Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Tegemist on siis täiesti tavalise 051-ga, kere oli ostes üsnagi nukras seisus, seda õnneks küll pindmise rooste näol, kuigi osades kohtades oli rooste end ka juba päris läbi pleki söönud.Kandev kere on enam-vähem.Mootor on hetkel originaal 1.2, käib päris kenasti ja tõrgeteta.Generaator oli õhtal, kuid see probleem on nüüdseks lahendatud.Tänaseks on vahetatud veel tagumised vedrud ja esimene vasakpoolne rattalaager.Autol on all ka uued plekkveljed koos rehvidega ning roostekohtadele on kantud esimene krunt.(pilte nendest uuendustest kahjuks ei ole)Mõned pildid ka siis, mis seisus see auto ostes oli ja mis teha on jõutud:
Tore, et Keila vahel jälle üks lada juures:)
Krt piltide järgi nagu esimese laksuga ära ei taibanud kus asud, aga tundub nagu Jõe tänava Terko poolne ots. On mul õigus?
Lower your standards and you'll never be disappointed!
Selle asjaga on nüüd nõnda, et mul ei ole Keilas garaaži ega kohta, kus saaks temaga tegeleda, vaid veidi kaugemal Tallinna külje all, seega on ka need pildid seal tehtud.
Samas võiks keegi jagada hüva nõu kapotitrossi vahetamise koha pealt, nimelt tekkis probleeme vana trossi salongis oleva lingi küljest lahti saamisega, mitte ei tahtnud tulla.Äkki kellelgi on kogemusi!?
Probleem: panen mootori käima, genekas laeb korralikult, kuid selle ajaga kui ma auto garaazist välja jõuan ajada kaob laadimine ära.
Milles võib viga olla?Harjad, või ehk midagi muud?
Juhtmed ja kontaktid tundusid kõik korrektselt ja kinni olema.
Siiamaani 5+ töö, värv on ilus ja ka maaler paistab suht tasemel olevat. Loodan et võtad varsti midagi ka vedrustuse ja mootoriga ette. Head ehitamist!
Jube kena töö, värv paistab väga ilus ikka:) Tegelikult on see ka loogiline, kuna mulle tundub, et värvimise puhul on tegemist lausa mingi Toyota teeninduse või esindusega.
Plaanis tehnika originaali jätta või ajad masina natuke kurjemaks ikka?;)
Palju värvitööd maksma läksid või tegid ise töökojas halturtsi?:D
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
Enam-vähem koos.Kui auto tänavalegaalseks saan, teen ka korralikumad pildid.Täna sai vahetatud kõik ?arniirid ja küünlad, kuid külla tulid radiaatoriprobleemid.