Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Tagasi tulles ülevaatuse juurde loeb see, millistes suhetes selle ülevaatajaga oled, sest on ka läbilastud põhimõtteliselt selline auto kus kere on hea, aga põhja pole .
Üks pilt ka vahelduseks siis:
Homme peab ikka karpat uurima,üldse ei taha asi töötada enam, kuskil 2000 pöördega saab sõita,rohkemaga hakkab tõmblema ja sureb välja:puzzled
Homme tuleb esimese numbrimärgi jaoks uusi kronsteine ka tegema hakata:D
Bensufiltreid oled kontrollinud (ka karpa stutseri all olevat sõelfiltrit ja benapumba kaane all ka üks)? Ujukiruumis võib igast asju sadestunud olla, Üldse kui tegu mingi vana ja tundmatu karpaga tasuks ta osadeks võtta, atsetoonis ööpäeva leotada, pumbaga kanalid läbi puhuda, kokku panna, reguleerida. Kui ikka kätte ei saa siis võib ka bensiinitorustik mingi sodi täis olla.
Karpa õhuvõtt on juba sooja peale pandud? Kui sul peale pisikest sõitu sedasi puterdama hakkab, siis võib see karpa jäätumisest olla.
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
ma olen selle lahti võtnud ühekorra juba, via muidu arvas et kütusesegu liiga lahja,
ta hakkab kohe nagu puterdama
ja täitsa selline tunne et kätte ei saa kütust
vahepeal oli see piir kuskil 4000rpm, täna õhtul peale pisikest kõksu vabsje ei liikund, siis hästi madalate pööretega sai koju ära, aga see kõks ei saand tähendada karpale(plekid jäid sirgeks), eks homme uurib,täna oli pime juba:bouncing
Kas oma karpajamast said lahti? Käivitumine on muidu ok? Kui oskad ja foorumis õpetusi selle kohta küll, siis kontrolli süüde ka kenasti üle. Arvan, et nendest muredest saad sa lahti.
Ära võta nüüd nii südamesse, mis siin räägitakse ja arvatakse:D Lase modedel need viimased postid ära kustutada, laku oma auto haavad ja elu läheb edasi!
[Muudetud: 19.11.07 GTA]
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
Täna sai siis otsitud mingi siksi käimakang et seda lühemaks teha.
Alustame siis, kõigepealt jupp maha:
Siis puurisin augu ja keermestasin ära:
Nüüd otsisin ühe keermestatud rauapulga ja keerasin sisse:
Märkisin ära ja lõikasin jupi maha, seejärel keerasin korralikult sisse:
Seejärel puurisin külge pealt augu, mille keermestasin samuti:
Siis otsisin ühe paraja poldi, lõikasin pea maha parajalt kauguselt ja tegin otsast sälga sisse et saaks kruvikaga keerata:
Keerasin sisse ja viilisin mõlemalt poolt siledaks:
Ja lõppprodukt:
Nüüd siis veel üle värvida ja kott ümber õmmelda ning nupp otsa
Sain täna siis kätte oma elektri akende mootorid ja muud vajalikud vidinad. Mootorid esi- ja tagaakende jaoks, lülitid, käepidemed ja juhtmed.
Üks väike illustreeriv pildike ka:
Kui ilmad soojenema hakkavad siis hakkan peale aretama, või muidugi kui saab garaasi siis ka ennem.
Vaja veel kinni ka maksta ja siis on umbe hää:spin:P
Siinkohal ka tänud kasutajale Intrega;)
Täna tuli siis see viitsimine et esistange eest ära võtta. Viisin siis garaasi ja koputasin haamriga natuke siit ja natuke sealt, sai suht sirge. Kui nr märgi kronsteinid ka sirgeks said siis panin külge, nüüd panin numbrimärgi allapoole, ilusam minu arust. Homme siis panen stange külge ka. Järgmise nädala kolmap. tuleb kindlustus teha ja neljap. või reede üv kah. Seega tuleb homme väljast lapiga nühikida ja seest ka veidi koristada.
Aga auto sai mulle sel hetkel väga kalliks kui väljast külmast istusin sooja autosse:) oli ka üks teine hetk, aga sellest ma ei räägi kuna muidu tuleb jälle 2lk offtopicut, kellel huvi siis küsigu msnis või u2u vms;)
Algselt postitas: zigulimasuurik
Suutsid auto kraavi ajada...!
Stange , number, iluvõre sassis?!
ei ole midagi sassis;)
lihtsalt täna sain ühe asjaga hakkama täna aga ma lihtsalt ei räägi sellest siin kuna kitse jamast tekkis 2lk juttu selle kohta(ehk siis OT'i)