Wintercamp 2008 Ajatabel üleval+Video
Wintercamp 2008 Ajatabel üleval+Video
-
jJX
- Foorumi kasutaja
- Autod: 21023, 2101 jx edition, bmw 525e ja volvo v70 t5
- Kontakt:
Koeru ette võetud, ei tasu ennem kuskile tõmmelda, kui võimalused selgeks tehtud, aga varuplaan peab alati olema tagataskus. Selleks sobib kasvõi JX-i pakutu. Ka see tahab täpsemat uurimist igaks juhuks. [/quote]
koeruga olen ise ka rahul ja arvan et tulen aga eks siis seda minu pakutud plaani saab ka vaadata kui vaja...nt kui ei tule külma ega lund on võimalik isegi kanuudega sõita pühajõel..
koeruga olen ise ka rahul ja arvan et tulen aga eks siis seda minu pakutud plaani saab ka vaadata kui vaja...nt kui ei tule külma ega lund on võimalik isegi kanuudega sõita pühajõel..
Auto audio on nagu seks, ei loe kui pikk sul on vaid peab olema hea...
- VäikeMägilane
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2107R, Niva, VFTS
- Kontakt:
Mägilaste vaatluste kohaselt tuleb külma juba jaanuari keskel, aga lund saab alles veebruaris olema, kuid sedagi lühikest aega, sest märtsi päike tuleb selge ja ere.
Head jääraja ilma ilmselt enne veebruari ei saa, sest mutt veel muldab ja põllumees künnab, kiiret jahenemist seega loota ei ole. Jäneselgi on karv vahetumata, seega Lund ei tule enne jaanuari lõppu kindlasti. Arvata on et tali tuleb see aasta lumerohke, kuid lühikest aega.
Seega panustada soovitaks pigem jääraja peale kuskil loigu peal, kui lumerajale põllu peal.
Rehvid peaksid olema see aasta kitsamad ja rohkem kuuske jooksma...Michelini laos on jäärehvid juba otsa korral, kui lumerehve veel saada poole lao jagu. Eks omaala meistrid tea juba suvel ette millist teekatet tali toob
Head jääraja ilma ilmselt enne veebruari ei saa, sest mutt veel muldab ja põllumees künnab, kiiret jahenemist seega loota ei ole. Jäneselgi on karv vahetumata, seega Lund ei tule enne jaanuari lõppu kindlasti. Arvata on et tali tuleb see aasta lumerohke, kuid lühikest aega.
Seega panustada soovitaks pigem jääraja peale kuskil loigu peal, kui lumerajale põllu peal.
Rehvid peaksid olema see aasta kitsamad ja rohkem kuuske jooksma...Michelini laos on jäärehvid juba otsa korral, kui lumerehve veel saada poole lao jagu. Eks omaala meistrid tea juba suvel ette millist teekatet tali toob
Festina lente!
- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
Sa ära jutusta, vaid vaata. Ja lao see kõik lagedale, kui Koeru peaks mingil põhjusel kotti jooksma.Algselt postitas: JX
koeruga olen ise ka rahul ja arvan et tulen aga eks siis seda minu pakutud plaani saab ka vaadata kui vaja...
Huvitavad sellised asjad:
Mis tüüpi majutus ("karjakoppel", eraldi toad, mitmesed toad jne...).
Öömaja hind.
Õhtu- ja hommikusöök kohapeal (menüü, mis maksab?).
Milline on pesemisvõimalus (saun, dush?).
Mis saun maksab ja kui suur ta on, kui üldse on?
Koosoleku tegemiseks kasutatav ruum (kas on, kui suur?)
Autode parkimisvõimalus öömaja juures.
Seltskonna suurus etteaimamatu, suuresti sõltub hinnast.
Praktika on näitanud, et 25-40 inimest.
Mõtlesin kah talvekämbile juba ennem, kui asi siia foorumisse avalikule arutlusele pandi. Alati olen mõelnud.
Viljandi lähiümbruses ma küll sellist kohta pole leidnud, kuhu võiks 30-se seltskonna ilma igasugust häbi tundmata ära mahutada. Pole lihtsalt!
Meil on siin kah suurel järvel jäärada igal aastal, omast käest võtta, aga kui rahvas normaalselt ööbida ei saa, siis on nagu on ja jääb ära siin igasuguse talvise ürituse tegemine. Karm tõde.
Üks igavesti vahva koht on veel: http://www.greete.ee/
Tunnen sealset kanti üsnagi hästi, sest kogu see kompleks ehitatud minu lõigatud materjalist.
Kui suurt külma pole, saab korraldada omaniku metsamaadel kõva autoorienteerumise mängu (kasutada oleks metsades laiuv ääretu endine NL-i sõjaväeosa territoorium). Kui jää on, siis on alati ka Soontaga külas sees järvel rada sisse aetud, kus käiakse tavaliselt ladast suuremate püssidega liugu laskmas.
Aga (!).... on selline aga, et ma ei arva tollest peremehest suurt midagi (ta ei oska oma lubadustest kinni pidada), et me peaks talle oma raha viima ja teiseks, meil ei ole kah sellist summat veel eriti välja käia. Areneme niikaua.
Suvel, telkidega - palun väga, mul pole selle vastu midagi, et Rooni järvede ääres pisut grillida, kala püüda (Via!

[Muudetud: 18-12-2007 logman]
-
jJX
- Foorumi kasutaja
- Autod: 21023, 2101 jx edition, bmw 525e ja volvo v70 t5
- Kontakt:
Mis tüüpi majutus ("karjakoppel", eraldi toad, mitmesed toad jne...).
Öömaja hind.
Majutus on endises koolimajas (nüüd kultuurikeskus) ja voodikohti on 45, 3 tuba( aga täpselt ei tea mitu inimest tuppa uurin mõne päeva jooksul), öömaja hinda ka praegu ei tea, söögid on samas majas võimalik tellia+ on olemas ka pood samas hoones, on olemas saun ja dussiruumid, on võimalik ka eraldi palksaun, koosolekute ruum on ka olemas samas hoones ja parkimine on ümber maja kuni 100 autot vähemalt...hindu uurin paari päeva jooksul
Öömaja hind.
Majutus on endises koolimajas (nüüd kultuurikeskus) ja voodikohti on 45, 3 tuba( aga täpselt ei tea mitu inimest tuppa uurin mõne päeva jooksul), öömaja hinda ka praegu ei tea, söögid on samas majas võimalik tellia+ on olemas ka pood samas hoones, on olemas saun ja dussiruumid, on võimalik ka eraldi palksaun, koosolekute ruum on ka olemas samas hoones ja parkimine on ümber maja kuni 100 autot vähemalt...hindu uurin paari päeva jooksul
Auto audio on nagu seks, ei loe kui pikk sul on vaid peab olema hea...
-
ddasf
- Autod: 2x2105 2xBMW
- Kontakt:
ööbimiskoht on selline kes soovib see tutvub http://www.janunekagu.ee/index.php?id=8
- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
Nuvot see juba konkreetne jutt. Käu hostelit mõtlen.
Ma võtaks enda peale ühe viktoriini korraldamise (juhul kui ilmataat tõesti alt veab ja ajakavasse täitmata lünk tekkib).
Paneks hea meelega proovile osalejate lada alased teoreetilised teadmised ja ka mõned praktilised oskused.
Ülesannete täitmisel tööriideid tarvis ei lähe, loevad rohkem kogemused ja nutikus.
Ma võtaks enda peale ühe viktoriini korraldamise (juhul kui ilmataat tõesti alt veab ja ajakavasse täitmata lünk tekkib).
Paneks hea meelega proovile osalejate lada alased teoreetilised teadmised ja ka mõned praktilised oskused.
Ülesannete täitmisel tööriideid tarvis ei lähe, loevad rohkem kogemused ja nutikus.
- XTA
- Foorumi kasutaja
- Autod: VW Golf '96
Kuupäevadest - teeks etepanelu kõnealust üritust mitte korraldada 9-10. veebruaril, kuna nendele päevadele on juba paika pandud Uunikute Talveralli 2008, kuhu sobivad hästi osalema ka vanemate aastakäikude Ladad.
Kuidas oleks näiteks 23-24. veebruari või 1-2. märtsiga? Siis on ka suurem tõenäosus, et järvedel on piisava kandevõimega jääkaaned peal.
[Muudetud: 20-12-2007 XTA]
Kuidas oleks näiteks 23-24. veebruari või 1-2. märtsiga? Siis on ka suurem tõenäosus, et järvedel on piisava kandevõimega jääkaaned peal.
[Muudetud: 20-12-2007 XTA]
Tore, et registreerida saab, aga mis seal toimub? Mis maksab? Kas toimub ka võidusõitmine?
https://www.rsparts.ee - Võidusõidu ja performance osad
- Ronn
- Ladaklubi Juhatus
- Autod: 21043 - 2.0L
- Kontakt:
Tegemist on eelregisteerimisega, et teada saada kui palju inimesi orjenteeruvalt tuleb. Maksma läheb umbes 500.- +/- 100kr nägu. Hind sisaldab ööbimist, sauna, sööki, jooki. Hetkeseisuga ootame külma. Kui külmaks läheb ja järvele tekib piisavalt paks jää, siis toimub jääraja võistlus. Kui külma ei peaks tulema siis toimub lähiümbruses vigursõit ja erinevad mängud. Õhtupoole liigume pubisse Janune Kägu, kus ootab meid soe söök, jook ja õhtune programm. Saab tantsida, laulda. Kellel soov sauna minna, siis on ka see võimalus olemas. Sõita saad kindlasti... kasvõi nii palju, et saad Viljandist Koeru sõitaAlgselt postitas: kaspar
Tore, et registreerida saab, aga mis seal toimub? Mis maksab? Kas toimub ka võidusõitmine?

- Jonx
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101
- Kontakt:
Hind oli orienteeruvalt 500 eek ja sealt siis kas 400 või 600. Nii saan mina aru. Aga su vanus on kahtlaselt väike, kuigi samas kedagi vanuse pärast pole üritustest eemale jäetud.Algselt postitas: Madis1997
tere olen 10 aastane ja olen tartus kui üki tulen siis 100-. eeku ?
et ma tahaksin kellegiga kes tartust l2heb et kaasa tulla kui v6imalike et saatke u2u kui keegi on aitama ja mind peale v6tma
Hinnaks kujuneb ikka 500 krooni kanti
[Muudetud: 2-1-2008 dasf]
Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee
Kas võimalus ka vaid esimesel päeval tegevusest osa võtta ja mis oleks siis selle eest tasu, on ka üldse vaja registreerida, kui ööbimiskohta/toitu jne ei vaja?
Teatud põhjustel ei saaks vist teisel päeval kohal viibida, ent päris osalemata ei tahaks kah jätta.
Teatud põhjustel ei saaks vist teisel päeval kohal viibida, ent päris osalemata ei tahaks kah jätta.
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
-
ddasf
- Autod: 2x2105 2xBMW
- Kontakt:
jah oleks vaja küll registreerida et teaks palju üldse inimesi kokku tuleb ja mingisuguse sümboolse summa küsiks ikkaAlgselt postitas: GTA
Kas võimalus ka vaid esimesel päeval tegevusest osa võtta ja mis oleks siis selle eest tasu, on ka üldse vaja registreerida, kui ööbimiskohta/toitu jne ei vaja?

Mina tuleksin ka vast ainult võidusõitma ja muljetama, õhtul läheks minema.Algselt postitas: GTA
Kas võimalus ka vaid esimesel päeval tegevusest osa võtta ja mis oleks siis selle eest tasu, on ka üldse vaja registreerida,
https://www.rsparts.ee - Võidusõidu ja performance osad