Hetkel siis auto nii kaugel...hetkel teeme viimaseid keevitustöid salongis..tegime subwoofri jaoks ruumi..pildil siis minu punane kaunitar ja mu keevitaja
Mootoripatjadest olen märganud, et poodides on valdavalt kahte sorti. Ühed on väljast sileda kummiga, teiste kummipind on kergelt karvane/krobeline. Neist viimastest hoia eemale. Enda kogemus on näidanud, et väga viletsad. Rekord oli, et 600 kilomeetriga vajus ära. Teisel autol pidasid umbes 2000 km vastu. Need nn siledad padjad on senini korralikult "käitunud".
Algselt postitas: Peep063
Hetkel siis auto nii kaugel...hetkel teeme viimaseid keevitustöid salongis..tegime subwoofri jaoks ruumi..pildil siis minu punane kaunitar ja mu keevitaja
[Muudetud: 29-9-2007 Peep063]
ega sa kaunitari all tagaplaanil olevat kolmerattalist jalgratast ei mõtle..
Auto pastab igaljuhul nagu uus... Edu!!!!;)
see kolmerattaline kuulub mu vanaisale.. paar aastat tagasi kui ma ta auto omale sain, muretses ta endale nati ohutuma sõiduriista
olen avastanud et see liikur on hästi lahe...poes õlle järel käies on hästi hea panna kast õlut taha korvi ja kui ise joonud oled siis ei kuku vähemalt rattaga ümber kolm ratast on ikka parem kui kaks
Kuidas sa subwoofrile ruumi juurde tegid? Äkki mõned pildid vms.
Endal sama jama, et ei taha korralikult ära mahtuda
Venemaa tööstus- ja kaubandusministeeriumi autotööstusosakonna juhataja Aleksei Rahmanov: "Tegelikult toodetakse Venemaal väga häid autosid, [---] üksnes nende töökindlus jätab soovida."
ega ma tglt suurt ei teinudgi, sai üks kandev konstruktsioon maha lõigatud ja paar lisa tuge juurde keevitatud, muidu subwoofer asetseb ikka pagasnikus.
vot nii nagu on praegu supakas nii jätagi. siis muretsed tagumise istme millel see käetugi vms. keskelt tuleb siis paned selle. ja kui alla tõmbad siis on supakat näga. paned veel mingi valgustuse vms. mul sõbral on bmw530 täpselt sammuti. ja väga mahe
auto siis nii kaugel, et panin tagauksed, tagaklaasi ja esiklaasi külge..salongi panin uue vaiba maha ja lõpuks sain umbes 1,5 kuulise hilinemisega ka kätte veljed, millele ostsin kohe peale tutikad suverehvid. Puudu on veel muidugi iluliistud aga needgi tulevad kohe, sest leidsin lõpuks alla küljekarbi liistule uued klambrid, mida polnud praktiliselt kuskilt saada
rattakoopad oleks võinud seest mustaks võõbata mingi kivikaitse või mastiksiga, ja trumlitele samuti must Hammerite vms peale tõmmata. muidu tõesti kena
jookseb küll tagurpidi, see läheb tegelikult teisele poole alla..ja rattakoopaid pole veel jõudnud teha ning trumlid lasin sooda ja liivapritsiga puhtaks, eks paistab mis nendest veel saab..sõitma saamiseni on veel tükk aega
Auto on ilus, iluliistud ka veel külge, siis on
Samas võiks natuke madalam olla, hetkel liiga kõrge. Aga see on kõigest minu arvamus.
Loodame, et sa siis selle masina mõnele üritusele ka tood;)
Lower your standards and you'll never be disappointed!
hetkel auto täiesti tühi, kui asjad sisse tulevad siis nati läheb madalamaks, puudu on veel mootor, salongist istmed ja pagassist kohustuslikud asjad..
toonklaas peax olema lubatud...ma ennem peale panemist uurisin....ja üritustel akkan kevadest käima, siis kui lumi suland, talvel ei taha teda soola sisse ajada