Kallid klubikaaslased vaadake mis mina leidsin nimelt need ladad lõigatakse tükkideks ja lähevad egiptusesse just mootorid sillad uksed Seal leidub üle 20 lada veel ja rariteetseid masinaid nagi 02 mitu tükki ja veel palju 03
Kunagi oli vist telekas sellest isegi näha...
Koduperenaiste vahetus kui ma ei eksi... see sama esimesel pildil mees. Oli pereisa. Ja ta tegelesgi sellega. Et soomest vist toodi ladad. Ja läksid egiptusesse juppidena..
Seal näitas kh mõnda lada. Ja ikka uipu korras masinaid lammutati
Kered ei tundu tegelt väga raiped.. mõni on jh mingi eriti romu. Aga teistel kas mingi väike avarii koks olnud. Või siis lihtsalt pindmine rooste. Muidu tundub küll suht head kered
Ma eelmine aasta suhtlesin nende vendadega,kui mersule polstreid otsisin.Enamus masinaid ostetakse eestist,peamiselt ladad,kuid võetakse ka muud.Kui kellelgi peaks juppe vaja olema(peale mootori ja sildade),siis saab nende vendadega suht lihtsalt kaubale.Samuti on neil kumme velgedel lademes(norm protiga oli hind vist 300-400 eeku jooks).Asuvad Suur-Sõjamäel endise Dvigateli platsil (kui leiad metalli kokkuostupunkti,leiad ka nemad)
Suhelda saab vaid inglise keeles.
Ära osta omale autot,mida sa lükata ei jaksa!-Al Bundy
Sealt saaks ju meeletult juppe. Kroom ukselingid, äkki ka peeglid, vb ka stanged (A) On keegi kohapeal uurimas käinud ka? Lisaks oleks vaja punast põranda vaipa, punast tagaistet.
Seda saadet ETV-st nägin ise ka (see lamba värk oli küll rõve), samuti nägin seda ka "koduperenaiste" vahetust. Mul hakkas ikka väga kahju, vaatasin kuidas mingid tõmmud sellid suht koht kirve meetodil sigulle lammutasid (telekast tundusid üsna normaalsed). Aga
kas kered jäävad siis siia (kuusakoski), sealt saatest oleks nagu meelde jäänud,
autod tükeldatakse ja tükid siis Egiptusesse:puzzled