Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Laetala lõigatakse läbi, kui ette jääb ja katusepleki tugevdamiseks valtsitakse pleki servad ära, tugevdatakse kõik vastavate kaarkonstruktsioonidega. Just nii nagu minu postitatud pildil on tehtud.
Sulle pole ju neist näpunäidetest midagi tolku - nagunii kõik ainult irisevad ja selliseid asju ise tegema sa pole lihtsalt veel võimeline. Ütleme otse välja - praktilised oskused ning vastavad riistad puuduvad.
Mu naise autole oli ka hirmsasti katuseluuki tarvis ja näe, ostis siis endale luugi, mille küljes oli auto. Kümme tuhhi maksis see fordike paar aastat tagasi .
Tartsi masinal pantud poolik Volvo katusest koos luugiga - läbi ei lase!!!
Mu masinal pantud kooperatiiv, mis oli kunagi vanakese Fordi küljes - laseb läbi, kuid probleem väsinud tihendis, ja mõni üksik tilk mind eriti ei sega....
Corradole soovitus - luuk on hea asi küll, kuid rikub kere jäikust, mida niigi vähe.... Kui sul VÄGA vaja luugi siis anna minna,.... aga... esiuste kolmnurgad 100 korda paremad kui luuk!!!!!
niisis ema suutis täna vastu parklas seisvat suurt prügikasti siksi külje ära sõita. Hea pikk triip ja suht mõlkis ka:mad:
kuna digikal akud tühjad ja laevad hetkel siis pilti ei saand teha:ylbe
Niisis, täna sai aretatud sisse üks subaru legacy iste, teine ootab oma järge, pilte sellest pole aga tähtsam asi oli see et sai siis vasakpoolne esimene ratas alt võetud ja uuritud et mis see sellist kolinat teeb kui pidurdada. Sai uuritud siit ja sealt ja vaatasin et klotsil oli katet ka peal jms et huvitav mis viga. Kutsusin siis onu vaatama, ütleb, et vaata klotsil metall väljas, point oli selles et ma oma targa peaga vaatasin ühte klotsi aind mitte mõlemat
Sai ära vahetatud ja nüüd igatahes kõvasti vaiksem on pidurdada, enne ehmatas inimesed ära linnas
Nüüd vaja veel vahetada mõlemad kettad ka kuna paksust kõvasti alla lubatu. Teab ehk keegi mis üks ketas maksab?
Pildike klotsist siis:
ja niisama pilte mis klõpsitud sai
Sai küll natuke palju pilte aga usun et pole hullu
Niisis olgu jumal tänatud ma võtsin targemaid mehi kuulda ja muretsen endale tehasepooltpaigaldatud katuseluugi koos ümbritseva plekiga, ja kui seda juba teen siis võtan ka elektrilise
Pmtslt on leitud juba isik kellel arvatavasti olemas. Hakkasin ikka liiga kahtlema selles ise aretamises, elektriline ongi parem:P
Niisis täna sai ka aretatud veits, hommikupoole panin niisama tühja, tõstsin õhupuhastaja kaane ümber suvisele asendile, kõvasti paremaks läks ja kiirendus ka paranes
Õhtupoole kui vihm järgi jäi siis laotasin oma võtmekomplekti ilusti pagassi laiali ja hakkasin ühte tagumist ust lahkama, sai siis käetugi ja polster ja muu jama küljest kisutud ja siis aknakerimissüsteem ära kakutud. Üks polt otsustas ringi käima hakata ja siis ei saandki muudmoodi kätte kui väänasin ta sealt august läbi lihtsalt, painutas pleki küll väga ära aga enamvähem sirgeks sai näpitsatega. Siis sai klaasi alumiselt äärelt ka see plekk ja kumm ära kraabitud.
Seejärel siis hakkasin mootorit paigaldama, kuna hammakatega süsteem siis pole nii et kruvi mootor külge ja hakka trossi paigaldama. Nüüd siis süsteem enamvähem küljes, küll kahe poldiga aga vähemalt klaas püsib ilusti üleval, üles sõitis ka igatahes omaljõul. Uuesti maale saab siis vaja veel kohendada ja leiutada ülejäänud kahe poldi kinnitus ning siis ka kinnitused klaasikülge liimida. Mõni pilt ka siis:
Ja pilt siis ka subaru istmest
Mm oota see pole trossi süsteemiga vaid tõstukiga?
Seleta natuke täpsemalt seda töö protsessi .üles läks sul aga kas alla ka tuli korralikult? liikumiskiirus ?tee mulle kogu komplektis pilti kui viitsid-Juhtmed ,lülitid ,mootorid.
See on tõstukiga jah, alla ei tule veel korralikult kuna esiteks klaas veidi liiga tihkelt käib ja seetõttu tõmbab kinnitused lahti veel + on üks siini ots vaja maha lõigata kuna hammaks käib otsaga sinna vastu. Kui kinnitused liimitud ja tihendeid veidi libisevamaks tehtud ning siin lõigatud,siis arvan et käib väga hästi.
Pilt mida soovisid: http://motoclub.pri.ee/pildid/PB260819.JPG
irwww......siks langes benavarguse ohvriks, mingi 10l tõmmati välja
aga naljakas on just fakt et keegi oli näind ja kohe saadi vargad kätte ka
nii loll ikka annab olla
tuleb koodiga kork ette lükata siis kuna pollarid olid selle hoiule võtnud
Algselt postitas: corrado
irwww......siks langes benavarguse ohvriks, mingi 10l tõmmati välja
aga naljakas on just fakt et keegi oli näind ja kohe saadi vargad kätte ka
nii loll ikka annab olla
tuleb koodiga kork ette lükata siis kuna pollarid olid selle hoiule võtnud
Njaa lukuga bensukork on hea:rolleyes----> bensiin ei kao enam kuhugi:lol(endal kogemused:rolleyes).
sain muidu bena tagasi ka kõik 10 litti:spin
kolmekesi olid askeldanud, üks isegi meie majast,
hiljuti oli rünnatud ka kellegi teist siksi mis maja otsas seisab, aga muidu suht savi, a kui siksile midagi teeksid siis läheksin küll kallale:(
koodiga panen sellepärast et seda ei pea ostma, selliseid endal maal 2tk kollasel oli üks aga närvi ajas, kunagi ei püsind kood meeles:lol
No igakord ka see lukuga kork ei aita. Mul võeti maja ees bens koos korgiga. (kork oli kangiga või taolise esemega lahti kangutatud). Või oli see mul vilets lukuga kork?
no lukuga kork on jah selline et mul kollasel ka kunagi oli ja murdsin võtme ära vale kasutuse tõttu,sai ka kangiga maha kangutatud, aga koodiga on teistsugune,seal pole nagu otseselt midagi kangutada,kuigi ega jah ausalt ei aita küll miski nende vastu
mul onu tegi nt mingisuguse võrgu ette torusse et ei saaks voolikut sisse panna,käidi pagassiluugi kallal, kangutati see kõveraks,ei saadud sinna ka:P