Rallisprint Simunas
Rallisprint Simunas
-
oolaaf
- Ladaklubi Auliige
- Autod: 2105 s1300, 1119
oi krt kõva rada oli..
kihutasime lausa nii kõvasti, et tööriistakast pooleks läks prooviringil
nüd terve pagass mutreid ja seibe täis..
igatahes võib seal sõita teinekordki - nendele kes ei tulnud ütlen ainult seda, et te ei kujuta ette millest ilma jäite
pilte tehti ja meie filmisime nii, et millaski loota ka pilte ja videomeenutust!

kihutasime lausa nii kõvasti, et tööriistakast pooleks läks prooviringil

nüd terve pagass mutreid ja seibe täis..
igatahes võib seal sõita teinekordki - nendele kes ei tulnud ütlen ainult seda, et te ei kujuta ette millest ilma jäite

pilte tehti ja meie filmisime nii, et millaski loota ka pilte ja videomeenutust!

Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
"90 percent of carb problems are ignition related.."
Järgmine kord võiks jah foorumist osavõtjaid rohkem olla. Positiivne ju see ka, et LADAsid ja muud vene tehnikat ikka kapaga, nii, et hea end teiste ässadega võrrelda. Kahju et mul teises voorus loll spinn tuli, lamellide kiuste sai muidu juba päris hea hoogi üles, aga noh algajal ikka juhtub:) Esimene voor sai muidugi kindla peale sõidetud, sest rada on tehniline ja igasugu trikitamist ja ülepingutamist ikka ei andesta:P
Aa, mina suutsin hüppel 2 summuti trippi ära kaotada ja kolmanda splindi ära lõhkuda, lõpus lohises teine juba vastu maad:)
Kurat, hakka või jäärajamasinat ehitama:D
Aa, mina suutsin hüppel 2 summuti trippi ära kaotada ja kolmanda splindi ära lõhkuda, lõpus lohises teine juba vastu maad:)
Kurat, hakka või jäärajamasinat ehitama:D
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme