Summercamp 2007 Hiiumaal 21-22 juuli
Summercamp 2007 Hiiumaal 21-22 juuli
- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
Tähelepanuks muudatuste kohta ajakavas, eriti kroonilistele hilinejatele:
Kava sai rohkem kokku litsutud.
Aeg ei ole kummist. Kiirendusvõistlus toimub kõigi eelduste kohaselt maanteelõigul, mis on selleks puhuks spetsiaalselt meie jaoks kinni pandud, st. suletud kõigile kõrvalistele liiklejatele vahemikus 15:00-18:00. Selline seis kestab vaid meie võistlemise ajal, seega mida vähem kulutame aega igasugusele kõrvalisele tegevusele, seda rohkem saame teha katseid nii kardirajal kui ka kiirendusvõistlusel.
Siinkohal kutsun üles kõiki klubilisi, kel eelnevalt olemas kogemused, kuidas võistlusi läbi viia (isehakanud turvamehed-kohtunikud nagu me oleme), panema end vabatahtlike kohtunikena kirja. Üleskutse puudutab eriti neid, kes ise ei plaani rajal võistelda.
Laupäevase päeva kiireks ja ladusaks läbiviimiseks on tarvis teie abi.
Ise olen esimene, kes siinkohal käe tõstab. Kaks kõnejaama kah olemas.
Nimesid võib siiasamasse teemasse postitada.
PS!
Kes maabuvad reedel, siis teadmiseks, et neil ei ole võimalik ööbida samal õhtul Kõpu kordonis.
Tiit pakkus välja variandi selleks oma kodu ligidal Ristivälja külas.
Paar kilomeetrit Käinast Kärdla suunal leiate "Ristivälja tee" bussipeatuse ja samas näitab silt ka vasakule Mäeltse peale. Vasakule keerates leiategi end peagi Ristivälja külast, kus vasemal paikneva vana karjalauda kohale jõudes peatuge ja võite Tiiduga kontakteeruda.
Ise olen reedel 10:30 praamil.
[Muudetud: 5-7-2007 logman]
[Muudetud: 6-7-2007 logman]
Kava sai rohkem kokku litsutud.
Aeg ei ole kummist. Kiirendusvõistlus toimub kõigi eelduste kohaselt maanteelõigul, mis on selleks puhuks spetsiaalselt meie jaoks kinni pandud, st. suletud kõigile kõrvalistele liiklejatele vahemikus 15:00-18:00. Selline seis kestab vaid meie võistlemise ajal, seega mida vähem kulutame aega igasugusele kõrvalisele tegevusele, seda rohkem saame teha katseid nii kardirajal kui ka kiirendusvõistlusel.
Siinkohal kutsun üles kõiki klubilisi, kel eelnevalt olemas kogemused, kuidas võistlusi läbi viia (isehakanud turvamehed-kohtunikud nagu me oleme), panema end vabatahtlike kohtunikena kirja. Üleskutse puudutab eriti neid, kes ise ei plaani rajal võistelda.
Laupäevase päeva kiireks ja ladusaks läbiviimiseks on tarvis teie abi.
Ise olen esimene, kes siinkohal käe tõstab. Kaks kõnejaama kah olemas.
Nimesid võib siiasamasse teemasse postitada.
PS!
Kes maabuvad reedel, siis teadmiseks, et neil ei ole võimalik ööbida samal õhtul Kõpu kordonis.
Paar kilomeetrit Käinast Kärdla suunal leiate "Ristivälja tee" bussipeatuse ja samas näitab silt ka vasakule Mäeltse peale. Vasakule keerates leiategi end peagi Ristivälja külast, kus vasemal paikneva vana karjalauda kohale jõudes peatuge ja võite Tiiduga kontakteeruda.
[Muudetud: 6-7-2007 logman]
-
mmoosmoosik
- Foorumi kasutaja
- Autod: ei ainsatki ladat enam !
-
ttiit
- Foorumi kasutaja
- Autod: 21083 1995
- Kontakt:
Võimalik on Kõppu minna, aga see sõit läheb kole pikaks, arvan lihtsalt et pole mõtet.Algselt postitas: logman

[Muudetud: 6-7-2007 tiit]
-
ggrimes
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada 2105 83a. Ford scorpio 4x4 2.8
- Kontakt:
Nii küsiks veel selle ära... et millised teed seal on üldse ? Ja kruis kh, millistel teedel ?
Et kruusateed on palju või üldse ei ole vms
Et plaanis olex selleks ajaks saada flantsid ja need 17" veljed alla saada... aga kas on mõtet üldse... pärast teed nii halvad ,et ei jõua järgi ja velgi lõhkura ei taha
Et kruusateed on palju või üldse ei ole vms

Et plaanis olex selleks ajaks saada flantsid ja need 17" veljed alla saada... aga kas on mõtet üldse... pärast teed nii halvad ,et ei jõua järgi ja velgi lõhkura ei taha

-
mMikk
- Ladaklubi Liige
- Autod: VIS 23464-10
Hei hei mehed ja naised, tahan ka..... Ei ole siis kellelgi vaba ruumi. Maksaks kinni praami koha, bensiiinis jõuame ka kindlasti kokkuleppele ja pool osalustasust ning loomulikult oma osalustasu maksan ise. Kas kellelgi tõesti ei ole ruumi:puzzled. Arvan et olen suhteliselt hea reisikaaslane;)
Palun keegi leidke ruumi:D
Palun keegi leidke ruumi:D
- Jonx
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101
- Kontakt:
Teeremont vaevalt valmis saab selleks ajaks. Kruusa on õhtusel cruisil väga vähe. Praktiliselt polegi. Annan õhtul ka täpse marsuudi koos kaardiga 

Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee
-
mMikk
- Ladaklubi Liige
- Autod: VIS 23464-10
aitäh hendu, räägin nii sinu kui olafiga läbi ja siis vaatan kummaga tulen
ja kui juba seal olen siis olen nõus oma jõua ja nõuga aitama kus vaja. üritan mõned eredad vestid kaasa sebida ja kui väga vaja siis saaks kah mõned raadiojaamad.
küsimus, et kui palju pikendusi teil kaasas on ja kas generaator ka olemas on.
peas üks mõte mis võib kiirendusel abiks olla. kui pikal lõigul kiirendus toimub?

küsimus, et kui palju pikendusi teil kaasas on ja kas generaator ka olemas on.
peas üks mõte mis võib kiirendusel abiks olla. kui pikal lõigul kiirendus toimub?