No eks sa sõida, kui on pime ja ligane ja pimestav kolonn vastu liigub. Ainult et võid sattuda sama nigelasse olukorda, kui esimene auto ja palun ära jää siis selletõttu ise enam jalgu tolknema.
Neid selliseid "sõidumehi" küll ja küll nähtud
Praeguse löga puhul on maru kehv ka kõrvale võtta, kui rivi taga. Kisub kohe rooli käest. Niiet kahe otsaga asi, päris keskjoone lähedal pole loomulikult ka mõtet sõita, kiirusega 70 km/h.
no minul on suht nii olnud et ma jalgu ei jää. ja kui olen siiski jäänud siis ma olen vaadanud peeglisse ning "kiiremad" autod mööda lasknud näidates eelnevalt paremat suunda ja tõmmates tugevalt paremale.
aga ma ei saa aru mis näiteid see ando toob- kas juba sõidetakse ilma lubadeta teedel?
LIIKLUSEESKIRI
§123. Juht peab kohandama oma sõiduki kiiruse selliseks, mis arvestab tema sõidukogemusi, teeolusid, tee ja sõiduki seisundit, veose iseärasusi, ilmastikutingimusi, liikluse tihedust ning muid liiklusolusid, et ta suudaks peatada sõiduki eespoolse nähtavusulatuse piires ning teel etteaimatava mis tahes takistuse ees. Juht peab vähendama kiirust ning vajaduse korral peatuma, kui tingimused seda nõuavad, eriti siis, kui nähtavus on halb.
§128. Juht ei tohi:
1) põhjendamatult aeglase sõiduga takistada teisi sõidukeid;
2) järsult pidurdada, kui see pole vajalik ohutuse tagamiseks.
aga ma ei saa aru mis näiteid see ando toob- kas juba sõidetakse ilma lubadeta teedel?
Ära põe. Ma lihtsalt kõrvalistmelt jälgisin, kuidas juht möllab. Põhjendamatult aeglane sõit on väga huvitav termin. Rahvasuugi ütleb, et põhjuse leiab alati.
Kindlasti on keegi kuulnud autokoolis ?petust;liiklus?nnetuse våltimiseks keerake PAREMALE kraavi!See kehtib kindlasti LADA kohta.
Meie auto on vana ja våeti,projekteeritud aastal1966,rooooostes jne.Tånapåevastele autodele tast vastast ei ole!100 km/h vastututuleva v?i mis iganes ta kiirus on saame kokkup?rke kiirusest maha,kui våldime laupkokkup?rget kraavi keeramisega.
Seda ajendas kirjutama Måo låhedal juhtunud ?nnetus.
Hetgel TALV!!!Rehv on autoosa mille pealt kokku hoida ei TASU.Kui ei jõua osta 205/50R15 mõõdus m+s rehve võib ju alla panna ka 155R13.Odavam.Kitsam ja tavakõrgusega (a 80% rehvi laiusest) ongi parem (erisurve+lõikab paremini meie teedel puhastamatta lumest läbi).
Tundub , et mõni sõidab ikka väga vanade,kulunud rehvidega.
Kas keegi on puutund kokku sellise asjaga , et vaadatakse ülevaatusel kunas rehv toodetud?Selline klausel on isegi Eesti seadustes sees!!!
Peatugedega peaksid küll kõikidel istmed sees olema..sest 2101 ja vanematel siksidel neil on peatugi puudu ningg avarii või isegi väikse põksu puhul käib kael taha ning murdub kael ja se põhjustab surma!... isegi kui keegi oma nahk istmeid rikkuda ei taha ja tahab oma siksi originaalina säilitada siis on olemas sellised peatoed millel pole metall vardaid vaid suured lambad.. sellep eatoe asetad istme peale ja palju kindlam kui ilma peatoeta!
Algselt postitas: fheisis
Peatugedega peaksid küll kõikidel istmed sees olema..sest 2101 ja vanematel siksidel neil on peatugi puudu ningg avarii või isegi väikse põksu puhul käib kael taha ning murdub kael ja se põhjustab surma!... isegi kui keegi oma nahk istmeid rikkuda ei taha ja tahab oma siksi originaalina säilitada siis on olemas sellised peatoed millel pole metall vardaid vaid suured lambad.. sellep eatoe asetad istme peale ja palju kindlam kui ilma peatoeta!
Ja on olnud õnnetusi kus lendavad pead otsas.
Tehnika lolli käes on vanaraud!
Autosõit on nagu keeleoskus – seda tuleb praktiseerida; lõputult praktiseerida.
Pargi auto suunaga parkla ääre poole.Tagant otsasõit on odavam taastada,osi vähem(just tuled).Pargi parkla nurka,siis on vähemalt üks külg kaitstud(parkla äärepoolne).
Pargi nii,et liigasuure hooga parklassetulija sissesõidul kuskilt otse sõites(talv tulekul)just Sinu auto otsa ei põruta.Ära pargi autot jalakäiate poolt kõige enam kasutatava trajektoori peale(igasuguseid pahatahtlike ja idioote on olemas).
Algselt postitas: SexSix
Pargi auto suunaga parkla ääre poole.Tagant otsasõit on odavam taastada
02 omanikud toimigu täpselt vastupidi
esiosa juppe saadaval lademetes, kõveraks sõidetud tagastangele asendust leida pea võimatu ja ega tagaluukigi poest saada pole
teema alguses oli juttu traksidest
täna võeti mind rajalt maha ja akkati siis neid trakse uurima terve tagaiste õeti välja uuriti ja pildistati neid kinnitusi samas vanemad politseihärrad karjusid et turvavöö peab olema kinnitatud ukseposti külge
trahvi ei tehtud ja kordusele ei saadetud kuid pildid lubasid arki saata
on keegi traksidega ülewaatusest läbi saand ennem ja on tegu tavaliikluses kasuttuskõlbliku turvavarustusega või olen ma ainus kes rallirihmadega tänaval kruiisab.
Algselt postitas: rosu
teema alguses oli juttu traksidest
täna võeti mind rajalt maha ja akkati siis neid trakse uurima terve tagaiste õeti välja uuriti ja pildistati neid kinnitusi samas vanemad politseihärrad karjusid et turvavöö peab olema kinnitatud ukseposti külge
trahvi ei tehtud ja kordusele ei saadetud kuid pildid lubasid arki saata
on keegi traksidega ülewaatusest läbi saand ennem ja on tegu tavaliikluses kasuttuskõlbliku turvavarustusega või olen ma ainus kes rallirihmadega tänaval kruiisab.
Vaz kiirus ja mugavus.
kui sa pead silmas traksidega 3 või 4 punkti turvavööd,siis tavaautos ilma turvapuurita on need ohtlikud. Üle katuse käimisel vajub katus enamasti sisse ja kujuta nüüd ette kui sa oled igat pidi istmeküljes kinni. Kui olen millegist valesti aru saanud,siis parandage.
Algselt postitas: vussvillem kui sa pead silmas traksidega 3 või 4 punkti turvavööd,siis tavaautos ilma turvapuurita on need ohtlikud. Üle katuse käimisel vajub katus enamasti sisse ja kujuta nüüd ette kui sa oled igat pidi istmeküljes kinni. Kui olen millegist valesti aru saanud,siis parandage.
Nii ta väidetavalt on jah ning samal põhjusel ei lubata ka liikumatu seljatoega korvistmeid turvapuurita kasutada.