Kere tugevus.
Kere tugevus.
Kere tugevus.
Mul lada 2101 1976 aasta masinaga tekkis hirm, lugesin et kui plekid eraldada võib auto oma kuju muuta, kuna on nõrk. Mul oleks vaja eraldada kõik tiivad, tagumine paneel ja siis auto külje peale et oleks hea keevitada ratta koobaste juurest (seest). Kui auto on seest täiesti tühi, uksi ja mootorit pole temaga juhtub midagi?
(esitiivad on juba võetud)
Ise arvasin, et ei tohiks midagi eriti juhtuda, aga kui ma veel külje peale ka tõstan poolenisti ja millegi peale toetan äkki vajub kõveraks ja pärast ei lähe kapott ja pagasi-luuk kinni.
(esitiivad on juba võetud)
Ise arvasin, et ei tohiks midagi eriti juhtuda, aga kui ma veel külje peale ka tõstan poolenisti ja millegi peale toetan äkki vajub kõveraks ja pärast ei lähe kapott ja pagasi-luuk kinni.
Ma lammutan selle siis laiali, keeran külili, kuid proovin arvestada nii, et üle ühe päeva ta ei peaks küliti olema. Loodan, et ei juhtu siis midagi. 
Kas muidu uksi peab ka ennem plekkide keevitamist rihtima? Oli mõte uksed eraldi värvida või peaks ikkagi selleks ajaks tagasi panema, et äkki pärast annab liiga vähe mängima.
EDIT: Küsin kohe siin ära, kui on 01 tagatiivad(vist 011 samad) ja 011 tagumine paneel, kas 01 tuled sobivad siis sinna? Muidugi tagurdamis tuli tuleb eraldi vaadata. Proovisin lahtiselt siis nagu oleks olnud.
[Muudetud: 5-7-2007 Suska]

Kas muidu uksi peab ka ennem plekkide keevitamist rihtima? Oli mõte uksed eraldi värvida või peaks ikkagi selleks ajaks tagasi panema, et äkki pärast annab liiga vähe mängima.
EDIT: Küsin kohe siin ära, kui on 01 tagatiivad(vist 011 samad) ja 011 tagumine paneel, kas 01 tuled sobivad siis sinna? Muidugi tagurdamis tuli tuleb eraldi vaadata. Proovisin lahtiselt siis nagu oleks olnud.
-
kkrister
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101 '80
Võib-olla 011 põlle aukudesse isegi sobivad 01 tagatuled, kuid siis on probleem sul helkuritega. 01 tuledel helkurid puudvad ja nad on eraldi tagatulede all. 011-l on helkurid tagatulede küljes. Tähelepanelikum TÜVi töötaja ei tohiks puuduvate helkuritega autot lugeda tehniliselt korras olevaks. Ka tekib probleem tagurdamistule ühendamisega - 01 käigukastil puudub vastav lüliti.Algselt postitas: Suska
Kui auto originaalsus on oluline, soovitaks otsida 01 tagapaneeli. Kui see ei ole oluline või ei õnnestu hankida, siis otsi uuele paneelile 011 tuled.
Siis ostan 011 uued tuled, oli vaja nagunii mitmest kokku panna, sest olid katki läinud pmst. Uut paneeli ei hakka ostma, raha on vaja niivõi naa palju investeerida. 
Tagurdamistulega ei tohiks ka probleeme tulla, 01 ei pea ju olema seda, panen vabatahtlikult lülitiga. Seda ka tahtsin nagunii panna, kuid nüüd ei jää mingit võõrkeha, vaid ilusti läheb autoga kokku.

Tagurdamistulega ei tohiks ka probleeme tulla, 01 ei pea ju olema seda, panen vabatahtlikult lülitiga. Seda ka tahtsin nagunii panna, kuid nüüd ei jää mingit võõrkeha, vaid ilusti läheb autoga kokku.

- motamees
- Ladaklubi Auliige
- Autod: MetsaNiva
Kui tuli on küljes peab ta ka korrektselt põlema. Käsilüliti selleks ei sobi.Algselt postitas: Suska
Tagurdamistulega ei tohiks ka probleeme tulla, 01 ei pea ju olema seda, panen vabatahtlikult lülitiga.
Väike OT näiteks.
Minu 02 ei pea taga olema turvavöösid. Kui ma need aga kuidagi installin (puudub üks kinnituspunkt), siis peavad nad olema ka alati kinnitatud.
C
mu 01 ka tgaturvavöösid pole:puzzledAlgselt postitas: motameesKui tuli on küljes peab ta ka korrektselt põlema. Käsilüliti selleks ei sobi.Algselt postitas: Suska
Tagurdamistulega ei tohiks ka probleeme tulla, 01 ei pea ju olema seda, panen vabatahtlikult lülitiga.
Väike OT näiteks.
Minu 02 ei pea taga olema turvavöösid. Kui ma need aga kuidagi installin (puudub üks kinnituspunkt), siis peavad nad olema ka alati kinnitatud.
.._____
./_____\ -KOPIKAS
(OIIIIIIO)
.U........U
./_____\ -KOPIKAS

(OIIIIIIO)
.U........U
-
kkrister
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101 '80
Ülevaatusel nõetele kohaselt tagurdamistule mittetöötamine on OV (loe: ohtlik viga) ja kutsutakse kordusülevaatusele.Algselt postitas: motamees
---
Kui tuli on küljes peab ta ka korrektselt põlema. Käsilüliti selleks ei sobi.
---
Eile käisin Tallinnas Õismäel Ehitajate tee paneelmaja keldrikaupluses. Seal oli 01 tagapaneel täitsa olemas, hind 250 kr.