Mäo lähedal hukkus avariis kolm inimest

Mäo lähedal hukkus avariis kolm inimest

Motospordi foorum (üritused ja rallimasinate elu)
a
amfiibinimene
Foorumi kasutaja
Autod: 21011 80

Postitus Postitas amfiibinimene »

Algselt postitas: kenu
Samas ega need andekad rallisõitjad ju tegelikult sõita ei oska. Seger (3 laipa), Märtin 1 (oli ka maanteel kiirusületamisega palju pahandusi), nüüd Laiksoo (3 laipa).
kohe hakkad saama et Eesti Nokiat Segerit julgesid mainida. Teine oli ju nii hea laps ja ega ta siis meelega. Tüdrukuid hopitas põlvepeal ja 500sed olid ka kogu aeg käes. Mis sul nüüd siis tema vastu saab olla. Juhtus ju kogemata kõigil ju juhtub

[Muudetud: 11.12.2007 amfiibinimene]
k
kopec
Foorumi kasutaja
Autod: japs

Postitus Postitas kopec »

Liiklussõidu kogemus ja rallisõidu kogemus ei ole päris üks ja sama,nad küll täiendavad teineteist.See,et rallit sõita oskad,ei tähenda,et sa tavaliikluses piisavalt adekvaatne oled.Kogemused tulevad siiski aastatega ja iial ei saa sa öelda,et ma olen proff põhjani.Kui seda ütled,siis näitabki ,et oled ebaküps!
Mul saab kevadel 14 aastat päevast,kui tegin load ja olen sestpeale aktiivselt liigelnud(et mitte öelda,pea iga päev),ja ma ei julge öelda-tean liiklusest ja liiklemisest kõike! Ei maksa ennast ülehinnata,ega teistest paremaks pidada! See on meie tänapäeva eesti suur viga,mille eest maksavad tihtipeale teised!
Ära osta omale autot,mida sa lükata ei jaksa!-Al Bundy
e
Einman1
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 2105 PROJEKT
Kontakt:

Postitus Postitas Einman1 »

Ei saa aru teist,kes te siin Joosepit süüdistate ja sõimate. Miks olete te nii kindlad,et teie endiga juba homme midagi sellist ei juhtu? Kuidas tunneksite ennast ise?
Kasutaja avatar
reiner
Ladaklubi Liige
Autod: 4 x Lada

Postitus Postitas reiner »

Mis siin ikka vaielda. Sula selge on see, et kui Joosep oleks seadusi järginud, siis seda õnnetust poleks olnud.
Ma nüüd ei taha teda maha teha, ega midagi sellist ning mul suhteliselt savi, et kui suure trahvi/karistuse ta saab, pea asi on see, et ta ise aru saaks millega ta hakkama sai! Ja tema ise ning teised võtaksid õppust sellest..

Ning selle üle pole ka mõtet vaielda, et miks see õnnetus juhtus - oli see libe teekate koos kõva küljetuulega, möödasõit või jäi hoopis magama roolis? Meie ei tea seda. Seda teab ainult Joosep.
See pole meie asi siin vaielda ja välja mõelda!
Lower your standards and you'll never be disappointed!
m
Madis1997
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 21063
Kontakt:

Postitus Postitas Madis1997 »

T“unnen kaasa lahkunute omastele
aga teile üks küssa mis siks see oli 01 ? :puzzled
c
ccve
Foorumi kasutaja
Autod: Lada Samara Carlota, Lada Samara S1600, Lada VFTS

Postitus Postitas ccve »

Algselt postitas: reiner
Mis siin ikka vaielda. Sula selge on see, et kui Joosep oleks seadusi järginud, siis seda õnnetust poleks olnud.
Ma nüüd ei taha teda maha teha, ega midagi sellist ning mul suhteliselt savi, et kui suure trahvi/karistuse ta saab, pea asi on see, et ta ise aru saaks millega ta hakkama sai! Ja tema ise ning teised võtaksid õppust sellest..

Ning selle üle pole ka mõtet vaielda, et miks see õnnetus juhtus - oli see libe teekate koos kõva küljetuulega, möödasõit või jäi hoopis magama roolis? Meie ei tea seda. Seda teab ainult Joosep.
See pole meie asi siin vaielda ja välja mõelda!
Kui keegi põhjust ei tea siis miks te ajate kõike Joosepi kaela ? Ma ei väida ,et ta pole süüdi kuid ei ütle ka ,et on. Mis seadust ta ka siis rikkus, või on juba avalikult ning selgelt välja öeldud, et jah tema on süüdi ning tegi seda ja seda valesti. Ei ole ju, pool posti räägid sellest ,et tema süüdi ning teises pooles ütled, et asi pole meie vaielda ning välja mõelda :sein ?? Minu viimane post siin teemas.
d
doris
Autod: 2105, 21083
Kontakt:

Postitus Postitas doris »

tegi selle vea, et sõitis alaealisena üksinda autoga. See oli kõige suurem viga hetkel kuna midagi muud pole uurimise käigus avalikkusele teada antud.
Roolin nii kuis jaksan
Kasutaja avatar
robi
Ladaklubi Liige
Autod: 2107 1992
Kontakt:

Postitus Postitas robi »

Algselt postitas: ccve
Ei ole ju, pool posti räägid sellest ,et tema süüdi ning teises pooles ütled, et asi pole meie vaielda ning välja mõelda :sein ?? Minu viimane post siin teemas.
Reiner ei mõelnud midagi välja
1. noor poiss rikkus eeskirja punkti, kuna tema kõrval ei istunud juhendaja, 2 aastase juhiloastaa?iga (sõidu) isik, kes peab olema kaine.
2. õnnetuse põhjust kui sellist laiem avalikkus ei tea, kas tegu oli kehvade teeoludega, sõiduveaga, teeoludega mittearvestamine, võimsa autoga lauges kurvis "driftimine" või mis iganes veel.
3. 17 aastasel autojuhil ei ole sõidukogemusi, on sõiduelamused. Logman pani oma postituses kõik ilusasti paika.

Juhul kui Joosepi kõrval istunuks staa?iga juht ja oleks toimunus see õnnetus ei saaks kõik nii vihaselt kirjutada. Sõiduviga ja vastassuunda kaldumine võib meie kõigiga juhtuda, kihutamist tõestada on raske. Praegu on poisi seaduse silmis tõestatav eksimus koht kust kinni haarata, sellele ei saa vastu vaielda ka tulihingelised Joosepi kaitsjad. Olukord on lihtsalt nadi, kuna 3 inimest on surnud ja perekonnad lõhutud.
v
VAZ
Foorumi kasutaja
Autod: 21063

Postitus Postitas VAZ »

Algselt postitas: robi
2 aastase juhiloastaa?iga (sõidu) isik, kes peab olema kaine.

Ei pea olema kaine!
Uutest CCCP aegsetest BA3-i varuosadest huvitatud.
k
kenu
Foorumi kasutaja
Autod: 05
Kontakt:

Postitus Postitas kenu »

Algselt postitas: ccve
Ei ole ju, pool posti räägid sellest ,et tema süüdi ning teises pooles ütled, et asi pole meie vaielda ning välja mõelda :sein ?? Minu viimane post siin teemas.
Reiner ei mõelnud midagi välja
1. noor poiss rikkus eeskirja punkti, kuna tema kõrval ei istunud juhendaja, 2 aastase juhiloastaa?iga (sõidu) isik, kes peab olema kaine.
2. õnnetuse põhjust kui sellist laiem avalikkus ei tea, kas tegu oli kehvade teeoludega, sõiduveaga, teeoludega mittearvestamine, võimsa autoga lauges kurvis "driftimine" või mis iganes veel.
3. 17 aastasel autojuhil ei ole sõidukogemusi, on sõiduelamused. Logman pani oma postituses kõik ilusasti paika.

Juhul kui Joosepi kõrval istunuks staa?iga juht ja oleks toimunus see õnnetus ei saaks kõik nii vihaselt kirjutada. Sõiduviga ja vastassuunda kaldumine võib meie kõigiga juhtuda, kihutamist tõestada on raske. Praegu on poisi seaduse silmis tõestatav eksimus koht kust kinni haarata, sellele ei saa vastu vaielda ka tulihingelised Joosepi kaitsjad. Olukord on lihtsalt nadi, kuna 3 inimest on surnud ja perekonnad lõhutud.
Kiiruseületamine ka lisaks, mitu inimest on tunnistanud, et see volvo tuiskas enne avariid neist mööda. Eks see arvatavasti ole põhipõhjus, miks algaja juhi käest masin ära läks. Omadest kogemustest on teada, uute maasturite juhid on kõige hullemad.
a
amfiibinimene
Foorumi kasutaja
Autod: 21011 80

Postitus Postitas amfiibinimene »

Võistluste ettevalmistus käib arvutil

http://www.jt.ee/100807/esileht/sport/20006484.php

Ettevalmistusi järgmisteks võistlusteks Joosep eriti ei teegi. «Isa ei luba eriti sõita, sest auto on kallis ja äkki lõhun ära,» põhjendas ta.

Sõitmise asemel harjutab Joosep sõidutehnikat arvutimängudel. Selle tarvis on tal rool, käigukang ja pedaalid.

Joosepi selgitust mööda ei erine arvutimängud tegelikust sõidust kuigivõrd. «Mängin «Live for Speedi» ja «Richard Burns Rallyt» ning olen niimoodi õppinud näiteks kurvitehnikat ja millal pidurdada,» selgitas ta.

Joosep lisas, et paneb mängudes kogetu ja parimate rallisõitjate nõuanded kokku ning õpib usinalt teoreetilist poolt.

------

noor ralliäss harjutas seekord ju ka arvutil sõitmist ja kuna arvutimängud ei erine tegelikust sõidust kuigivõrd siis.........., aga kuna pisikest hakkas uni vaevama otsustas ta magama heita. nagu arvutimängus ikka, vajutas ta gaasi põhja, et mäng kiiremini ära lõpetada.

No millest me räägime - paistab siiski, et arvutimängud on vaja ära keelata, sest patsaanidel tekib sellest harjumus päris elus samuti käituda.

[Muudetud: 12.12.2007 amfiibinimene]
a
ando
Ladaklubi Liige
Autod: 2101, 2102, 2108, Niva; Skif

Postitus Postitas ando »

Algselt postitas: VAZ
2 aastase juhiloastaa?iga (sõidu) isik, kes peab olema kaine.

Ei pea olema kaine!
http://forum.automoto.ee/showthread.php ... 594&page=1
https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=974226
Loodame, et sel teemal vaidlust ei tule.
Mäo õnnetus on väga kahetsusväärne juhtum ja ma soovitan ära oodata õnnetuse ametlikud põhjused, enne kui kedagi siin maha teha või kaitsta.
Jõud taga, peab minema.
r
Raxo
Foorumi kasutaja
Autod: 2101 '72 | Chevy '00 | Hornet '01 | Scania '97
Kontakt:

Postitus Postitas Raxo »

Äkki paneks teema üldse lukku.
Suletud