vaz 2104 1990a krabikas
vaz 2104 1990a krabikas
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
-
kkrabikas
- Foorumi kasutaja
- Autod: vaz 2104
vaz 2104 1990a krabikas
[Muudetud: 20-10-2007 krabikas]

-
mmoosmoosik
- Foorumi kasutaja
- Autod: ei ainsatki ladat enam !
kle piltide järgi tundub et see oli juba enne suht põllurallikas kui seda selleks ette hakati valmistama. reg.nr. peal ei ole seega ei pruugi see registriski olla. stange oled tuunimise eesmärgil maha kruvinud aga alt on välja tulnud rebasepesa. seega ma ei saa aru kus on need keretööd tehtud. kapott on ka irvakil iga pildipeal-pidev mootori kallal nokkimine-ei olegi mõtet seda kapotti sulgeda...
-
kkrabikas
- Foorumi kasutaja
- Autod: vaz 2104
kle piltide järgi tundub et see oli juba enne suht põllurallikas
no nii ta võis näha jh .
stange oled tuunimise eesmärgil maha kruvinud aga alt on välja tulnud rebasepesa
mis maha kruvinud .... stange sõideti kõveraks ,üks mosse vend tükkis liiga ligidale ja sõitis otsa. ja tahad öelda et sul polnud algul rebase pesa w.ja nagu ma ütlesin et pildid on vanad .praegult on see juba üle värvitud .
no nii ta võis näha jh .
stange oled tuunimise eesmärgil maha kruvinud aga alt on välja tulnud rebasepesa
mis maha kruvinud .... stange sõideti kõveraks ,üks mosse vend tükkis liiga ligidale ja sõitis otsa. ja tahad öelda et sul polnud algul rebase pesa w.ja nagu ma ütlesin et pildid on vanad .praegult on see juba üle värvitud .
-
mmoosmoosik
- Foorumi kasutaja
- Autod: ei ainsatki ladat enam !
no ma vaatasin et pildid tulid peale müügikuulutust ja juttu et keretööd tehtud. seega arvasin et peale keretöid on ikka kuidagi rääbakas. aga kuna ei pidavat olema siis vabandan ja võtan sõnad tagasi.
mis puutub 04-desse üldse siis ma hoian ka selle kohapealt silmad/kõrvad lahti et mis pakutakse jne.
mis puutub 04-desse üldse siis ma hoian ka selle kohapealt silmad/kõrvad lahti et mis pakutakse jne.