Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Kui ma nüüd ei eksi, siis täna seisis see masin Lauliku tänava kandis, jube sile nägi välja küll aga ainus asi, mis natukene üldpilti rikkus olid minuarust need udutulede klaasid. ( paistsid kuidagi väsinud ja mitte kõige selgemad )
Algselt postitas: visible
Kui ma nüüd ei eksi, siis täna seisis see masin Lauliku tänava kandis, jube sile nägi välja küll aga ainus asi, mis natukene üldpilti rikkus olid minuarust need udutulede klaasid. ( paistsid kuidagi väsinud ja mitte kõige selgemad )
täiesti tõsi.
ühe udutuleklaasi sõitsin nabalas kuskile valliotsa puruks ja preagu ainult teip seal peal. Teine jäi terveks ja üpris värske. Tegin juba siis udutule klaasi tellimuse ära aga siiamaani pole kohale jõudnud.....masu peal aga müügiga keegi ikka tegeleda ei viitsi...
Algselt postitas: ToM
Minu arust eelmised veljed ei sobinud kohe mitte. Tunnetagem ka stiili...
täiesti päri sinuga;)
tänaseks lood niikaugel et talvepori maha pestud ning enne suve on vaja ikka päris palju asju korda saata et sirge seljaga autokõrval seista võiks:spin
käigukasti 2. käik
koopaservade rooste
mootor sööb õli - alumine ots vaja üle vaadata
väljalase taaskord läriseb
...
...
jne jne
sai täna alla proovitud 15" ats cup'e. Iseenesest kenad veljed aga minu masina alla küll kuidagi ei sobi. Tegin pildi ka aga ratas jäi täpselt varju ja väga midagi näha pole..
sellised aga täitsa süsimustad ja üpris madala profiiliga rehv peal
Samad mustad mis SR foorumis müügis?
See velg on siis kena kui ta on hõbedane või nii nagu sinu näidatud pildil, ehk siis originaalid. Must nagu ei sobi..
Olid minu masinal ju samad veljed, nüüd siis Mossi käes.
Lower your standards and you'll never be disappointed!
Algselt postitas: reiner
Samad mustad mis SR foorumis müügis?
See velg on siis kena kui ta on hõbedane või nii nagu sinu näidatud pildil, ehk siis originaalid. Must nagu ei sobi..
Olid minu masinal ju samad veljed, nüüd siis Mossi käes.
samad mustad olid küll. veljetehing jäi tookord katki ja eks näis mis tulevik toob. kuna teine igapäevamasin hoovipeale tekkinud siis otsest kiiret enam ei ole ja saab asja rahulikult võtta