Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Võrumaa Teataja paberkandja esilehekülje teema:
Tänu valvsale kodanikule tabati Võrus kütusevargad
Politsei tabas esmaspäeval Võrus noorukid, kes püüdsid ühest autost kütust varastada. Esmaspäeval kella 23.30 ajal sai politsei teate, et Võrus Vilja tänavas püütakse sõiduautost VAZ kütust varastada. Kahe minutiga sündmuskohale jõudnud politseinikud nägid sealt ära sõitmas sõiduautot Peugeot. Autole sõideti järele ning see peeti kinni. Autot juhtinud 19aastane Janar, autos viibinud 19aastane Toomas ning 17aastane alkoholijoobes nooruk toimetati jaoskonda, kus nad bensiinivarguse üles tunnistasid. Juhtunu uurimiseks alustati väärteomenetlust.
muidu täna sai siis ära ostetud el. katuseluuk, mitsubishi galandi pealt,võetud siis pmtslt kogu katus + lülitidspin
absull ei huvita mis teie arvate, luugi panen siis peale kui on aega ja võimalus, äkki kui järgmine nv ilus ilm, saab siksi garaasi ajada ja hakata tegema, kui mitte siis ootame uut nv niikaua kuni saab
hetkel vaja auto tehtud saada kõigepealt 28. juuniks ja siis augustiks või kuna see ladaklubi summercamp toimub
ok ma muutsin eelmise posti ära kuna muidu saaks ma samuti adminide käest sõimata, ja pealegi ma rahunesin maha ka, aga siiski mina isiklikult olen ikka vähe abi saanud siit, mul ei ole vaja teada et mul uut katust vaja läheb,mul oleks vaja teada kuidas seda "ära rikkuda"
ehk poetab Tarts mõne hea sõna või pildi oma katuse kohta?
sessuhtes et kui vaja ma saan kogu plekiga ka vahetada enamusosas, plekk ju olemas, mõne mõlgi välja silumine pole probleem
Nii....nüüd siis tagumise ukse el. aken ametlikult töökorras vaja aind juhtmed läbi ukseposti vedada, praegu lihtsalt ukse vahel. Polster peal ja asi funkab kenasti.
neljap terveks saan siis ilmselt hakkab juhiuksele paigaldama mootorit, loodetavasti saab homme peeglid ja muu pahna kätte
Pildike ka polstri kujundusest siis
Ja kes tahab siis video ka http://motoclub.pri.ee/2101/01134.avi
Pärast hakkasin siis uurima ja aretama seda amordiga kapotiavamise asja ka, amordile tegin otste kinnitused ära, proovib kuskil seisva siksi peal ära ja kui funkab siis teen korraliku viimistluse asjale ja läheb külge
sest mul ei ole rohkem selliseid nagu taga, ega kui autol on 4x el aknad siis esimesed ja tagumised mootorid ju erinevad alati:P
küll ma ta sinna mahtuma panen