Esisilla tala
Esisilla tala
Esisilla tala
Pöörduks teie poole siis küsimusega et kui raske on vahetada esisilla tala?
Enda sigullil tala nagu veits läbi roostetanud ja veitsa ka kõver, kõver peaks ta juba mitu aastat olema sest kunagi sai paarist suuremast august läbi sõidetud ja rattad rohkem lääpas kohe.
Muret tekitab SEE KOHT.(vabandust pildi pärast,digikas zuumis valet kohta)
Et usun et mingise silla nagu kuskilt kuuri alt leiaks ja saaks uurida ehk leiab korralikuma, aga tahangi teada et kui ohtlik sellisega on sõita(see liigub ainult kruusa ja aukude peal ja rallimisega ei koonerda) ja kui raske on vahetada?
Ette tänades, corrado:spin
[Muudetud: 1-10-2007 corrado]
Enda sigullil tala nagu veits läbi roostetanud ja veitsa ka kõver, kõver peaks ta juba mitu aastat olema sest kunagi sai paarist suuremast august läbi sõidetud ja rattad rohkem lääpas kohe.
Muret tekitab SEE KOHT.(vabandust pildi pärast,digikas zuumis valet kohta)
Et usun et mingise silla nagu kuskilt kuuri alt leiaks ja saaks uurida ehk leiab korralikuma, aga tahangi teada et kui ohtlik sellisega on sõita(see liigub ainult kruusa ja aukude peal ja rallimisega ei koonerda) ja kui raske on vahetada?
Ette tänades, corrado:spin
Sellise sillatalaga ei sõidaks mina meetritki.
Mis siin ikka, lased alumised õõtsad tala küljest lahti, mootoripadjad lahti (mootorile võiks mingi toe alla panna, nt tungi), läbi lansekate on mõlemal pool üks polt (koopa seest saad lahti keerata, ei ole kindel, aga vedrud ja amordid võivad ette jääda) ning kapotialt tuleb veel 4 polti lahti lasta (läbi poolraamide, mõlemal pool 2 tükki).
Nii saab sillatala kätte. Vastupidise operatsiooniga saab uue külge panna
PS! Uus sillatala maksab poes umbes 400 kr.
[Muudetud: 1-10-2007 reiner]
Mis siin ikka, lased alumised õõtsad tala küljest lahti, mootoripadjad lahti (mootorile võiks mingi toe alla panna, nt tungi), läbi lansekate on mõlemal pool üks polt (koopa seest saad lahti keerata, ei ole kindel, aga vedrud ja amordid võivad ette jääda) ning kapotialt tuleb veel 4 polti lahti lasta (läbi poolraamide, mõlemal pool 2 tükki).
Nii saab sillatala kätte. Vastupidise operatsiooniga saab uue külge panna

PS! Uus sillatala maksab poes umbes 400 kr.
Lower your standards and you'll never be disappointed!
jah,tundub et uut tala ma osta ei jõua,aga tuleb vaadata,mul maal peaks vedelema mingi 05 esisild, vaatama kuidas sellel seisukord on ,siis oleks korraga terve silla ära vahetanud, korraga siis puksid ära vahetand, vaja siis ka keevitanud, õlid värgid ja värv ka peale ja ongi kena
aga tänud siis:)
aga see ka veel et kust kohast mootorit toetada saab? mõtlen et kui läheb mingi aeg silla vahetuseks siis oleks mingi paku alla pannud ja karterisse ju toetada ei tahaks ega...

aga see ka veel et kust kohast mootorit toetada saab? mõtlen et kui läheb mingi aeg silla vahetuseks siis oleks mingi paku alla pannud ja karterisse ju toetada ei tahaks ega...

Algselt postitas: corrado
ok, ei ma mõtlesingi et ei pane tunki vaid mingi puupaku,see puupakk saab nkn laiema toetuspinnaga olema,no eks see ole näha kui tegemiseks läheb,enne pidurid vaja korda saada
ei juhtu selle karteriga naljalt midagi:D
Mul kukkus mootor umbes meetri kõrguselt maha ja polnud ka mõlke.
Aga üle tee (põllupealt)hüppeid tehes lõi küll mõlki ja kohe õlipump katki ,natuke veel rallimist ja esisillatala oli 2 tükiks:D
võt sellised ajad on olnud:D(esimesed sõidud:sein)
.._____
./_____\ -KOPIKAS
(OIIIIIIO)
.U........U
./_____\ -KOPIKAS

(OIIIIIIO)
.U........U
see millel ma silda tahan vahetada/remontida on selline siks mis linnas absoluutselt ei liigu,ma ei tea kas sa tead sellest siksist, kollane sigull siis,kunagi oli siin ka teema mis millegipärast ristustati täis ja lõpuks siis lasin ära kustutada...Algselt postitas: reiner
Unustasin enne mainida, et peale esisillatala vahetust oleks mõtekas käia ka sillastendis.
aga jah,kui ma silda remontima hakkan siis ikka vahetan vajalikud osad ära
-
mMahno
- Foorumi kasutaja
ok ma seletan veidike teistmoodi siis:

Sellisega ikka sillastendi ei läheks ju
Dok.'id puuduvad,rääkimatta üv'st ja kindlustusest:lol
Ega rehvidest ka just kahju pole, vedeleb neid huinaa maal, pealegi all pole ka teab mis mustriga rehvid, natuke veel põletamist(õnneks lumi maas suht) ja ongi traadid väljas ja siis uued alla:P
Aga ok, see aasta ei jõudnud seda vahetada,tagasild sai isegi vahetatud juba:D

Ega rehvidest ka just kahju pole, vedeleb neid huinaa maal, pealegi all pole ka teab mis mustriga rehvid, natuke veel põletamist(õnneks lumi maas suht) ja ongi traadid väljas ja siis uued alla:P
Algselt postitas: corrado
Kui sild paigast ära siis ei hoia auto otsesuunda ja peab 2 käiga roolist kinni hoidma(krt nii ei sa rallit sõita:mad:)
Katsu sild silmajärgi/mõõtes paika panna siis on hea sõita;)
[Muudetud: 12-11-2007 hautz]
.._____
./_____\ -KOPIKAS
(OIIIIIIO)
.U........U
./_____\ -KOPIKAS

(OIIIIIIO)
.U........U
http://motoclub.pri.ee/pildid/P2021511.JPG
kas neid polte mis pildil on, saab ka vahetada?
tean et ühte poolt saab aga teine tundub suht silla sees olevat
poldid nii kõvasti kinni roostetanud, et kuvaldaga tagudes läksid lapikuks aind:D
peab keevitusega kuumaks ajama ja siis vast saab
aga kuna poldid on put*is siis oleks vaja vahetada
kas neid polte mis pildil on, saab ka vahetada?
tean et ühte poolt saab aga teine tundub suht silla sees olevat
poldid nii kõvasti kinni roostetanud, et kuvaldaga tagudes läksid lapikuks aind:D
peab keevitusega kuumaks ajama ja siis vast saab

aga kuna poldid on put*is siis oleks vaja vahetada
Saab ikka vahetada. Vaja on korralikke pinsette või klaverimängija näppe. Vanad poldid tulevad välja ja uued asemele sellest samas august mis ka pildil näha. Poltide taga on stopperid, et nad paigal püsiksid, need alguses vaja eest ära saada ja hiljem ka tagasi, kui näpud ulatavad, siis katsu ning saad aru millest räägin..
Lower your standards and you'll never be disappointed!