Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Algselt postitas: tuhajuhe
Kahju ,et ei näinud kuidas finisini tulete.Kas see katkestamise põhjus on nüüd auto müügi põhjuseks?
ei, ei, ikka võlad...ralli on siiski meitesugustele "natuke" liiga kulukas.
Viga on tegelikult teada ja saab ka ilmselt korda tehtud vahepeal siin (kere ja mootori vaheline mass oli halb, mis kärsatas kommukaid ja lõppeks ka hallianduri-linnakatse aga oli masin juba täies eluvaimus:). Ja eks saab ka aega natuke nukki keerata ja paigalt kilomeetreid mõõdetud...et konest aimu saada. Äkki jõuame ka stendi - loodame näha numbreid 160 ja üles.
kahjuks rohkem pilte pole, sest ei jõudnud teistele kiiruskatsetele Oli küll plaan minna 3. ja 4., aga oli vaja Võrru minna ja ei jõudnud. Muidu 3. katse läks mu maamajast 3km kauguselt mööda.
VW jah, leiutasin jälle jalgratast, ungarlastel juba see ära testitud - on ikka neil seda viitsimist:lol
Stabikas...mingi vanema Volvo oma, käisin möödulint ja märkmik käes mööda lammareid ja näe, ledsin, kuid mis mudel ei teadnud nad mulle öelda...pöhimötteliselt sobis 1:1 alla, kuid on jämedam (ca 3mm) ja rootsi terasest. Kas on parem - ei tea, pole niimoodi veel testinud
Klaaskiust on, plastist ei ole. Saab ilmselt teha, pean uurima kas vorm ikka alles ja mees ka aega saab. Scoobi pead ise muretsema, see on sinna ise hiljem külge needitud. (ainuke originaal VFTS detail selle auto küljes:)
mootorikatte hind ca 1800.- originaal ?abloonist oli ca 50%kergem, täpseid nr. ei mäleta - aga saab ju üle mõõta.
Kellegil (rahvarallurid/teised pu?ka ehitajad siin) äkki on pakkuda
müügiks lisatulede kinnitus-alust/raami (vähemalt neljale tulele)?
Midagi sellist, mis võidusõitu ka kannatab;)
Ja kui keegi tahab oma panserist (VFTSi/Vihuri malli oma) lahti saada siis palun andku teada.
Ja ALATI võib mulle pakkuda kõike mis puudutab VFTSi/pu?kat... autost:) kuni kilekotini...!
24/7 on tel. sees ja ootab pakkumisi!