Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Eile sai siis endale uuem auto soetatud. Tegemis on siis Vaz 21051ga, aastaks 1989. Kere tundub olevat vägagi korralikult remonditud ning kõik peale kapoti ja katuse üle värvitud kuid nii või teisiti läheb ta uuesti tegemisse talvel.
Peal on tal praegu 1.3 l mootor mis ka talvel vahetusse läheb. Tagaklaasil on soojendus ning isegi stereo on sees millest ma aasta aega puudust olen tundnud. See nädalavahetus tahan vana masina garaa?ist välja ajada ning selle sisse. Külge lähevad kohe uus rool, teised istmed, valuveljed alla ning uurin põhjalikult veermikku ning põhja.
Selle pildi järgi võib öelda, et tõsiselt kena nullviieline!:o
Kui suur saladus pole, siis ehk mainid, et palju ta maksis ka. Autovärv kisub sul ikka sinise poole:lol
Jään rohkem pilte ootama.
Edu ja jaksu!
[Muudetud: 18-9-2007 reiner]
Lower your standards and you'll never be disappointed!
Hind saladus ei ole kuna auto oli auto24's müügis. Seda siis soodushinnaga 7000 krooni mida enam alla ei olnud võimalik saada, arusaadav kuna auto on aus.
Eks ta kisub jah sinise poole ning natuke teistmoodi sinisena väljub kevadel see masin ka kevadel garaa?ist.
Rohkem pilte siis kui vihm kunagi järgi jääb.
Piltide järgi vaatan, et on väga kena viiekas. Ma muidugi ei tea, mis ta süda ja hing teevad (mootor, põhi, alusvanker) aga väljast on seitsme tuhande eest liigagi hästi saadud . Mootor läheb milline peale...?
kapa@ ka viieka omanik, mis viiekat veel mitte ei meenuta. Kuid tuleb seegi aeg...
kapa: Mootoriks tuleb arvatavasti vana pealt 1.5ne mis suuremaks saab. Sel teemal naabrimehega juba asja aruatud väheke.
Veermik tundub sõidu järgi suht korras olevat, üks tagaratta laager teeb häält. Eks seda näeb nädalavahetusel kui kanali peale saab ja aega on.
Praegune 1.3 mootor tuksub hästi kuid see mind ei rahulda, vahe on ikka märgatav vana 1.5sega.
Täna sain valukad alla vähemalt kuigi pimedas sai asja tehtud juba. Homme rool ja kui jõuab siis istmed samuti vahetusse, sel ajal plaanin natuke salongi olukorda ka uurida.
Samuti lähevad vana pealt ka gaasiamordid temakesele.
Mis puudutab 06te siis selles suunas liiguvad juba uued tuuled. Võtan müügist praegu maha. Kui kellelgi mingit detaili hetkel vaja on siis ikka saab aga jah, päris ära veel ei anna.
Viieka kohta siis nii palju, et uue rooli olen külge saanud ning ka põhja alt asja vaadanud. Veermik on täitsa korras kuid muret tekitab põhi mis on ikka suht mäda omadega. Lõikamist ja keevitamist saab kõvasti olema.