2103,siksaator, 1976

2103,siksaator, 1976

Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107

Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.

Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Vasta
c
carl93
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 2103

Postitus Postitas carl93 »

no eks paistab.ise ma lõikaks kõik roostes kohad välja ning uued plekitükid asemele ning pahtel:rolleyes
carl-steven berg
Kasutaja avatar
siksaator
Foorumi kasutaja
Autod: VW Golf III

Postitus Postitas siksaator »

Algselt postitas: carl93
no eks paistab.ise ma lõikaks kõik roostes kohad välja ning uued plekitükid asemele ning pahtel:rolleyes
Noo ainult esitiivad olid mul augulised tiba:puzzled, muudes kohtades oli rooste pinnapealne ehk siis läibvaid auke polnud;)

[Muudetud: 2-7-2008 siksaator]
c
carl93
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 2103

Postitus Postitas carl93 »

Algselt postitas: siksaator
Algselt postitas: carl93
Noo ainult esitiivad olid mul augulised tiba:puzzled, muudes kohtades oli rooste pinnapealne ehk siis läibvaid auke polnud;)

[Muudetud: 2-7-2008 siksaator]
no siis pole hullu
carl-steven berg
a
ats97
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 2106 “82a.

Postitus Postitas ats97 »

kolemnurkse, kolme avaga kandilisi uusi kroompeegleid on Pärnus täiesti saada ning hind ka alla koidula. Peaksid sobima vanema aastakäigu 03“le. Samas, kui aega on saab tellimise peale ka kahe avaga kroompeegleid.
Kasutaja avatar
siksaator
Foorumi kasutaja

Nii vahepeal sai autot veel kokku laotud:P, ainult iluliistud veel panna. Siit kohalt ka küsimus klubilistele: kuidas likvideerida see liistu vibreerimine, mida tavaliselt tekitab muusika?:D Või polegi sellele rohtu?:puzzled. Täna krudisin külge ka uued tagumised porilapakad ning uue tagurdustule klaasi. Samuti on nüüd tagaakna üleval servas LED-dest koosnev pidurituli:D. Täna krudisin veel külge tagumise akna kardina:P:P. Kardinast pildid homme:D. Täna alustasin ka maki-/kõlarijuhtmete korrastamist, nimelt lähevad need nüüd ühte plastkõrisse, kõri aga omakorda käigukastitunnelit mööda tagumise istme alla:P. Armatuuris olevasse kella auku tuleb üks vaakumkell (täpselt ei tea, kuda seda nimetatakse). Üks küsimus veel klubilistele: mis õli panna sisse käigukasti ja tagasilda?:puzzled Äkki on midagi paremat TAD17?:puzzled. Armatuuri külge on kruditud ka mobiilihoidja:P.
Paar pilti ka vahelduseks:

Pilt

Pilt

Pilt
h
hautz
Autod: 2x lada2101

Postitus Postitas hautz »

Ilus värv ja ka muidugi auto:);)
.._____
./_____\ -KOPIKAS :)
(OIIIIIIO)
.U........U
Kasutaja avatar
siksaator
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: hautz
Ilus värv ja ka muidugi auto:);)
Tänks;)
Kasutaja avatar
siksaator
Foorumi kasutaja

Nii täna sai Tõrvas käidud ja tõin sealt endale uue täiesti tavalise nukkvõlli, uue pagasnikutihendi ning bensupumba tihendi;). Tellima panin järgmiseks nädalaks ka logarid ning uue bensupaagi anduri:P. Nüüd järgmise nädala sees veel vaja osta ka käigukasti ning tagasilda uut õli:P. Vaikselt ühe silmaga olen piilunud ka valukaid:rolleyes- kui kellegil mingeid valukaid pakkuda on, siis U2U:P:rolleyes. Täna üritan, siis audiojuhtmed ära vedada ning paika panna:rolleyes
k
kj
Foorumi kasutaja
Autod: BMW E34 TDS, Renault Megane

Postitus Postitas kj »

võimendit pole vahel kõlaritel ?
Kasutaja avatar
siksaator
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: kj
võimendit pole vahel kõlaritel ?
Hetkel üks pisike on:spin. Mõtlesingi siin, et peaks mingi parema võimendi sebima:P
Kasutaja avatar
siksaator
Foorumi kasutaja

Nii, siin millagil sain ühelt kunagiselt Lada pidajalt ühe ägeda vidina- nimelt pidi selline aparaat olema, mille ühendad armatuuri taga olevate juhtmete külge ning siis valid sealt aparaadi pealt mingi kiiruse (40/60/70/90) ning seda valitud kiirust ületades hakkab kiunuma ehk siis annab märku, et valitud kiirus on ületatud:spin. Igatahes oli olnud see omaaegne tuuningjubin:P:D. See aparaat pidi muidu töökorras olema aga kuramus ma ei oska neid juhtmeid kuhugi ühedada (aparaadi juhtmetel on numbrid peal). Mõtlesin, et äkki kellegil on selline vidin ja ütleb mulle, kuhu need juhtmed ühendada tuleb:P
Pildid asjast:

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt
c
CozmonauT
Foorumi kasutaja
Autod: BMW V8, Pontiac V8
Kontakt:

Postitus Postitas CozmonauT »

mida vaakumi kell näitama hakkab ?
Kasutaja avatar
siksaator
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: CozmonauT
mida vaakumi kell näitama hakkab ?
Noo seda vaakumkella nim eekonomeetriks vist:puzzled. Selle järgi saab, siis nö öko sõitu teha:D. Sain selle näidiku ühe vana Audi küljest:P
Kasutaja avatar
siksaator
Foorumi kasutaja

Keegi, siis tõesti sellist seadeldist näinud ei ole?:puzzled
Viimasel ajal on üldse nii, et mu küsimused on vastusteta jäänud:puzzled. Krt aru ma ei mõista, milles asi on. Kas küsimused on tõesti, siis nii lollid ja mõtetud?:puzzled
Kasutaja avatar
GTA
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas GTA »

Küsi nt auto-moto foorumist kah, mina isiklikult näen sellist vidinat küll esimest korda. Ehk on kuidagi seotud tahhomeetri impulsiga.
Mõttetu arvata, et kõik kindlasti teavad unepealt, kuidas see aparaat ühendatakse aga sulle ei ütle sest on kadedad ja arvavavad ei tea mida veel:D

Loodan et saad mingi normaalse velje ka alla ja kõik liistud tagasi. Vana värv meeldis mulle muidu rohkem, aga hea et pingutad et auto edaspidigi viisakas välja näeks;). Fuufer sedasi aknalaual mängib muidu normaalselt või? Mis võim vahel on?

Edu nokitsemistel!
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
Kasutaja avatar
siksaator
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: GTA
Küsi nt auto-moto foorumist kah, mina isiklikult näen sellist vidinat küll esimest korda. Ehk on kuidagi seotud tahhomeetri impulsiga.
Mõttetu arvata, et kõik kindlasti teavad unepealt, kuidas see aparaat ühendatakse aga sulle ei ütle sest on kadedad ja arvavavad ei tea mida veel:D

Loodan et saad mingi normaalse velje ka alla ja kõik liistud tagasi. Vana värv meeldis mulle muidu rohkem, aga hea et pingutad et auto edaspidigi viisakas välja näeks;). Fuufer sedasi aknalaual mängib muidu normaalselt või? Mis võim vahel on?

Edu nokitsemistel!
Ma ennem ei mõelnud ainult selle vidina kohta küsimusi, vaid üldse:puzzled. Palju küsimusi on vastusteta jäänud:puzzled
Eks edu läheb tarvis;). Sobivaid velgi ma otsin, väga kalleid ei taha:rolleyes. Tahaks midagi tagasihoidlikku:rolleyes. Woofrit veel korralikult järgi ühendada pole saanud, pole lihtsalt aega:rolleyes. Korra sai proovitud ja jäin rahule:P- tagaklaasi ja pagasnikuluugi tõmbas mõnusalt värisema:D. Võim on mul eriti päss, mingi 4*40W vist:spin
Kasutaja avatar
siksaator
Foorumi kasutaja

Pildid kardinast ja mobiilihoidjast:

Pilt

Pilt

Pilt
Kasutaja avatar
siksaator
Foorumi kasutaja

Niih, nüüd millagil plaanis nukkvõlli vahetus käsile võtta:rolleyes. Mootori teemal on suhteliselt algaja, nii et igasugused õpetussõnad nukkvõlli vahetuse kuluks marjaks ära:rolleyes;).
Üks küsimus ka:
Miks on nukkvõllil seal otsas kaks tühja auku?

[Muudetud: 20-7-2008 siksaator]Pilt
h
hautz
Autod: 2x lada2101

Postitus Postitas hautz »

vb tasakaalustuseks,või tehnoloogilised avad:puzzled
.._____
./_____\ -KOPIKAS :)
(OIIIIIIO)
.U........U
Kasutaja avatar
siksaator
Foorumi kasutaja

Nii täna sai nö pisike testisõit tehtud, et kontrollida, kas minu reguleeringud on paika pidanud- sain kätte ~155km/h @5500 rpm/min:P. Enda arust tundub üsna hea, võrreldes sellega, mis ennem oli:P
Homme rohkem juttu ja pilte tehtud töödest:P
Vasta