see läheb karpa külge... vahetult sisselaske kolle kohale... minu auto teemas on pilt kah karpast ja seal see parempoolne voolik (mul küll teine karpa, aga vooliku asukoht on sama)
edit: avastasin praegu, et mu teema teisel leheküljel on originaalkarpaga kah pilt ja seal hästi näha kuhu see tuleb
ki see voolik ühendatud pole, siis minul igatahes tühikäiku õieti ei olnud
Algselt postitas: jukii
njh mul käib aint õhuklapiga või toorega, kuidas öeldakse.
btw aitäh
[Muudetud: 07/12/2007 jukii]
endal ka sama mure, kui õhuklapp on lahti, siis on tühikäik olemas aga nii kui õhuklapi kinni lükkan sureb mootor välja:puzzled. Mul ka pole see vaakumtoru ühendatud. 03-e karbussil polegi vist seda kohta, kuhu see vaakumtoru ühendada:puzzled
Algselt postitas: siksaator
endal ka sama mure, kui õhuklapp on lahti, siis on tühikäik olemas aga nii kui õhuklapi kinni lükkan sureb mootor välja:puzzled. Mul ka pole see vaakumtoru ühendatud. 03-e karbussil polegi vist seda kohta, kuhu see vaakumtoru ühendada:puzzled
Kas tegemist on mehhaanilise karpaga ?
Kuidas see vaakumtoru sinna kapoti alla sai siis ? Või on lihtsalt vaakumiga karpa vahetatud mehhaanilise vastu ?
Algselt postitas: siksaator
endal ka sama mure, kui õhuklapp on lahti, siis on tühikäik olemas aga nii kui õhuklapi kinni lükkan sureb mootor välja:puzzled.
Pea nüüd hoogu, mees!
See asi (õhuklapp) töötab ikka vastupidi.
Tee kapott lahti, keera õhuvõtukopsik maha ja veendu ise, kuidas tross seda klappi karbussis liigutab ning jäta meelde. Ära enam eksi.