2105, Reio34, 1981
2105, Reio34, 1981
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
-
rReio34
- Foorumi kasutaja
- Autod: Bmw 318i e30
2105, Reio34, 1981
Tere!
Juuni lõpus sai siis ka lõpuks ostetud oma esimene auto. Nagu ma foorumist lugenud olen, siis on autol olnud kokku 4 omanikku ja mina seega neljas. Masina jõuallikaks on 1.3 l mootor ( 47 Kw ). Autoga ma siiamaani midagi erilist veel teha jõudnud ei ole, ainult uus sumbutaja. Võib-olla teate ka seda, et masin on olnud kunagi kasutaja marcuze käsutuses.
Pildid: http://fotoalbum.ee/photos/Reio34/sets/302169
[Muudetud: 20-12-2007 Reio34]
Juuni lõpus sai siis ka lõpuks ostetud oma esimene auto. Nagu ma foorumist lugenud olen, siis on autol olnud kokku 4 omanikku ja mina seega neljas. Masina jõuallikaks on 1.3 l mootor ( 47 Kw ). Autoga ma siiamaani midagi erilist veel teha jõudnud ei ole, ainult uus sumbutaja. Võib-olla teate ka seda, et masin on olnud kunagi kasutaja marcuze käsutuses.
Pildid: http://fotoalbum.ee/photos/Reio34/sets/302169
[Muudetud: 20-12-2007 Reio34]
-
mmoosmoosik
- Foorumi kasutaja
- Autod: ei ainsatki ladat enam !
-
iIndy
- Foorumi kasutaja
- Autod: VAZ 21011 -`80 (projekt), Nissan Primera 2,0 TD
- Kontakt:
Vaata viimast salongist tehtud fotot!Algselt postitas: moosmoosik
saan aru et need on viimased pildid sellest autost? olgem ausad et Markuse käes oli see auto palju paremas konditsioonis.. aga vaatamata tema kartusele et ei tea kuhu auto satub siis ikka ringiga klubisse.edu
http://www.zone.ee/vaz2105/photos/photo_6.html
http://fotoalbum.ee/photos/Reio34/10894998
Kopeeritud ju.
Ei mingit vahet

-
iIndy
- Foorumi kasutaja
- Autod: VAZ 21011 -`80 (projekt), Nissan Primera 2,0 TD
- Kontakt:
Seda muidugi, et salong korrektne aga pilt on ju kopeeritud, vaevalt sama kellaajaga uut pilti on tehtud...Algselt postitas: Reio34
ei mingit vahet küll, aga auto salong on ikkagi seest väga korrektne ja puhas.

OK...
Kindlasti sai auto headesse kätesse ja põllurallikaks ei lähe...
[Muudetud: 25-9-2007 Indy]
- Kytt
- Ladaklubi Juhatus
- Autod: 4x2102, Jeep & Toyota
kui uksel mootor häält teeb aga ei ava ega lukustu, siis kraabi polster maha ja vaata järgi ega varras, mis lukumootori ja orig. süsteemi vahel käib, emmast-kummast otsast lahti pole tulnud. kui mootor üldse häält ei tee, siis suure tõenäosusega mõni klemm oksüdeerund või juhe katki, erilist tähelepanu pööra sinna kust ta auto kerest ukse sisse läheb
-
oolaaf
- Ladaklubi Auliige
- Autod: 2105 s1300, 1119
võta ukse polster maha ja vaata kas keskluku mootor töötab.
mina marcuzele selle signa peale panin kunagi - osad asjad ühendas tema ning osad asjad jäid asjapuudusel tegemata, nagu näiteks juhtmeläbiviikude korrosioonitõrje..
ei usu, et seda siiani tehtud oleks...
[Muudetud: 19-11-2007 olaaf]
mina marcuzele selle signa peale panin kunagi - osad asjad ühendas tema ning osad asjad jäid asjapuudusel tegemata, nagu näiteks juhtmeläbiviikude korrosioonitõrje..
ei usu, et seda siiani tehtud oleks...
[Muudetud: 19-11-2007 olaaf]
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
"90 percent of carb problems are ignition related.."
-
rReio34
- Foorumi kasutaja
- Autod: Bmw 318i e30
Mootor teeb häält küll, eks siis kisun polstri maha ja vaatan selle varda ja juhtmed üle. Tänud.Algselt postitas: MUST KYTT
kui uksel mootor häält teeb aga ei ava ega lukustu, siis kraabi polster maha ja vaata järgi ega varras, mis lukumootori ja orig. süsteemi vahel käib, emmast-kummast otsast lahti pole tulnud. kui mootor üldse häält ei tee, siis suure tõenäosusega mõni klemm oksüdeerund või juhe katki, erilist tähelepanu pööra sinna kust ta auto kerest ukse sisse läheb