2101 valge06 1972

2101 valge06 1972

Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107

Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.

Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
v
visible
Foorumi kasutaja
Autod: 2101 '72

Postitus Postitas visible »

Algselt postitas: RG
offtopic aga cossu sierrasis eestis vist 7 kui eksi .üks alles auto24 müügis.
Ei vaidle vastu, kuid siiani on Cosworth Sierrasid siiski tehtud 2.9L töömahuga.
m
Marduss
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 2105

Postitus Postitas Marduss »

Algselt postitas: visible
Algselt postitas: RG
offtopic aga cossu sierrasis eestis vist 7 kui eksi .üks alles auto24 müügis.
Ei vaidle vastu, kuid siiani on Cosworth Sierrasid siiski tehtud 2.9L töömahuga.
Mina vaidleks küll veidi vastu, sierrad on ikka 2.0 töömahuga, scorpad 2.9.või ma eksin?
if the sparks don't fly, it rides too high!
Kasutaja avatar
Kytt
Ladaklubi Juhatus
Autod: 4x2102, Jeep & Toyota

Postitus Postitas Kytt »

ilge offtopic, aga selgus tuleb tuua

In July 1986, a special version called the Ford Sierra RS Cosworth was launched, using a 204 hp (DIN) 2.0 L DOHC engine developed by Cosworth, with a Garret T3 turbocharger and intercooler. It was designed by Ford's Special Vehicle Engineering (SVE) group and made in Ford's Genk factory in Belgium. It was based on a three-door Sierra with the dashboard from the Merkur XR4Ti. The car was available in only white, black or Ford's 'Moonstone Blue' and only 5545 were made.
v
valge06
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 2106 1986/vaz 2101 1972

Postitus Postitas valge06 »

Tõesti täiesti offtopic.
Aga tõesti alles eelmisel suvel nägin rakveres kiirendusel ka üht 2.0 cosworth sierrat bemmudele ära lüpsmas. Tegemist on rida 4 mootoriga scorpio pealt tuntud cosworth aga hoopis 6 mütaga v6. Lükake väide ümber kui mul vale jutt on.
Aga siis natuke ka siglast sai täna teist veel proovitud ja tõesti vahe on 100% nähtav tavalise diffriga siglad ei liigu pooltki niihästi tänase poolsula ilmaga
t
tekab
Foorumi kasutaja
Autod: LADA 21051

Postitus Postitas tekab »

Tere!Ma ostaks Lada ära valge06,palun helista nr.5144193
f
fheisis
Foorumi kasutaja
Autod: lada 2101.Bmw 740.Moskvich Pika kastiga.

Postitus Postitas fheisis »

Kuule ma hakkasin tegelikult vaatama et se karbuss mis sul seal on on sierra karburaator.. mul endal kah sierra karpa olemas mille ma vahepeal oma 07mele peale panin millega ma põllapeal sõitsin ja se mis sul on on täpseltsamasugune.. sest tal jookseb veel veepumbast voolik karpasse ja igast nalju on seal... niiet siksi karpa se küll ei paista..
Kasutaja avatar
ToM
Foorumi kasutaja
Autod: 2107, 2101

Postitus Postitas ToM »

Algselt postitas: fheisis
Kuule ma hakkasin tegelikult vaatama et se karbuss mis sul seal on on sierra karburaator.. mul endal kah sierra karpa olemas mille ma vahepeal oma 07mele peale panin millega ma põllapeal sõitsin ja se mis sul on on täpseltsamasugune.. sest tal jookseb veel veepumbast voolik karpasse ja igast nalju on seal... niiet siksi karpa se küll ei paista..
See on Solex karpa, niiet täitsa siksi oma.
m'kay
h
hautz
Autod: 2x lada2101

Postitus Postitas hautz »

Algselt postitas: fheisis

Naljavend :spin
Sierral ikka need asjad teistpidi:PJa õhupuhsti ikka pole sierra karpal siksi kinnitusega.

See peaks olema tavaline solexi karpa:P
Olen isegi näinud ühte sellist oma silmaga:o
.._____
./_____\ -KOPIKAS :)
(OIIIIIIO)
.U........U
Vasta