35 aastat on nüüd piir aga noh ainult par aastat vaja oodata veel. Aga auto on tõesti väga kena.Algselt postitas: MuKi14
Kas mitte 30a vana auto juba uunikum olnud?Siis saaks uunikumi märgid tellida!! Väga ilus masin ja haruldane värv...
![]()
2103, marzer, 1974
2103, marzer, 1974
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
- marzer
- Foorumi kasutaja
- Autod: vaz2103,74a
auto
Klaasipesuvedelikku peab jah jalaga pumpama ja tooreklapp asub vasakul pool roolist nagu pildil näha.
Äkki on kunagi mingi laksu saanud ja uuemat tüüpi esipõll pandud? Ei tea, kas originaalis ongi esipõll alates kaitseraua alt mattmustaks värvitud, minul on nii praegu.
Äkki on kunagi mingi laksu saanud ja uuemat tüüpi esipõll pandud? Ei tea, kas originaalis ongi esipõll alates kaitseraua alt mattmustaks värvitud, minul on nii praegu.
-
tTegija
- Foorumi kasutaja
- Autod: Suzuki Baleno 1.3
- Kontakt:
Põll on ilmselt vahetatud originaalis ta ikka altpoolt stanget kah kerega sama tooni. Nende õhuavade kohta ei tea öelda (minu 03-l) olid nad samasugused ja põlle polnud keegi vahetanud. Iluvõre istub jah naljakalt.
Mul oli kah selline auto isegi värv oli sama kuid vl aastaks 1975 sellel asus tooreklapp ikka oma õige koha peal. Klaasipesu käis samamoodi jalaga ja kojameeste lüliti asus suht ebamugava koha peal armatuuris:D Kena!
Mul oli kah selline auto isegi värv oli sama kuid vl aastaks 1975 sellel asus tooreklapp ikka oma õige koha peal. Klaasipesu käis samamoodi jalaga ja kojameeste lüliti asus suht ebamugava koha peal armatuuris:D Kena!
Mul on autol peal 03 el vent ja radikas:kuriAlgselt postitas: MuKi14Ei ole... Aga 06-el on...Algselt postitas: 1w
Nagu ma aru saan, siis polegi el.ventikaga?:puzzled
Vent mootor on suurem natuke
Kui huvi vahetan mootori hea meelega 06 vastu ära kellegagi:D
.._____
./_____\ -KOPIKAS
(OIIIIIIO)
.U........U
./_____\ -KOPIKAS

(OIIIIIIO)
.U........U
Heh mul siin maja juures seisis üks uuem 03, sellel oli ka elektri vent... Aga ma mõtlesin konkreetselt neid esimisi 03-esidAlgselt postitas: hautz
Mul on autol peal 03 el vent ja radikas:kuri
Vent mootor on suurem natuke
Kui huvi vahetan mootori hea meelega 06 vastu ära kellegagi:D
[Muudetud: 4-9-2007 MuKi14]
- marzer
- Foorumi kasutaja
Põhi
Sai siis suur töö ette võetud ja põhi uue mastiksiga kaetud. Teist korda küll sellist tööd ette võtta ei tahaks, sest nokitsemist on väga palju, kuna vana mastiks kergelt ära ei tule kui esmapilgul tundub. Aega läks 5 päeva, iga päev 8 tundi töööd:o. Kõigist kohtadest mastiksit maha ei kraapind, sest roostet all ei olnud, vana kinnioleva puhastasin tolmust ja tõmbasin värske kihi peale. Haljad kohad tõmbasin roostesurmaga üle ja kruntisin ja 2-3 kihti mastiksit peale;). Poolraamidesse ja teistesse vajalikesse kohtadesse lasin korrosioonivastast õli tootjalt King. Liitrine purk maksis 80 eek. Tundus hea kraaam olevat. Mastiksina kasutasin Mingi vene firma Start toodangut, 3l maksis 145 eek. Kodust leidsin veel samalaadset asja, mida kasutatakse katuste parandamisel. See oli samasugune nagu mastikski. Infolehelt lugesin,et bituumeni baasil möks sisaldab korrosioonivastaseid aineid, talub lööke ja hoiab niiskust eemal.
- marzer
- Foorumi kasutaja
Panin siis oma 03 üle pika aja tööle. Päris hea oli hääli kuulata ja käima läks hästi. Sõitma hakkan siis kui ajateenistus läbi 1. juuni, seni seisab veel garaazis nagu terve talve on seisnud.
Siin kohal küsiks et kas kellelgi on üle parempoolset kroomitud tahavaatepeeglit
03-le ja ilma roosteta ilukilpe. Endal on paremal pool mingi mustmatt peegel mis ei sobi sinna üldse ja ilukilbid on roostest pisut räsitud, mõnes kohas isegi väikesed augud sees.
Ka korraliku ilma roostetäppideta vasakpoolsest tahavaatepeeglist ei ütleks ära. Kui kellelgi on pakkuda siis PS. Asjadele saan järgi tulla ka Tallinasse, sest teenin Üksik-Vahipataljonis praegu.
Siin kohal küsiks et kas kellelgi on üle parempoolset kroomitud tahavaatepeeglit
03-le ja ilma roosteta ilukilpe. Endal on paremal pool mingi mustmatt peegel mis ei sobi sinna üldse ja ilukilbid on roostest pisut räsitud, mõnes kohas isegi väikesed augud sees.
Ka korraliku ilma roostetäppideta vasakpoolsest tahavaatepeeglist ei ütleks ära. Kui kellelgi on pakkuda siis PS. Asjadele saan järgi tulla ka Tallinasse, sest teenin Üksik-Vahipataljonis praegu.