Oled selles täiesti kindel? Endal on küll selline värske kogemus, et Rapla ark-ist öeldi, et auto peab kohale tooma, muud moodi ei saa lihtsalt ümber vormistada. Endale oli ka see üllatus, nii et tegu oli siis ebapädevusega?Algselt postitas: omegaMilleks see vajalik on? Arvad, et autot ei saa oma nimele registreerida ilma ülevaatuseta? Saab küll, isegi autot ei pea enam ette näitama.Algselt postitas: AsjaPulk
Aa, seda ka, et auto läheb see nädal ülevaatusele!![]()
2106, AsjaPulk, 1981
2106, AsjaPulk, 1981
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
- ToM
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2107, 2101
m'kay
- siksaator
- Foorumi kasutaja
- Autod: VW Golf III
Viljandis ei pidand samuti autot ette näitama. Vormistati paberid ära ja kõik.Algselt postitas: ToMOled selles täiesti kindel? Endal on küll selline värske kogemus, et Rapla ark-ist öeldi, et auto peab kohale tooma, muud moodi ei saa lihtsalt ümber vormistada. Endale oli ka see üllatus, nii et tegu oli siis ebapädevusega?Algselt postitas: omegaMilleks see vajalik on? Arvad, et autot ei saa oma nimele registreerida ilma ülevaatuseta? Saab küll, isegi autot ei pea enam ette näitama.Algselt postitas: AsjaPulk
Aa, seda ka, et auto läheb see nädal ülevaatusele!![]()
-
oomega
- Foorumi kasutaja
- Autod: bemmid
- Kontakt:
Seadus ammu muudetud, nüüd ei pea tingimata ülevaatust olema.Algselt postitas: fless
Ma olen kuulnud, et see sõltub ülevaatusest, kui ülevaatus tehtud siis ei pea ette näitama.
Ise käisin seda sama autot paar kuud tagasi oma nimele vormistamas Tallinna ARK -is, ei olnud ka siis kehtivat ülevaatust ega kindlustust. Ehk siis võta kõik dokumendid näpu vahele ja siis ARK-i. Probleeme ei tule.Algselt postitas: AsjaPulk
Eh, mulle samamoodi räägitud, et ei pea. Samas üks räägib nii ja teine naa. Võta sa siis kinni, kuidas Saue ARK'is on?!![]()
Autot tahetakse ainult sel juhul näha, kui on kehtiv veel see vana halli värvi tehniline pass.
Mina käisin mai alguses Saue ARK'is autot enda nimele vormistamas. Ülevaatus oli mu autol olemas ningnad tahtsid ainult ostu-müügilepingut näha.
Auto kohta ei küsitud mitte essugi.
Btw, masin on sul täitsa kena. Millal siis mõnel LK üritusel näha võib?
[Muudetud: 18-9-2007 reiner]
Auto kohta ei küsitud mitte essugi.
Btw, masin on sul täitsa kena. Millal siis mõnel LK üritusel näha võib?
[Muudetud: 18-9-2007 reiner]
Lower your standards and you'll never be disappointed!
-
oomega
- Foorumi kasutaja
- Autod: bemmid
- Kontakt:
Miks lihtsalt tiiva-äärt ei vaheta? Seda enam, et tagatiivale on vaja ainult küljekarbipoolset nurka (müüakse poes eraldi). Muidugi, kui esitiival ainult terve ääre vahetad, siis tuleb osata õigesti keevitada, et tiib ennast lainesse (mõlki) ei tõmbaks...Algselt postitas: AsjaPulk
Hetkese seiusga peaks vahetama juhipoolsed esi- ja tagatiiva.![]()
-
aAsjaPulk
- Foorumi kasutaja
- Autod: [b]BMW 728iA[/b]
- Kontakt:
Einoh, tiiva äärt on jama vahetada, kuna sealt hakkab värv kooruma ja läheb rooste kiirelt.Algselt postitas: omegaMiks lihtsalt tiiva-äärt ei vaheta? Seda enam, et tagatiivale on vaja ainult küljekarbipoolset nurka (müüakse poes eraldi). Muidugi, kui esitiival ainult terve ääre vahetad, siis tuleb osata õigesti keevitada, et tiib ennast lainesse (mõlki) ei tõmbaks...Algselt postitas: AsjaPulk
Hetkese seiusga peaks vahetama juhipoolsed esi- ja tagatiiva.![]()
Tagatiib on igalt poolt alt augukesi täis alt servast.

Aga muidu jah, see on ainult minu mõte, eks näis, mis isa räägib ja arvab, kuna tema keevitaks ja vahetaks niikuinii.
Algselt postitas: AsjaPulk
Nüüd on siis auto lõpuks minu nimel. Õigemini omanikuks jäi isa, sest ma vist liiga noor veel, aga kasutajaks sain küll mina!![]()
Seega oled sina auto kasutaja, omanik on isa. Reineril on täiesti õigus, 16 aastane saab auto enda nimele vormistada.
Uutest CCCP aegsetest BA3-i varuosadest huvitatud.
Huvitav kas seadused muutuvad nii kiiresti aga aasta tagasi öeldi mulle et vähemalt 16 peab olema. Mul sellega probleeme ei olnud aga ka lihtsalt huvi pärast küsisin.Algselt postitas: CozmonauT
Auto omanik võib 1 aastane laps ka olla. Sai arkist huvipärast küsitud kui käisin endale autot vormistamas.
Lada on see mis JÄÄB !