2101, Corrado, 1973 - Müüdud
2101, Corrado, 1973 - Müüdud
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Sai täna siis kõigepealt benafilter ära vahetatud, pärastpoole tuli välja see oligi viga:P
Siis sai põhja tehtud,terasharja saatsin na**ui ja võtsin relaka, natuke lõikasin näppu ka aga see pohh
Väga palju ma põhja teha ei viitsinud, kriitilisemad kohad aind. Roostemuundi oli ka otsas, aga panin niisama mastiksit peale.

Tagavararattaalune oli ka ilus:D:

Õhtul konutasin niisama garaasis ja lammutasin oma 1.6 mootorit
[Muudetud: 24-12-2007 corrado]
Siis sai põhja tehtud,terasharja saatsin na**ui ja võtsin relaka, natuke lõikasin näppu ka aga see pohh

Väga palju ma põhja teha ei viitsinud, kriitilisemad kohad aind. Roostemuundi oli ka otsas, aga panin niisama mastiksit peale.

Tagavararattaalune oli ka ilus:D:

Õhtul konutasin niisama garaasis ja lammutasin oma 1.6 mootorit

[Muudetud: 24-12-2007 corrado]
krunt pole rooste vastane vahend mitte kohe,vähemalt mitte tavaline autovärvi alune krunt, seda siin foorumis korduvalt lahatud:spin
krunti polnud võtta lihtsalt kuskilt ja ma mõtlesin et siis peaks ikka korralikult tegema, see lihtsalt et head plekki hoida, järgmine suvi tuleb kindlasti ära keevitada see:bouncing
krunti polnud võtta lihtsalt kuskilt ja ma mõtlesin et siis peaks ikka korralikult tegema, see lihtsalt et head plekki hoida, järgmine suvi tuleb kindlasti ära keevitada see:bouncing
Minuteada pole eestis päris mitmeid aastad juba -30 olnud "talvel", niiet pole mõtet liialdada ka.Algselt postitas: hautz
Ma tegin mõni aasta tagasi väljas 30kraadi külmaga mootorile mootori mahavõttmist+remonti+pealepanekut:lol
Külm algab minu jaoks 20 kraadist külmast.![]()
Ja mõni aasta tagasi?
Mõni aasta tagasi sorteerisid sa alles polte ja mutreid garaazis.
Algselt postitas: ZeroMinuteada pole eestis päris mitmeid aastad juba -30 olnud "talvel", niiet pole mõtet liialdada ka.Algselt postitas: hautz
Ma tegin mõni aasta tagasi väljas 30kraadi külmaga mootorile mootori mahavõttmist+remonti+pealepanekut:lol
Külm algab minu jaoks 20 kraadist külmast.![]()
Ja mõni aasta tagasi?
Mõni aasta tagasi sorteerisid sa alles polte ja mutreid garaazis.
Mis ma neist sorteerin:D
Seda võisin 10 a tagasi teha:D
.._____
./_____\ -KOPIKAS
(OIIIIIIO)
.U........U
./_____\ -KOPIKAS

(OIIIIIIO)
.U........U
a kas see nagu on eputamine w? ma rääkisin lihtsalt et siksi roolis on elamus sõita suuremate kiirustega kui 100:Ppmtslt lõpetaks ära selle sest muidu tuleb jälle mingi krdi 2lk lambist mula sellekohta et mina reklaamin sõitmist ja kõik jälle panevad räiget offtopicut ja lõpuks jään mina süüdi siis pannakse teema lukku ja jälle kõik
Sai täna see kuramuse käigukang maale kaasa võetud ja üle värvitud musta värviga. Homme siis toon linna uuesti ja õmblen karvase koti ümber
Punane karvane riie on mingine
Vana jope vooder
Homme saab kangist pilte ka kuna täna jäi digikas maale;)
Muidu jh, suvel või järgmine talv või oleneb kuna keretööd tulevad, siis uut esiklaasi ka vist vaja
pmtslt ei tasu ikka si*asel,augulisel ja vesisel kruusateel 80'ga sõita
esiklaas sai kahte kohta kiviga:kuri kaks päris normi täket on:sein
A ja lada on megalt akustiline auto
sessuhtes et mul nagu kõlarid esiistmete all ja kui muusikat kuulata siis pmtslt aru ei saa kustkohast hääl konkreetselt tuleb 
[Muudetud: 19-1-2008 corrado]

Punane karvane riie on mingine

Homme saab kangist pilte ka kuna täna jäi digikas maale;)
Muidu jh, suvel või järgmine talv või oleneb kuna keretööd tulevad, siis uut esiklaasi ka vist vaja

A ja lada on megalt akustiline auto

[Muudetud: 19-1-2008 corrado]