Küsimus siis selline, kuidas neid uksi ja keret ühendavate hingede polte kõige paremini/lihtsamini lahti keerata?
Drelliga ei õnnestunud, samuti käe jõuga mitte.
Roostesurm ligi, korraliku metallotsaga sobiv kruvikeeraja (kui on, siis löökkruvikeeraja) ja haamer. Roostesurma või grafiitõliga juba mõni aeg ennem kruvid kokku teha.
Kruvikeeraja metallpea pihta uhmerdad vasaraga, samal ajal kruve pinge all hoides. Kui see tulemusi ei anna, tuleb ka leeklamp appi võtta ja sellega kruve kuumutada...
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
Lõikad rellakaga kruvi peale sälgu sisse ja sealt äärest saad torniga lüüa. Kui muud võimalused ammendatud, siis nii olen siiani nad lahti saanud. Vaata mu kastika teemas peaks sellest olema juttu ja pildimaterjali.
Leeklambi tuli on nõrk ja liiga lai. Sellega küll auto kallale ei tasu minna.
Algselt postitas: motamees
Lõikad rellakaga kruvi peale sälgu sisse ja sealt äärest saad torniga lüüa. Kui muud võimalused ammendatud, siis nii olen siiani nad lahti saanud. Vaata mu kastika teemas peaks sellest olema juttu ja pildimaterjali.
Leeklambi tuli on nõrk ja liiga lai. Sellega küll auto kallale ei tasu minna.
kui ma oma autol uksi ära võtsin kasutasin ka sama tehnikat,see lihtsalt põrutab kruvid lahti.
Mina tegin kah nii, et puurisin kruvi läbi, kui nägin ,et hakkas mingi pragu juba paistma andis veidi haamriga takka ja lahti ta oligi, pärast keerad näpparitega v kullinokkadega ülejäänd kruvi välja.
Ja uks oligi 5 min eest ära
Minul käis õhumeisli otsa ristpea kruvikas (komplektis on kaasas spets ots). Sellega väristades tulid pea-aegu kõik poldid lahti. On kasutatud ka muidugi gaasi keevitusega kuumutamist ja mutri peale keevitust.
Eesmärgiks on siis ukse tõstmine, mitte päris poltide lahti saamine.
Kõige lihtsam ust tõsta(liiga allavajunud) peakski olema see, et keeran alumisi polte natuke lahti.