Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Tehnikast niipalju, et mootor on normaalses korras, kere ainult labi. Plaanis on korda teha ja autot ikka hoida. Esialgu tahaks kere korda saada ja siis tahaks korraliku heli sisse saada ja spoilerid ja asjad tulevad siis kui kere korras.
vaat et sa ikka teed ka siis asja, mitte nagu mina et tegin endal foorumis margi täis ja nüüd on raskusi maine taastamisega:(
Aga tundub normaalne lada:)
Igatahes lisad on olemas...
Lisapidurituled (muide mul on üks paar selliseid valmis vaadatud, ühel vanahärral garaazis seisavad pakendis alles)
06 jah aga mootor ka ikka 06 on või miski muu?
Pollurallit sellega kull tegema ei hakka. Nuud uus aku ka ostetud;) Hakkavad ka esimesed vead valja tulema, viga siis selline, et kui hakkan kaima panema siis keeran suudet aga starter ei hakka mootorit vedama. Pean mitu korda proovima enne kui starter liikuma hakkab. Milles voiks viga olla?
Algselt postitas: kiku
Pollurallit sellega kull tegema ei hakka. Nuud uus aku ka ostetud;) Hakkavad ka esimesed vead valja tulema, viga siis selline, et kui hakkan kaima panema siis keeran suudet aga starter ei hakka mootorit vedama. Pean mitu korda proovima enne kui starter liikuma hakkab. Milles voiks viga olla?
Miks koik arvavad, et ma sellega mingit pollurallit teen? Auto laheb muuki kuna ei ole teda talveks kuskile panna ja lume sisse roostetama oleks ka kahju jatta:)
Siin siis uusi pilte. http://nagi.ee/photos/hfwklu/?init=12 Olen nuud hakanud rooste eemaldamisega tegelema ja siis oleks vaja sooja kohta kus pahteldama hakata. Kahjuks ei kai minul need asjad nii kiirest kui teistel ladaomanikel.