Nii... küsiks siis sellist asja. Kuidas olex võimalik eestisse tellida või saada mingit moodi nii nimetatud tuuning tulesi siis.
Taga tuled tahaks kindlasti ära proovida, ja esimesed võiks kh samas osta, ja proovida. Arvan ,et turgu olex nendel tuledel maha müües. Kui ei meeldi või ei sobi enda sixile...
ET need on venemaa lehel müüa... ja ise venekeelst ei valda eriti. Siis ei tea, kas on ka tellimis võimalus. VÕi ehk mõni läheb venemaale mingi aeg. Siis saaks kellegi kaudu
Algselt postitas: grimes
Nii... küsiks siis sellist asja. Kuidas olex võimalik eestisse tellida või saada mingit moodi nii nimetatud tuuning tulesi siis.
Eestisse tellida ei saa,teenindatakse vaid Venemaa piires.
Dasf... on ehk kuidagi sinu kaudu neid ka endale hankida ?
VÕiksin lisatasu maksta
Täna nägin ka ära kus su auto seisab Käisin mingi tund tagasi seal tsekkamas korra Minu oma on seal samas pea aegu...300m max... Kui pöörad välja vasakule tänavale. Siis vasakul pool tee ääres seisab minu oma. Sealt lukoili bensuka tänaval kohe.
Aa... esi tuli jääks niimodi...
Mingisuguse ettekujutuse saab
Ise olex esialgu ainult tagatuledest huvitatud
Kui võimalus isegi on... siis vb isegi ka esituledest. Arvan et eestis müües läheks need kiiresti isegi minema Kui endale ei meeldi. Või ei sobi...
Tagatuledest oleks isegi huvitatud.
Esituled ei sobi, minu arust. Kuna 05/07 on ikkagi rohkem kandiliste kerejoontega auto, siis need ümmargused angeleyes'id ei sobi sinna.
Aga nende esitulede ülemised ääred on vägagi ilusad ning kui nende angeleyes'ide asemel oleks üks suur reflektroiga latern, siis oleks päris kena..
Lower your standards and you'll never be disappointed!