Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Tagatuled on punased. Must on klaas juba alguses olnud, või noh õigemini olid siis pleksid ees lihtsalt sommil. Kollane oleks nagu rohkem ajastutruum ka või mis?
Nina peab ikka kuri olema, et kui eessõitev kutt peeglisse vaatab, siis saaks aru, et nalja ei ole Mitte ei arvaks, et krt nii malbe kutt on taga .. ega see küll mööda ei pressi
Algselt postitas: humparts
Nina peab ikka kuri olema, et kui eessõitev kutt peeglisse vaatab, siis saaks aru, et nalja ei ole Mitte ei arvaks, et krt nii malbe kutt on taga .. ega see küll mööda ei pressi
Kollane võib vihmasajus eessõitjale ka "huvitavam" vaadata. Lähen täna Ringrajakomitee koosolekule, eks pasistab, võibolla saadetakse üldse pikale lainele oma sooviga..
Ma ei saa ikka aru miks see nii oluline teema on et seda siin arutatakse? Kas rinkal peavad üldse tuled ees olema? Kaalu säästmiseks korjaks ma igasugu laternad üldse küljest ära, palju teil seda pimedas sõitu ikka on...
või antakse mingi preemia ka visuaalse kaunistuse eest? siis on küll vaja rõhku panna jah;)
Algselt postitas: VäikeMägilane
Ma ei saa ikka aru miks see nii oluline teema on et seda siin arutatakse? Kas rinkal peavad üldse tuled ees olema? Kaalu säästmiseks korjaks ma igasugu laternad üldse küljest ära, palju teil seda pimedas sõitu ikka on...
või antakse mingi preemia ka visuaalse kaunistuse eest? siis on küll vaja rõhku panna jah;)
Härrad ümberehitajad. Mis roolilatte olete kasutanud? Huvitaks ilma võimuta just ja selline mis asetseks ratta tsentrist tagapool. Oskab keegi suunata mis marki autode kõhtu piiluda?
Ise oleksin paigaldanud enda siksile Golf II roolilati. kui poleks olnud juba nissani oma olemas.
Kui õieti mäletan, siis on golf II latti suht hea paigaldada ja peaks olema ka saada eri ülekannetega naid, kuna teda on suht palju veel motospordis.
See kas lõtkub või ei, ei oma hetkel tähtsust õnneks. Võib ainult korpus ka olla tegelt Tulen siin männikult läbi, on asi aetud. Palju mudu see nö kiire latt ka maksta võib?