Loeks sõnad peale.
Loeks sõnad peale.
-
kkopec
- Foorumi kasutaja
- Autod: japs
Loeks sõnad peale.
Loeks siis natuke õpetussõnu,et ei juhtuks nii nagu minuga.
Tekkis vajadus vähe sumpsi kohendada,ja tõstsin tagant tungiga masina maast lahti(kuna kodus kanalit pole).Muidugi sai ette ka tõkised pandud.Töö tehtud,tuli mõte ka eespool klambrid välja vahetada ja et oleks ligipääs tervele sumpsi jooksule,tõin teise tungi ja kergitasin ka esiosa. Ja nii ma siis seal all majandasin,roomasin veel tagantpoolt alla et trippe kohendada,kuni masin tungide pealt alla sadas.Väääga ebamugav tunne oli,surus õhu kopsudest välja,midagi kopsas kõvasti vastu kolpa ja masin istus rinnapeal nagu ema süles!Karjuda ei saanud,poleks kasu ka olnud(olin kodus üksi),telefon autos aga mida sa ikka räägid ,kui hingamine on defitsiit.Kuidas alt välja sain,ei tea,aga särk on ribadeks,vähe kõhunahka ka,pea on lopergune(mitu pirakat muhku) ja rinnakorv ei lase sügavamalt hingata,ja viga sai ka minu eneseväärikus,Sest peab ikka IDIOOT olema,et niimoodi toestamatta masina alla ronida!!!!
P.S Kurat “97 aasta Civic on üks ütlematta madal masin!
Elagu kivipallurid!;)
Tekkis vajadus vähe sumpsi kohendada,ja tõstsin tagant tungiga masina maast lahti(kuna kodus kanalit pole).Muidugi sai ette ka tõkised pandud.Töö tehtud,tuli mõte ka eespool klambrid välja vahetada ja et oleks ligipääs tervele sumpsi jooksule,tõin teise tungi ja kergitasin ka esiosa. Ja nii ma siis seal all majandasin,roomasin veel tagantpoolt alla et trippe kohendada,kuni masin tungide pealt alla sadas.Väääga ebamugav tunne oli,surus õhu kopsudest välja,midagi kopsas kõvasti vastu kolpa ja masin istus rinnapeal nagu ema süles!Karjuda ei saanud,poleks kasu ka olnud(olin kodus üksi),telefon autos aga mida sa ikka räägid ,kui hingamine on defitsiit.Kuidas alt välja sain,ei tea,aga särk on ribadeks,vähe kõhunahka ka,pea on lopergune(mitu pirakat muhku) ja rinnakorv ei lase sügavamalt hingata,ja viga sai ka minu eneseväärikus,Sest peab ikka IDIOOT olema,et niimoodi toestamatta masina alla ronida!!!!
P.S Kurat “97 aasta Civic on üks ütlematta madal masin!
Elagu kivipallurid!;)
Ära osta omale autot,mida sa lükata ei jaksa!-Al Bundy
-
gGhostRider
- Foorumi kasutaja
- Jonx
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101
- Kontakt:
Vedas et alt välja said, siin Hiiumaal, 2 kuud tagasi umbes jäi mees samuti auto alla, seda putitades. Paraku tema sealt alt enam elusalt välja ei tulnud. Sellest ajast alates on auto alati kindlalt toestatud.
Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee
-
rralliace16
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 2103 74"
-
sSiksisback
- Foorumi kasutaja
- Autod: 21033 83' , 21013 83'
Tjah, see Indy viimane lause väga õige paraku. Ka ise toestan alati enne auto ära, kui auto alla ronin. Eriti veel sellest ajast, kui ülimalt lolli peaga miski aasta-kaks tagasi hakkasin enda 063-l suvekumme talvekate vastu vahetama. Auto oli veidi garaa?is seisnud, ajasin ta sealt välja, maas oli kiilasjää, maapind oli kergelt kaldes ja all suht siledad suvekummid. Tõstsin auto tungiga üles, võtsin ratta alt ja auto libises tungi pealt otse piduritrumlile. Ja nii veel mitu korda, kuna ei suutnud kuidagi piisavalt üles tõsta autot, et alt pakkudega toestada. Kriipis veel ukse ka ära