Vanasti õeldi selle kohta "Trükimust kannatab kõike". Paistab, et tänapäeval kannatavad kõik infokandjad valet välja.
Kui mina oleks selle sinna pannud, siis oleks üks null raudselt hinnal juures olnud.
Huvitav, kui ma osta tahaks, mida see Jobu siis mulle ikkagi pähe määriks.
Tekkis kahtlus, et inimene peab olema auto hingeeluga suhteliselt hästi kursis. Otsisin numbri järgi ja mida ma näen. kuulutuses 56787872 ja ka kasutaja -grazy-'l sama number. Kas see on bull-shit või ei, aga kokkusattumusena oleks liiga suur juhus(kui tegu oleks liba numbriga).
Samas kasutaja oli viimati aktiivne alles nalja kuu esimesel päeval (I aprill)
Teadmiseks teile:
See link "Ladaklubi.ee" on seal bännerina, mis on viidatud iga müüdava automargi juurde...
Kui on lisatud portaali andmebaasi viide Ladaklubile aadressina, siis kui lisada portaali Lada kui müüdava mudelina, genereerib süsteem selle lingi sinna automaatselt alla...
Niimoodi ka kõigi teiste automarkidega...juhul muidugi kui on Eestis marginimeline foorum või klubi vms...
Motors24.ee-s täpselt samamoodi tehtud...
Et hõlbustada portaalide kasutajatel autode ostmist...
Ühest küljest reklaam klubile, teisest küljest saab ka mudelihuviline täiendavat informatsiooni inimestel kes antud mudelist rohkem teavad....
...parem kaotada üks minut oma elust, kui kaotada oma elu ühe minutiga...
Ma arvan et ma olen seletuse võlgu.Minu numbrile lisati see kuulutus nalja tegemiseks,peale soovi vaatamist avastasin ka ühe mosse ja ühe 01 enda numbriga.Algul ei jaganud ma üldse matsu välja,kui helistati ja kastikat küsiti.Igatahes vabandan motamehe ees segaduse pärast ja mulle lisatud kuulutused lasin ma eemaldada.
[Muudetud: 27-4-2007 -grazy-]
Bmw 525IA 141 kw 1991.Toyota celica gen3 78kw 1984
Ei tea ise ka kust sellised ideed tulevad.Igatahes tänud sellele vennale kes mulle helistas ja natuke kurja häält tegi,sest seda sebimist mis pärast järgnes oli väga tore vaadata(kuidas kuulutuste lisajad õhtul kell pool üheksa sebisid ringi ja otsisid neti kasutus võimalust,et kuulutused maha võtta.)
Bmw 525IA 141 kw 1991.Toyota celica gen3 78kw 1984
Tean sellest värgist natuke... pandi ka minu uus 05-s vahepeal müüki...
Tehakse seda kõike teistele si'**a keeramiseks. Pannakse sõbrale 5 suvalist kuulutust ülesse... et neile nüüd helistama hakataks ja ainult närvidele käidaks... on ka mulle selliseid kuulutusi tehtud. Mingi 2 nädalat tagasi... vahetasin enda kaardi välja