sa pane ka edev värv selga, nagu Ronn..

Candyapple Red ja valged ATSid oleks päris kena.

Jõudu, Tom
Jah, miliseks kevadeks, seda ei oska öelda.Algselt postitas: maalo
jah, aga milliseks kevadeks ?
sa pane ka edev värv selga, nagu Ronn..
Candyapple Red ja valged ATSid oleks päris kena.
Jõudu, Tom
See ongi väga hea variant, mahub ilusti ilma lõikumata äraAlgselt postitas: vussvillem
oota ma ei saa nüüd päris täpselt aru mis teema selle jagajaga on. Tavaliselt see ikka ploki tagaosas ja vaja ladal tulemüüri kõvasti lõikuda. See on küll hea varjant et ta niimoodi kõrval on. Sellist varjanti oleks omalgi vajaIgaljuhul jõudu projekiga ja pane ikka rohkelt pilte ja juttu
![]()
Õlitust ei ole, kinniste laagrite peal on jagaja (seal määre sees siis). Pingutust vist ei olegi:D Rihm lihtsalt peale venitatud, küllap ei ole seal siis nii suuri jõude, et eraldi pingutust oleks vaja.Algselt postitas: MuKi14
kas jagajal mingi õlitus ka on ja kuidas sa selle rihma pingutad?![]()
No ikka:D Säravvalged, nagu uued:P Need on sinu veljed?Algselt postitas: Ervn
Kas sellised valged?
Algselt postitas: ToM
Kätte sain Rekordi käigukasti (GETRAG 240), mis on Omega omast tunduvalt väiksem. Esimene mootori proov tehtud, siiani on kõik enam-vähem roosiline, tundub et mahub ära. Nibin-nabin on ainult parallelvarda juures ruumiga, õlifilter ei taha ka eriti stabikast mööda minna. Järgmine etapp on kinnituste meisterdamine.
No kõik on lahendatav. Üldiselt roolikarbist olen mõtetes loobunud juba, latt rool tulekul.Algselt postitas: ruudi
Nojah mahub ära küll aga nüüd hakkavad probleemid. Kuidas väljalase ,roolikarp jääb ju segama. Kustkaudu jahutustorud radiaatorisse ? See on ju vana mootor 8 klappi ja malmplokk kas on lada mootorist raskem ? Kuidas sa ARK-ga kokkuleppele saad ? Minuarust on samara mootor igati mõtekam ladale. Ärme tee Ladast Opelit !
Just, just. Kulu on ka üks teema ja üldse mitte vähe tähtis. Suurem ta ei ole kui lada mootoriga, arvan ma.Algselt postitas: fless
ARK-iga kokkuleppele saada vast ei tasu ära, aga ega Samara mootorigagi ARK-iga vast vähem probleeme poleks. Muu auto moto paigaldamine vast kõige lihtsam moodus võimsuse näitajaid parandada ja seejuures üldjuhul kütusekulu ei pruugi suureneda, võimalik, et isegi väheneb.
Aga räägi kas Rekordi kast istub ilusti Omega moto otsa? Oled juba proovinud ka, et kas kast mahub ilma keret lõikumata oma kohale?