Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Algselt postitas: reiner
Kui ühendad selle "uste lõpplülitite miinuse" selle valge-musta triibulise juhtme alla, mis läheb igasse ukse lülitisse, siis ühenda ukseposti valgustite seest sama värvi juhe lahti ja isoleeri ära või võta pirnid välja. Sest läbi selle pirni saab see alarm ikkagi vähesel määral massi ja võib põhjustada häireid..
Ei tea ,pole jamand:puzzled
Kui jamama hakkab saab ju alati dioodidega jamada;)
Niih, asi nüüd nii kaugel, et signa läheb ilusti peale, põrutusandur töötab ka ideaalselt aga seda usteandurite süsteemi ei saa tööle. Ühendasin juhtmed nii nagu te siin õpetasite aga andurid ei anna signale mingit signaali, ühesõnaga vahet pole kas uks on kinni või lahti. Aga kui signa peal ja ust hakkan kinni panema, siis põrutusandur ainult hoiatab:D. Ja nimelt nüüd ka järgmine jama- kui signa + voolujuhe on järel ja auto käima panna, siis süütelukust autot enam seisma jätta ei saa, mootor saan seisma nii kui keeran süütevõtme keskmisesse astmesse ja ühendan signa + voolujuhtme lahti:puzzled. Keegi oskab öelda, millest see viimane asi just tingitud on?:puzzled
Algselt postitas: siksaator
Niih, asi nüüd nii kaugel, et signa läheb ilusti peale, põrutusandur töötab ka ideaalselt aga seda usteandurite süsteemi ei saa tööle. Ühendasin juhtmed nii nagu te siin õpetasite aga andurid ei anna signale mingit signaali, ühesõnaga vahet pole kas uks on kinni või lahti. Aga kui signa peal ja ust hakkan kinni panema, siis põrutusandur ainult hoiatab:D. Ja nimelt nüüd ka järgmine jama- kui signa + voolujuhe on järel ja auto käima panna, siis süütelukust autot enam seisma jätta ei saa, mootor saan seisma nii kui keeran süütevõtme keskmisesse astmesse ja ühendan signa + voolujuhtme lahti:puzzled. Keegi oskab öelda, millest see viimane asi just tingitud on?:puzzled
Algselt postitas: jukii
on kerge aretada seda ? mul ka juba kopp ees ümber auto käimisest koguaeg
ega mõni pilt paha poleks mis komplekt maksis ? kust tellisid ?
Algselt postitas: jukii
on kerge aretada seda ? mul ka juba kopp ees ümber auto käimisest koguaeg
ega mõni pilt paha poleks mis komplekt maksis ? kust tellisid ?
Noo, kõik paigaldamiseks vajalik on seal ju olemas, ise pole vaja midagi juurde aretada, ses suhtes on hea:rolleyes. Vähe aukude puurimist, juhtmete vedamist ja asi peaks paigas olema:P. Koos koju tellimisega läks 550 krooni ja see komplekt on ilma puldita (http://akustika.ee/pood/index.php?GID=3 ... rrency=EEK). Aga eks paigaldamisest teen pilte ikka:P
Ja nimelt nüüd ka järgmine jama, kui signa + voolujuhe on järel ja auto käima panna, siis süütelukust autot enam seisma jätta ei saa, mootor saan seisma nii kui keeran süütevõtme keskmisesse astmesse ja ühendan signa + voolujuhtme lahti:puzzled. Keegi oskab öelda, millest see viimane asi just tingitud on?:puzzled
Ikka sama murega kimpus ja lahendust pole leidnud:puzzled:puzzled:puzzled
Algselt postitas: hautz
Oot siis süütekatkestusahela relee on ka paigas?
Kust sa signale voolu võtsid?
Ma usun ,et signa anab süütele voolu:P
Aga kui süüde sees ,siis signa töötab?(ei tohi töötada)
Kui muidu ei saa,siis pane diood vahele sellele juhtmele,mis süütesse läheb;)
Signale tuleb mul vool otse akust. Ahjaa signast tulev juhe, mis peaks süüteluku + minema, on lahti ühendatud mul, kuna kui see oli ühendatud, siis signalisatsioon ei toiminud. Vajutasin puldilt küll nuppu aga signa tegi ainult plõksu ja valvesse ei läinud:puzzled. Mis värvi juhtme külge süüteluku taha see signa süüte + juhe peab kinnituma? (Mina proovisin sinna pruuni juhtme külge:puzzled). Kui süüde on sees siis signa töötab jah:puzzled.
Niih ikka endiselt olen jännis usteandurite ühendamisega signalisatsiooni külge:puzzled. Noo olen proovinud igasugu võimalusi (tegin ka selle läbi, mis hautz rääkis) aga noo ei toimi:puzzled. Tõsine mure sellega, äkki keegi oskab aidata?:puzzled.
Algselt postitas: hautz
Kas sul ustel lülitid töötavad.
+ ja - pole segi aetud(st pluss ukse lülititesse ja miinus süütesse)?
Kontrolli testriga,kust voolu võtsid,kui süüde sees ,kas tuleb vool peale.
Äkki saad skeemi siia panna( või PS?) ja mõne pildi teha,siis on lihtsam seletada.
Ukseandurid peaksid ju, siis ka töötama kui süüde on välja lülitatud?:puzzled(või olen millegist valesti arusaanud?:puzzled). Süüteluku jaoks mul ju eraldi juhe signal- kui alarm peal ja süüde sisse panna hakkab lärmama:D
Nii asi nüüd nii kaugel, et signa on ilusti peal ja toimib;). Selle koha pealt tänan ka olaafi ja hautzi õpetussõnade eest;). Samuti on kõik liistud küljes, ainult karbiliiste hetkel ei pannud:rolleyes(liistud olemas aga neid kinnituspunne pole).
Ahjaa siin millagil kui radikaga jamasin, siis sai peale aretatud ka Fiat Ducato radikaventikas- asi puhub niiet eest iluvõre viliseb:spin.
Siin ka paar uuemat pilti:
Ahjaa siin millagil kui radikaga jamasin, siis sai peale aretatud ka Fiat Ducato radikaventikas- asi puhub niiet eest iluvõre viliseb:spin.
Nii, kuna msnis sai ühe foorumlasega vesteldud ja vaieldud teemal, kuda ventikas puhub. Selgus, et temal oli õigus ja käisin just auto juures asja tsekkamas ning selgus, et eelmise omaniku poolt olid radika ventika juhtmed ühest kohast valesti kokku teibitud. Nii minu radika ventikas töötas, siis ikka päris omajagu aastaid vastupidi:D. Aga jah nüüd asi lahendatud:P:rolleyes