Abi auto ostul

Abi auto ostul

Jutud vabal teemal / huvitavad pildid ja viruaaltuuning
Vasta
r
ralliace16
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 2103 74"

Abi auto ostul

Postitus Postitas ralliace16 »

Kuna lähen nüüd 21. novembril autojuhi kursustele ning juuni keskel saan load, siis tekib küsimus mis auto osta endale. Hetkel olen vaadanud Opel Calibrasid ja ka osasid BMW-sid.
Niisiis küsimus oleks, et kui on eelarveks umbes 10 000.-, et kas siis saaks ziguli teha nii kindlaks, et ei tekiks temaga pidevalt jamasid. Asi selles, et mul on vaja osta auto, mis oleks kujult ilus ning peamine asi, et peaks hästi vastu, kuna vaja iga päev sõita kooli ja kodu vahet. Paljud teevad üldiselt maha, et Lada nagu ikka vanem masin ning tänu sellele ka rohkem muresid. Tahaks siin teemas kuulda siis ausaid vastuseid, et mis risk on jääda Ladaga tee peale?
Tänan,
Ralli2ss.
h
hautz
Autod: 2x lada2101

Postitus Postitas hautz »

Iga korralik auto on töökindel.

Tahaks näha millised on "praeguseaja"autod 30 aasta pärast.
.._____
./_____\ -KOPIKAS :)
(OIIIIIIO)
.U........U
Kasutaja avatar
motamees
Ladaklubi Auliige
Autod: MetsaNiva

Postitus Postitas motamees »

Üldiselt on nii, et tehnikat tundval inimesel on pea võimatu vene autoga teele jääda. Küll aga ei aita tehnika tundmine teel purunenud tänapäeva autol edasi liikuda. Elektroonikaga ei tee suurt teel midagi.
Jutt on muidugi väga üldistatud.
C
v
VAZ
Foorumi kasutaja
Autod: 21063

Postitus Postitas VAZ »

Algselt postitas: hautz
Tahaks näha millised on "praeguseaja"autod 30 aasta pärast.

Arvan et neist polegi suurt midagi järel.. kui siis ainult suur hunnik plastmassi.

Teemasse niipalju, et kui midagi läänekatest tahad, siis mina soovitaks näiteks Vw Golfi, väga lihtne, töökindel ning odav auto ülal pidada. Seda loomulikult sel juhul kui enam-vähem normaalse ja hooldatud isendi leiad.

[Muudetud: 23-10-2007 VAZ]
Uutest CCCP aegsetest BA3-i varuosadest huvitatud.
Kasutaja avatar
Kytt
Ladaklubi Juhatus
Autod: 4x2102, Jeep & Toyota

Postitus Postitas Kytt »

10kilo eest bemm või calibra?!?!?!?!
naljanina
kui selliseid autosi nii odavalt ostad, siis tõenäosus, et midagi pekki läheb on kordi suurem kui 5-6 kilose LADA omamisel
kui tahad odavat ja vastupidavat autot, osta mu 95 aasta nissan sunny ära. ainsad miinused ladaga võrreldes, et tagaistmel vähem jalaruumi(tihti sa tagaistmele ikka satud), vale silla vedu ja kallimad varuosad(samas millisel autol ladast odavamad jupid on ;) ). bemmi(ma oletan, et sa "kolmest" mõtlesid) ja calibraga võrreldes sunny kehvem vaid kiiruslike omaduste poolest. varuosade võrdlust sunny ja bemmi/calibra vahel ma tuua ei oska, sest ligi kolme aastaga sunnyl vahetust vajand vaid aku, tagaamordid, tagastabika "kont", juhiiste(pole mõeldud 100kg+ juhtidele), esiklaas, filtrid/klotsid/genekarihm. sunny suurimaid plusse on oma klassi(ka astme võrre kõrgema klassi) suurim pagaashnik ning ketiga mootor.

öelgu paadunud ladafännid mida tahes, aga kui ikka omal garaashi ja remondioskusi pole, siis vene autot igapäevasõitudeks võtta on ikka üpris riskantne. pühapäeva-/hobi-/tagavaraautoks kõlbab aga suurepäraselt
a
amfiibinimene
Foorumi kasutaja
Autod: 21011 80

Postitus Postitas amfiibinimene »

mul pakkuda mondeo aastast 1993. Natuke nokitsemist ja väga pro. Jupid fordile teadagi odavad ja väga levinud. Aga see bemmi ja calibra mõtted viska kohe minema
u
uki
Suletud kasutaja

Postitus Postitas uki »

10 tuhande eest sa nüüd sellist autot küll ei saa, mis kindlasti kordagi teele ei jäta. Selle raha eest soovitaksin ka mina Golf 2-te, lootust on leida suht korralik isend, mootorite valik lai, ehitus lihtne. Ise oman nii Golf 2-te kui ka 3-e. 2-ga liikunud suht vähe, kuid pole mingeid probleeme olnud. 3-ga liiklen igapäevaselt ja kõik probleemid, mis on tekkinud, on 5 minutiga lahendatavad üldjuhul.
g
GhostRider
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas GhostRider »

golfil üks suuremaid probleeme, et vahel on vaja kütet juurde lisada:P

ise tegelen fordidega, kui korralikult hooldada siis kestab ka ford, jupid odavad ja palju saada.

[Muudetud: 24-10-2007 GhostRider]
t
Tormi
Foorumi kasutaja
Autod: 2101 74

Postitus Postitas Tormi »

kui läänekas siis sierra on väga hea auto
jupp on odav.
h
hautz
Autod: 2x lada2101

Postitus Postitas hautz »

Algselt postitas: Tormi
kui läänekas siis sierra on väga hea auto
jupp on odav.

eks proovi vana sierra tagadiffrit kätte saada kui on veel kärukonks.

Igavene roosteuss:kuri

Ma pole ladaga siis ka teele jäänud kui tagadifril hambad maas olid:D(krt sõitis nagu tank:kuri)

Pisivigu oli küllalt umbes 1-10 minutit lahendatavad.
KUI vähegi autovärki jagad osta lada.:D(absoluutselt kõik tööd(väljaarvatud värvimine:flaming)teed ise.)

[Muudetud: 24-10-2007 hautz]
.._____
./_____\ -KOPIKAS :)
(OIIIIIIO)
.U........U
r
ralliace16
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 2103 74"

Postitus Postitas ralliace16 »

Ei asi selles, et cali, bemari, golfi jne saaksid vanematelt kh juurde ja see 10kilo asi oli mõeldud siksi parandamiseks, mõtlen nagu seda, et kui ostaksin korraliku siksi, siis 10kilo läheks kõik juppide vahetuse alla. Muidu endale põhimõtteliselt meeldivad ainult calibrad ja Zigulid, bemarid, audid, volkarid eriti peale ei lähe. Ja neile kes autosid pakkusid, pean vabandama, ostan alles suve keskpaigas endale auto, kuna varem pole raha... Muidu ema naeris, et kui ostan ikka calibra vms, siis saaksin talt raha juurde, et korralikum osta. Ah eks kaeb, ise vaikselt uurin juba hindu ja vastupidavust. Teema põhimõte ongi Ziguli vastupidavus, sest iga päev mul poleks aega kõike üle kaeda...
f
fanatt
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 2101, 21063, Mitsubishi ECLIPSE

Postitus Postitas fanatt »

Teemasse Sigull sõidab küll kui sa korraliku masina leiad. Kui mootor ja kere korralikud on siis pole muret. Kuid enne sõitma asumist võiks mõned asjad kindlasti üle vaadata või ära vahetada siis saad kindlalt toimiva masina mis sind hätta ei jäta. PS. talvel läheb isegi väga hästi soojaks:cool:
Korralikku buumerit või opelit pole sellise hinna eest küll mõtet otsida. Enamus on nii läbitõmmatud et aitavad ainult põlluralliks. Kuid esineb ka erandeid. Ise soovitaks sulle mõnda audit 80 näiteks, välimus normaalne ja jupid kohati odavamadki kui sigullil.
Edu!

[Muudetud: 24-10-2007 ando]
pidur = kiiruse surm
g
GhostRider
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas GhostRider »

odava lääneka mugavus kaalub lada üle, minu arvamus. On ka läänekaid millest käib jõud üle. Ja autoga ei pea "tanki" mängima, kui normaalselt sõita/ökonoomselt siis kestab kaua.

kui võrrelda läänekat venelasega siis venelane oma tehnilisepoole pealt on kordi tugevam (veermik, kk, kasvõi mootor)
Vasta