Eesti lipp

Eesti lipp

Kust saab mis-iganes-asja? Kes teeb mis-iganes-tööd?
Vasta
l
lada1
Suletud kasutaja

Eesti lipp

Postitus Postitas lada1 »

kas keegi oskaks öelda kust saaks osta neid lippe mis käivad autole akna vahele? Saaremaal õlletoobril käies nägin päris paljudel:yllatunud
m
marks
Foorumi kasutaja
Autod: Audi, BMW, Moškvitch

Postitus Postitas marks »

Säästumarketitest. 7.90 tk. Aga jube minev kaup on vist, ma sain nädal aega neid otsida.
l
lada1
Suletud kasutaja

Algselt postitas: marks
Säästumarketitest. 7.90 tk. Aga jube minev kaup on vist, ma sain nädal aega neid otsida.
jah ühelt tüübilt küsisin et kust said? ütles säästukast! siis põrutasin kohe säästukasse saaremaale seal pold mitte midagi küsisin isegi müüja käest :flaming

tartus kah pold:rolleyes

ostaks kohe 20tk neid :spin
e
Eve
Foorumi kasutaja
Autod: 1971 BA3-2101
Kontakt:

Postitus Postitas Eve »

Mina leidsin neid lippe reedel Tallinna Lõunakeskuses olevast Säästumarketist.

http://www.postimees.ee/230707/esileht/ ... 273567.php

[Muudetud: 25-7-2007 Eve]
Kasutaja avatar
PuZuP
Ladaklubi Liige
Autod: 2106 '79
Kontakt:

Postitus Postitas PuZuP »

Vabandage, et küsin, aga kust siis nüüd korraga selline patriotism kõikide autohuviliste seas välja lõi ?
...parem kaotada üks minut oma elust, kui kaotada oma elu ühe minutiga...Pilt
l
lada1
Suletud kasutaja

Algselt postitas: PuZuP
Vabandage, et küsin, aga kust siis nüüd korraga selline patriotism kõikide autohuviliste seas välja lõi ?

Eestlane olla on uhke ja hää...!!!

Ja minu arust on se lipp jumala seff seal auto küljes ;)
Kasutaja avatar
ToM
Foorumi kasutaja
Autod: 2107, 2101

Postitus Postitas ToM »

Tundub et patriotism lõi välja seetõttu, et säästukas neid nii odavalt müüb. Mulle selline igapäevane lippudega ringikärutamine ei istu:( Lipp olgu ikka erilisteks sündmusteks:rolleyes
m'kay
Kasutaja avatar
PuZuP
Ladaklubi Liige
Autod: 2106 '79
Kontakt:

Postitus Postitas PuZuP »

No aga väikseformaadilisi trikoloore on ju aastaid müüdud igal pool...
Miks just siis nüüd ?

Minumeelest rohkem järjekordne mõttetu "moeröögatus", kui seda niimoodi nimetada saab, kui nn. "uhke ja hää"...
...parem kaotada üks minut oma elust, kui kaotada oma elu ühe minutiga...Pilt
l
lada1
Suletud kasutaja

mul pohlad arvake mis tahate!

aga mina pean need lipud omale saama:spin

ja keegi pole ölnud et ma igapäev sellega sõitma hakkan.
Lihtsalt kui kuhugile tripile minek siis paneks ikka külge;)

[Muudetud: 25-7-2007 Lada1]
Kasutaja avatar
ToM
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas ToM »

No vot, siis küll. Mulle lihtsalt ei istu kui mingid ossid oma sajaste audidega ringi kärutavad, lipud tuules lehvimas.......
m'kay
g
grimes
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 2105 83a. Ford scorpio 4x4 2.8
Kontakt:

Postitus Postitas grimes »

Endale mulle kh meeldivad.. ja minu meelest suht lahedad...
Peaks kh ostma :D
v
Valdz
Aasta Projekt
Autod: 1971 BA3-2101
Kontakt:

Postitus Postitas Valdz »

Me muidugi ostsime vähe teisel eesmärgil, see vars mis akna külge käib maksab tavaliselt rohkem kui seal koos lipuga ;)

Tulevikus peaks väikseid ladaklubi lippe tegema nagu arvi100-l on.

[Muudetud: 25/7/2007 Valdz]
m
moosmoosik
Foorumi kasutaja
Autod: ei ainsatki ladat enam !

Postitus Postitas moosmoosik »

marja säästus peaks ka veel olema olemas neid. ja ise nägin tammsaare säästus.
kiirustage kel huvi,ma sain juba oma teised kätte.
r
Rocky
Foorumi kasutaja
Autod: 2103

Postitus Postitas Rocky »

See patriotismipuhang ka sellega seotud, et enam ei tee politsei nendega ringisõitmise eest trahvi nagu vanasti...(muutus riigilipu värvides trikoloori kasutamise korras). Nüüd võid ringi sõita, aga kui ikka täispeaga lällamist ümber selliselt ehitud masina on, siis kukub ikka kviitung ära küll. Tahaks loota, et siin klubis selliseid tegelasi ei leidu kes lipud ostavad puhtalt sellepärast, et see kõige odavam nn tuuningvidin on. Austage ikka oma rahvuslippu ja nii sõites pidage ennast siba korralikumalt üleval!;)
m
moosmoosik
Foorumi kasutaja

lipuseadus ütleb et riigilipu võib heisata mingi piduliku sündmuse puhul (näiteks sünnipäev) tavalisel päeval võib olla üleval vimpel. autodel olevate pisilippude kohta oli märgitud et kui seda ei teotata siis võib olla.

allikas: mingi ajaleht
Kasutaja avatar
ToM
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas ToM »

Seadusega see vastuolus ei ole ja kui on ikka tõsine soov, no sõitke siis lippudega. Aga kõige tähtsam, minu meelest, on lipukandjatel end korralikut üleval pidada!;) Just täna kihutas meie juurest mööda mingi Audi, lipukesed lehvimas. Ja seda kõike tee-tööde alas ja üldse mitte aeglaselt, kruusa pilv järgi. Lihtsalt tõin näite, kuidas lippe kandes mitte käituda....
m'kay
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

Nende lippude nägemisega meenuvad sündmused 19 aastat tagasi. Aasta oli siis 1988, endal keskkool värskelt lõpetatud, pool suve veel ees, sügisel ootas kindel kroonuminek, sest TPI-sse sisse ei saanud.
Ärev ja huvitav aeg oli. Kevadel hakkas see kõik pihta. Tartu Levimuusikapäevadel toodi suure avalikkuse ette esimesed sini-must-valged. No lehvitati neid ka mõni kuu varem Võrus ja mujalgi Eestis, kuid nii avalikult polnud seda veel tehtud. Raekojaplatsil. Sest keeld oli seniks just-just värskelt maha võetud ja see trikoloor saanud tagasi rahvuslipu tiitli. Isamaalised laulud läksid rahvale peale nagu soe sai, kassettide läbimüük oli ennekuulmatu. Lasnaka nõlval laulukaare all toimusid öölaulupeod.
Just nende lauludega kerkiski üles umbes sama teema, mis hetkel autolippudega. Asi nimelt selles, et neid hakkasid jorisema ka lakkutäis inimesed... "eestlane olla on uhke ja hää...". Niikaua oli, kui viinauim tardus, siis mindi tööle ja orjati edasi NLiitu.
Aga veel. Sai isegi klassivendadega sebitud mitu väikest laualippu ja siis neid autole kinnitatult sõidutatud Rocksummerile ning Lätiski üks tubli tiir tehtud. Uhked olime - oma maa peremehed, noored - elu ootas ees...
Eks praegusedki lipukandjad (lipufetid?) vist tunnevad teatud määral vabanemist kevadistest sündmustest Tallinnas, seda ainult ei öelda otse välja, kardetakse Venemaa uut reaktsiooni. Või ei tea siis enamus täpselt, kust ja miks see taas alguse sai ja minnakse lihtsalt moevooluga kaasa.
Mõnes mõttes ilus, aga teisest küljest jälle umbes sama nagu 88-89, mil varem võimatuna näivalt ilus, püha ja sümboolne isamaaline teema lihtsalt purjutajate poolt nii läbi nämmutati ja täis läbustati, et see kõik hääbus pea kahekümneks aastaks. Kurb.
k
Kont
Foorumi kasutaja
Autod: lada 2101
Kontakt:

Postitus Postitas Kont »

mulle ka meeldivad.. ega need lipud ei ole ju teab, jubedused seal auto küljes.. kellele ei meeldi see ärgu pangu ja k6ik. :P
Sidur: Liigse lärmi ärahoidmiseks käigu vahetamisel!
m
moosmoosik
Foorumi kasutaja

lippudega on nüüd ühelpool. otsas kõik ja juurde ka ei tehta. olid kusagilt hiinast tellitud. viimased lipud korjati säästude pealt kokku ja müüdi maha kellegile kes läks nendega jõgeva trefile äritsema. selline siis viimane info.

mis puutub lipu vartesse siis meie ladaklubi härrad ei ole mitte esimesed kes on avastanud et sinna varre otsa võib ka mõne teise plagu sokutada-linnas on nähtud juba mingeid luupäid ja muud kraami.

p.s. Eesti Inimestele siis: tiblad õnneks vene federatsiooni aquafreshiga vardas sõitma pole hakanud.
Vasta