Ja püüab pilke küll, ise sõitsin trollis ja teises suunas, kurat seal fooris roheline tuli pidi olema:D hmm liiga peegel, olen näinud sellise tooniga(sõna otseses mõttes tooniga) autosid veel ja vist isegi mingi esinduse poolt pandud need kiled, aga eks kui nokkida tahab siis alati saab.... igal juhul, ilus auto, kuigi võib-olla eelsitaks ka ilma nende kiledeta. nii et jõudu nüüd siis hoidmisega.
Mingi asjalikum summuti ots kuluks ära, toonklaas on isegi kannatatav, omapärane. Ise paneks muidugi terve ringi peegeltooniga klaase, kuid erinevusi peab ka olema
Ülikena auto!
On jah sinu oma Ando, ja läks küll puhtaks, nati oli kroomipuhastus vahendit vaja, ja uut summuti otsa olen vaadanud aga pole veel leidnud sellist mis sobiks.
Toonidest ka veel nii palju et ette esiustele tuleb ka toon aga mitte nii tume, 70% peab läbi paistma, ja esiklaasile tuleb toon riba.
Kaks nädalat tagasi juhtus siis selline asi nagu pildil näha võib, mingid pätid on üritanud mult bena varastada, auto seisis siis TTK ühika parklas. Õnneks bensiini kätte ei saadud, kork on tugev ja lukk ikka veel peab. Siin kohal tänan Dasf'i kellelt selle korgi ostsin, muidu oleks mult üle poole paagi bena ära viidud.
Eile juhtus siis selline asi nagu pildil näha võib, kuskil Jõgeva kandis lendas peaaegu 140km/h sõidukiiruse juures kummipuks vahelt ära , õnneks midagi hullu ei juhtunud ja sain ikka ilusti koju sõita, ja joppas ka sellega et mul oli kodus üx selline terve jupp olemas, lihtsalt pidin vanalt käigukastilt maha keerama.
Peep, teeme klubi...
Viimastel öödel on käidud minu paagi kallal ka. Kork keerati puruks, õnneks oli paak üsna tühi. Nii kõvad mehed on olnud, et panid veel purukskeeratud korgi summiti otsa.
Väsinud kopikas seisab TTK ühika siseparklas. Nüüd ajasin ta kaamera vaatevälja.
Kätte saaks need raisad, ei vastutaks enda tegude eest.
Väga ilus ning sile auto on, pean mainima! Ma ei taha nüüd teemasse OT tuua, kuid nendele bensuvarastele võiks teha mõnusa üllatuse, ise kunagi mõtlesin, et kui isa kombainil nafta paagist ära virutati ja ühe ööga 53-lt käigukast alt, siis oli plaanis teha kombainile nn võlts paak, ehk siis vahetada paak minig vanema vastu, mida ei kasuta ja too valada mingit soga täis, kas siis vett või mingit sellist ainet, mis mootori kotti keeraks. Oleks paras karistus pikanäpumeestele.