21011, Alfist, 1978
21011, Alfist, 1978
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
väike soovitus...
kõigepealt lõikad toonkile parajaks, lased klaasid kokku nt fairy ja vee seguga, kõige mugavam kui paned selle pritspudelisse...ja silumisel kasuta siukest labidat, mis kriime ei jäta kilele....
tagumise klaasiga teine lugu, see tuleks ära võtta, et endal mugavam, tavaliselt pannakse 2es osas tagumisele klaasile kilet...
e: nägin et sa ei tahagi tagumisele kilet panna....
kõigepealt lõikad toonkile parajaks, lased klaasid kokku nt fairy ja vee seguga, kõige mugavam kui paned selle pritspudelisse...ja silumisel kasuta siukest labidat, mis kriime ei jäta kilele....
tagumise klaasiga teine lugu, see tuleks ära võtta, et endal mugavam, tavaliselt pannakse 2es osas tagumisele klaasile kilet...
-
aAlfist
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 21011,Audi 100 2.3E -89,Alfa Romeo 166 3.0 Twin Spark
Tagumisega see lugu,et ma ei taha raha raisku lasta ning ise ma ei pane seda kilet mitte mingil moel paika siis vaja eest ära võtta ja ära võtmisega võib klaas ka katki minna ma parem ei riski,taha panen kardina vend pani ka ainult ta ostis selle kardina materjali poest see on palju tumedam kui auto omaAlgselt postitas: kj
väike soovitus...
"Alfa Romeo ei ole lihtsalt autotehas... See on nagu haigus... Või eluviis... Seda ei saagi defineerida. See kuulub tunnete ja kirgede valda, allub südame, mitte mõistuse kontrollile".
Insener ja disainer Orazio Satta Puglia
-
aAlfist
- Foorumi kasutaja
Ma ise vahepeal mõtlesin tagatulede toonlakki peale,et sellega võiks teha aga ma ei tea kui sa ära teed klaasid kas sa välja ka näed:puzzledAlgselt postitas: hautz
kas keegi toon spreid ei ole kasutand,see peaks lihtsamini paigaldatav olema .Ei jää mulle aga midagi ,aga kuidas ta peal püsib.
"Alfa Romeo ei ole lihtsalt autotehas... See on nagu haigus... Või eluviis... Seda ei saagi defineerida. See kuulub tunnete ja kirgede valda, allub südame, mitte mõistuse kontrollile".
-
cCozmonauT
- Foorumi kasutaja
- Autod: BMW V8, Pontiac V8
- Kontakt:
mida sa ikka tagumistest akendest välja vaatad.Algselt postitas: AlfistMa ise vahepeal mõtlesin tagatulede toonlakki peale,et sellega võiks teha aga ma ei tea kui sa ära teed klaasid kas sa välja ka näed:puzzledAlgselt postitas: hautz
kas keegi toon spreid ei ole kasutand,see peaks lihtsamini paigaldatav olema .Ei jää mulle aga midagi ,aga kuidas ta peal püsib.
spreiga on see jama, et ta jääb alguses peale, aga hiljem tuleb maha. pind peab ju matt olema, et lakk kinnituda saaks. lisaks küljeaknad kraabib ruttu ära kui on lakitud. kolmandaks, nii suurt pinda kui on aknaklaas, ei saa spreiga kunagi ühtlaselt teha.
-
aAlfist
- Foorumi kasutaja
Värvi nime ma paraku ei tea aga eelimese omaniku jutu järgi on küll Sadoliniga tehtud.Paberites on kirjas Tume kollane aga no tume kollane peaks ju oranz olema vähemalt nii mul kõik tuttavad räägivad,või ma eksin?:puzzledAlgselt postitas: logman
Loen ja vaatan, aga kus on oranz? Puhtkollane see autu ju.![]()
Sadolini "Ohra" värvil nimeks. Või eksin?
[Muudetud: 4-11-2007 Alfist]
-
aAlfist
- Foorumi kasutaja
Täna sai natuke originaal rooli epoga parandatud rool krat lõhki läinud selle ahjuga mil auto värvist kuivama viidi:flaming ,see rool on isiklikult üks mu lemmikuid mis ladale ültse tehtud on,nimelt see on 03 rool:spin
Mitu ON'i on võimalik ühte lausepoolde kirjutada ??!?
P
[Muudetud: 7-11-2007 PuZuP]
[Muudetud: 10-11-2007 Alfist]
Mitu ON'i on võimalik ühte lausepoolde kirjutada ??!?
P
[Muudetud: 7-11-2007 PuZuP]
[Muudetud: 10-11-2007 Alfist]
-
aAlfist
- Foorumi kasutaja
Täna saigi keskkonsool sirgu aetud nüüd täitsa viisakas,kuid hetkel fotokat pole kuskilt võtta nii et pildid tulevad vb varsti:lolAlgselt postitas: intrega
keskkonsool tee kuidagi viisi sirgeks siis oleks väga viis![]()
-
aAlfist
- Foorumi kasutaja
Ma olen ka samal arvamusel,et nad kaitsevad ka koopaääri kivide eest,ning minu silmi nad ei häiri,et nad väljapool on;)Algselt postitas: IceStormSamas kaitsevad logari väljaulatuvad servad tagatiibu (eriti koopaääri) hästi kivitäkete eest.Algselt postitas: AsjaPulk
Natuke veel nokitsemist ja korras! Tagumised logarid säti paremini paika. Minu arust jube nilbed, kui mitu cm koopast väljas, ega sa ju lennata ei taha!
[Muudetud: 5-1-2008 Alfist]