küsimus siis selline kas mind lastakse tehnilisest läbi kui ml autos sport istmed(korv) ja ka summuti on ümber tehtud asjaga kiire kuna reg ennast hiiumaa sõiduks aga ei tea kas lastakse nüüd tehnilisest läbi .
ei tohi jah juba hel ja uurisin seal rahva värgis ei tohi mittemidagi praktiliselt teha nüüd tuleb kähku üks 05 otsida ega sõit ei saa sõitmatta jääda:sein
http://www.motorsport.ee/?id=7
3.3 Aku peab olema kinnitatud kas algse kinnitusega või vähemalt kahe metallist klambri ja kahe minimaalselt 8mm poldiga. Aku plussklemm peab olema kaetud.
Aku võib pagassis olla.
Helista tehnilise komisjoni esimehele kui küsimusi on või tahad eelnevalt auto nõuetekohasust lasta kontrollida.(5015792 Martin Toom)
Millisel moel tagada see, et pagassi paigutatud aku ja genega vahelise juhtme pikkuse t6ttu ei oleks pinge langust? langeb pinge seal yldse?...juhe tuleb ju päris pikk.
Jämedama juhtmega. Ja uue juhtmega, mitte mingi prügimäelt leituga.
Koolis õpetati, et mida suurem on juhtme ristlõike pindala, seda väiksem tuleb takistus
ega keegi tea kust neid saada oleks (kiiresti avanevat metall vitsa) ja veel oleks vaja meest kes teriks mulle 5cm paksused flantsid ratastele sihukese et flants läeb ühtede poltidga ja velg omakorda flantsi sisse teiste poltidega
Algselt postitas: m6mm
Kui ma ei eksi, siis tohib E klassi ralliautol olla flansi paksus 20mm:puzzled
Sellepärast ei pea küll oma elu raskeks ja keeruliseks tegama.Enamus rallikatel on ka suuremad rattad ja laiema veljega mis sissepoole rohkem ulatuvad.Siis on lausa vajalik need panna.Ma olen kindel,et kui need flantsid vahele panna ja mingi hetk ära võtta.Nii et juht ei tea ei juhtu küll mitte midagi.Aga olgu need 5cm flantsi vahel.Sellega kaasneb kohe kiirem sarniiride,laagrite(ees ja taga) kulumine ja ka kääntelje murdumine.Teine mure tuleb kohe rattaga mis koopa äärde kinni käima hakkab.
Edu ehitamisel ja leiutamisel.
probleem selles et valuvelg käib keeramisel ülemise hargi mis seal ka ole vastu ega muidu neid panekski kui siis tõesti veidi suurema rataste vahe jaoks aga äkki keegi teab ka kust neid flantse saaks. ja ratas ei hakka koopaääre vastu käima kuna tiivaääred äralõigatud