olen 18 aastane mainiks.
hommikul mendist helistati et leidsime teie siksi.tulge järgi.30km tallinast kraavis ja üle katuse pannud.
läksime järgi ja lasime koju pukseerida auto.autol oli üks ratas katki esiklaas sees katus veits sees ja mõned mölgid veel. aga pold kedagi kes viitsiks seda enam üles ehitada.
vargad saadi ka kätte nendeks oli 3 alaealist poissi.Vahele jäid nad omast lollusest varastasid sama maja eest uuesti siksi millel pold üv ega kindlustust ja tänu sellele vist olid vahele jäänud.
Nad mõisteti süüdi ja pidid 06 kinni maksma 11000.- ja auto jäi meile.
Nüüd pool aastat huljem aga naabrimees pakkus mulle oma 2101te.Läbisõit 75000km ja kordagi pole talvel sõitnud kõik originaal isegi kummid aga mina pole eriti originaali mees ja hakkasin ehitama seda.
esimesena paigaldasin taha aknale kõlarid estonia kõlarid järgmiseks tuli keskonsool mille katsin "supaka" riidega ja siis makk. panin ühle poole juba uue peegli ära aga teisele poole pole jõudnud panna.Autol aga puudusid täielikult taga pidurid siis mõtlesin need korda teha aga kui kodus oli olemas plokk differ mõtlesin et viskaks peale ja vahetasin terve tagasilla ära.taha panin 2 valuvelge(sõbralt sain150.-)
ning praegu paigaldan ette 06 päikesirmide osa kus on ka salongivalgustus.
praegu on plaaniks peeeglid lõpetada vbl istmed vahetada kui saan lasta odavalt uue katte istmetele paigaldada mis 06s.mootori tahan ka vbl ümber visata ja ette ovaalid sisse saada.
pildid panen paari päeva jooksul kuna digikal praegu akud tühjad.

[Muudetud: 7-12-2007 ando]
[Muudetud: 7-12-2007 henrii]