2103,siksaator, 1976

2103,siksaator, 1976

Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107

Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.

Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Vasta
Kasutaja avatar
siksaator
Foorumi kasutaja
Autod: VW Golf III

Postitus Postitas siksaator »

Niih, täna sai ostetud, siis uus bensupump ning signalisatsioon (Eaglemaster AS-300T);). Esmaspäev tellin ka kesklukumootorid ära:P.
Täna jaurasin ka tiba auto kallal- enamus aeg läks maki juhtmete peale, kuna need olid nii sassis
:rolleyes. Nüüd ilusti bassifilter ja võimendi ka järgi ühendatud ning nende jaoks panin ka maki kõrvale ühe lüliti, kust saaks neid sisse ja välja lülitada:P.
Kasutaja avatar
siksaator
Foorumi kasutaja

Pisike update:P
Nii, kuna üks mootoripadi läks siin mingi aeg katki, siis otsustasin selle välja vahetada. Siis omakorda mõtlesin, et paneks Niva mootoripadjad, vb kestavad kauem, kui need tavalised (pool aastat ja üks puruks:mad::mad:). Eile installisin peale veel uue nukkvõlli:P.
Eelmise nädala sees panin ka esiustesse kõlarid, kuna arvasin, et eespool on heli vähe:rolleyes. Esimestes ustes, siis 2*150W kesksagedused ja mingid Nokia kõrghelikõlarid:P. Samuti sai ka külge pandud uus käigukangi nupp:P- päris hää mugav on:rolleyes. Värvisin ära ka klapikambrikaane ning radika. Siksi radikaventika vahetasin ka välja Fiat Ducato oma vastu- täitsa lõpp kui hästi puhub :spin- minu vana juba hakkas undama tiba.
Täna panin paika signalisatsiooni juhtimisbloki, sireeni kapoti alla ning põrutusanduri, samuti vedasin ära signale toitejuhtme:rolleyes. Signat ja kesklukumootoreid veel SC päris külge ei saa:rolleyes. Alustasin ka iluliistude külge ladumist- vaja panna veel koopaääre liistud, tagumise põlle liist, külgkarbiliistud ning juhipoolt tagumine külje liist:P. Vähem kui nädalaga vaja nüüd auto ilusti kokku panna ning üritan ka SC kohale veereda:rolleyes.
Tiba pildimaterjali ka:

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt
h
hautz
Autod: 2x lada2101

Postitus Postitas hautz »

Need kõrgsageduskõlarid(8 oomised) on puhas saast,omal järele proovitud;).Mulle ei sobind ja lähevad paika 4 oomised samasugused peaaegu(vahe kohe märgatav:wow)

Aga edu autoga!

Minuarust on punane palju stiilsem:spin
.._____
./_____\ -KOPIKAS :)
(OIIIIIIO)
.U........U
Kasutaja avatar
reiner
Ladaklubi Liige
Autod: 4 x Lada

Postitus Postitas reiner »

See küll minu arvamus, aga mina ei räägiks signa kohta avalikus foorumis. Krt, mine tea kes kõik seda foorumit loevad...

Aga mis nukkvõlli paigaldasid, tavalise?
Lower your standards and you'll never be disappointed!
Kasutaja avatar
GTA
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas GTA »

Miks sa uksepolstrid ära rikkusid:sein? Ostnud juba mingid vaibariidega üle tehtud koperatiivikaid ja selliseid lõigu palju kulub.

[Muudetud: 9.8.08 GTA]
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas corrado »

Algselt postitas: reiner
See küll minu arvamus, aga mina ei räägiks signa kohta avalikus foorumis. Krt, mine tea kes kõik seda foorumit loevad...
aga räägi mida täiesti võõras inimene(kasvõi varas), hakkab peale selle infoga et siksil on signa peal? see ei muuda mitte midagi, va see et vb ei hakka sinna sisse murdma kuna kardab vahelejäämist
Kasutaja avatar
siksaator
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: reiner

Aga mis nukkvõlli paigaldasid, tavalise?
Nukkvõll läks täiesti tavaline peale, ei hakanud raha raiskama sportnuki peale:rolleyes. Noo see signa kohta asi on nii ja naa- vaevalt, et keegi nüüd loeb seda ja tuleb spetsiaalselt minu siksi näppama, kuna teab, kus asub mu signa juhtblokk:rolleyes
Kasutaja avatar
siksaator
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: GTA
Miks sa uksepolstrid ära rikkusid:sein? Ostnud juba mingid vaibariidega üle tehtud koperatiivikaid ja selliseid lõigu palju kulub.

[Muudetud: 9.8.08 GTA]
Nojah aga kus ma oleks muidu ette need kõlarid paigaldanud? Sinna jalgade kõrvale on minu arust kehv variant, kuna praegu juba niisama läheb jalg vastu seda küljeseina, kui autost välja tulen (mitte küll koguaeg aga vahest ikka terhvab), seega saavad kõlarid seal ju koguaeg toigimist, mis pole neile sugugi hea ma arvan:rolleyes.
Aga jah, ära mind siis nüüd päris maha ka löö kohe sellepärast:rolleyes:spin
Kasutaja avatar
GTA
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas GTA »

Ma ei löö kedagi:D

Kõlareid vahetama hakkad, siis pead uued otsima lihtsalt. Ja selliseid naljalt ei leia (eriti 03 kroomliistudega variante). Ja kui suure vaevaga lõpuks leiad, siis ei kipu enam auke sisse lõikama.
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
Kasutaja avatar
siksaator
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: GTA
Ma ei löö kedagi:D

Kõlareid vahetama hakkad, siis pead uued otsima lihtsalt. Ja selliseid naljalt ei leia (eriti 03 kroomliistudega variante). Ja kui suure vaevaga lõpuks leiad, siis ei kipu enam auke sisse lõikama.
Noo, kui neid vahetada vaja ongi, siis saan ju sama suured kõlarid asemele osta;)
c
carl93
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 2103

Postitus Postitas carl93 »

siksaator sa võid minu käest saada need samad uksepolstrid esimesed ainult sest tagumised niiskusega hävinenud annaksin need sulle tasuta ära
carl-steven berg
Kasutaja avatar
siksaator
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: carl93
siksaator sa võid minu käest saada need samad uksepolstrid esimesed ainult sest tagumised niiskusega hävinenud annaksin need sulle tasuta ära
Kle tänud pakkumast aga hetkel pole neid tarvis;)
Kasutaja avatar
siksaator
Foorumi kasutaja

Nii vahepeal sai ära vahetatud käigukasti- ja tagasilla õli;). Hetkel tegelen signa paigaldamisega ja seega on tekkinud ka paar küsimust:rolleyes. Nimelt, mida tähendavad need käärid seal pildil relee juures ning kuhu ühendada signa suunatulede +juhe?:puzzled. Samuti kuhu ühendada signa parempoolse ja vasakpoolse suunatule juhe?:puzzled.
Loodan, et küsimused pole väga lollid:rolleyesPilt
h
hautz

Algselt postitas: siksaator
Nii vahepeal sai ära vahetatud käigukasti- ja tagasilla õli;). Hetkel tegelen signa paigaldamisega ja seega on tekkinud ka paar küsimust:rolleyes. Nimelt, mida tähendavad need käärid seal pildil relee juures ning kuhu ühendada signa suunatulede +juhe?:puzzled. Samuti kuhu ühendada signa parempoolse ja vasakpoolse suunatule juhe?:puzzled.
Loodan, et küsimused pole väga lollid:rolleyes

Käärid peaks tähendama seda,et mingi ahel läheb läbi relee

Parema vasaku suuna juhtmed saad ühendada tagatuledesse minevatesse juhtmetesse ;)

Või roolisambalülitite juurde.

Suunatulede+ pane kaitsmeplokki suunatulede juurde ;)
Mul autol kõik plussid koos :lol

[Muudetud: 20-8-2008 hautz]
.._____
(OIIIIIIO)
.U........U
o
olaaf
Ladaklubi Auliige
Autod: 2105 s1300, 1119

Postitus Postitas olaaf »

nimetatud käärid pildil tähistavad seda, et ahel tuleb läbi lõigata - süütekatkestusel paigaldatava lisarelee vaheleühendamiseks :)

suunad ühendad roolilati tala sees olevatesse juhtmetesse - kas oli must sinine ja must valge.

kindlaks teed lülitades suuna sisse ja mõõtes testriga :)

[Muudetud: 21-8-2008 olaaf]
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
Kasutaja avatar
siksaator
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: olaaf
nimetatud käärid pildil tähistavad seda, et ahel tuleb läbi lõigata - süütekatkestusel paigaldatava lisarelee vaheleühendamiseks :)
[Muudetud: 21-8-2008 olaaf]
Niiet ühesõnaga, kui ma toda lisareleed ei pane, siis võib too üks juhe sealt lihtsalt vabaks jääda?:puzzled
o
olaaf
Ladaklubi Auliige
Autod: 2105 s1300, 1119

Postitus Postitas olaaf »

just
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
Kasutaja avatar
siksaator
Foorumi kasutaja

Asoo;). Aga küsiks kohe veel teadja mehe käest, et kuhu ühendada ukseandurite + ja -?:puzzled Ja suunatulede + tohib, siis kaitsmeplokist võtta nagu hautz ütles?:puzzled

[Muudetud: 21-8-2008 siksaator]
h
hautz

Algselt postitas: siksaator
Asoo;). Aga küsiks kohe veel teadja mehe käest, et kuhu ühendada ukseandurite + ja -?:puzzled Ja suunatulede + tohib, siis kaitsmeplokist võtta nagu hautz ütles?:puzzled

[Muudetud: 21-8-2008 siksaator]

Ukseandurite miinus ühenda salongivalgustite lüliti juhtme alla(ükskõik millise)Ma võtsin kohe juhiukse salongivalgustuse lülitijuhtme ja jootsin sinna.

Pluss süütelukku vist(?)
Mul on pluss süütesse mineva juhtme külge joodetud.
Süüte sisse paned alarmiga hakkab undama:spin
.._____
(OIIIIIIO)
.U........U
Kasutaja avatar
reiner
Ladaklubi Liige
Autod: 4 x Lada

Postitus Postitas reiner »

Kui ühendad selle "uste lõpplülitite miinuse" selle valge-musta triibulise juhtme alla, mis läheb igasse ukse lülitisse, siis ühenda ukseposti valgustite seest sama värvi juhe lahti ja isoleeri ära või võta pirnid välja. Sest läbi selle pirni saab see alarm ikkagi vähesel määral massi ja võib põhjustada häireid..
Lower your standards and you'll never be disappointed!
Vasta