Aknalaud sai jah tehtud maal põrandamaterjalist, vist 2,1 cm paks!Algselt postitas: ToM
Heh, õige tähelepanek! Aga auto on ikkagi ilusJa kas tagumine aknalud ongi sellisest, hmm, plaadist?
2101, Taavi_L, 1980
2101, Taavi_L, 1980
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
-
tTaavi_L
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 2101, BMW 523i
kurat, olen aus, praegu sõidab isa kopikaga, vahetas just eile õli ära ja õlifiltri. Spetsialist uuris ka autot altpoolt, ütles, et kui ülevaatusele minna(novembris) siis tuleb tema kaasa ja tahab näha meest, kes seda autot läbi ei lase!?! Ju siis mees teab mis mees ütles(mees oli ka eelmine auto omanik 10 aastat, tegelenud autoremondiga-kõikvõimalikud tööd, kuskilt 30 aastat). Aga aknalaua materjalist niipalju, et mingi veekindluse lakk või midagi on tal jah peal. Maal on see majaehituses preagu kasutatud põrandana. Täitsa ilus minumeelest!Algselt postitas: 2emty
on siis stange tegelikult kaa nii viltu kui pilt näitab?
muidu ilus kopikas
aknalaua materjali eestikeelne nimetus peaks olema puit-laast-plaat ja minuteada on see veekindel![]()

Aeg on raha, aga kui raha on, siis on aega ka!
Oi Oi misukse siguli ma ülesse leidsin foorumist, see puhta naaber mul ju:DRääkisin isegi su isaga (oli vist su isa) juttu autost.(kunagi)Tahtsin esi lisa endale:D:D.viimasel ajal tagastange kadunud?Tahokas oleks super 06 armatuuris.Maailm ikka päris väike,ükspäev LAEV just rääkis kuidas sõitis selle s6 ga.Seda ma ei mõista kuidas te nii hästi pargite seal maja ees:D.Tahokas oli mul kunagi ajutiselt siis pandud nii
[Muudetud: 3-10-2007 dzidzi]

-
tTaavi_L
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 2101, BMW 523i
tohohh, naabripoissAlgselt postitas: dzidzi
Oi Oi misukse siguli ma ülesse leidsin foorumist, see puhta naaber mul ju:DRääkisin isegi su isaga (oli vist su isa) juttu autost.(kunagi)Tahtsin esi lisa endale:D:D.viimasel ajal tagastange kadunud?Tahokas oleks super 06 armatuuris.Maailm ikka päris väike,ükspäev LAEV just rääkis kuidas sõitis selle s6 ga.Seda ma ei mõista kuidas te nii hästi pargite seal maja ees:D.Tahokas oli mul kunagi ajutiselt siis pandud nii

Aeg on raha, aga kui raha on, siis on aega ka!