ei tea mis näitaja see veel on?Algselt postitas: zajetzSelle asja nimi on LAAGRIAlgselt postitas: moosmoosik
kust kohast tuleb mõte istuda kapotile ja katusele ja nii veel ringi sõita ???????????????
mõistus pole oma teha !!!![]()
2105, grimes, 1983
2105, grimes, 1983
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
-
mmoosmoosik
- Foorumi kasutaja
- Autod: ei ainsatki ladat enam !
-
ggrimes
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada 2105 83a. Ford scorpio 4x4 2.8
- Kontakt:
Ei tulegi mõtet...ei käskinud kellegil sinna istuda... ise ei pannud tähelegi... sõbrale kes kapoti mõlki istus... talle ütlesin et ära istu sinna... siis nagu tõstis ennast kätega üles ja hüpates prantsatas nurga poole. Ja sealt see mõlk tuli.
Ei meeldinud sugui endae see...pimedas kh veel... siis ei näinud midagi jne...
Ma ei oska seletada... aga see tuli kuidagi nii ootamatult jne... ei oleks muidugi lasknud kuhugi istuda jne... enamus veel tüdrukud kh..
Lähen välja ja teen pilte
Ei meeldinud sugui endae see...pimedas kh veel... siis ei näinud midagi jne...
Ma ei oska seletada... aga see tuli kuidagi nii ootamatult jne... ei oleks muidugi lasknud kuhugi istuda jne... enamus veel tüdrukud kh..
Lähen välja ja teen pilte
-
ggrimes
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
Siin pildid paistab üks pisike täke kus on värv maas... paremal pool tiival on kh üks... pole hästi näha sellel pildil... See koni mis paistab paremal selle kõral ja natuke üles poole.

Lainetus mis tuli sellega kaasa

Pole küll väga suur... aga seest istudes näeb väga hästi... sest see on nagu triip lainetus vms...

Tagant ei jäänud pildi peale paistma... aga siiski lainetus on olemas

Lainetus mis tuli sellega kaasa

Pole küll väga suur... aga seest istudes näeb väga hästi... sest see on nagu triip lainetus vms...

Tagant ei jäänud pildi peale paistma... aga siiski lainetus on olemas

-
sSiksisback
- Foorumi kasutaja
- Autod: 21033 83' , 21013 83'
Kapotil olevate mõlkidega on nii, et mina endal neid välja ei saanudki. Originaalil, olin kunagi 5-astase pätina peal roninud ja raami kohalt mõned mõlgid sisse tallanud. Sinna nad jäidki. Praegusel kapotil ei pannud enne värvimist tähele aga samasugused on sees. Ja teha polegi suurt midagi:(
Mingi jommis noortega on alati jama rohkem kui rubla eest, kui auto platsis on. Ise ka kapotilt, katuselt, pagassilt ja igal pool mitte selleks ettenähtud kohtades persetajaid minema ajanud. No ajab hinge täis. Minge istuge kodus oma isa auto katusel, vaadake mis ta teile ütleb, ausõna:mad:
Paneelid, mis mul teiste poolt ära vandaalitsetud: katuse tagaosas on üks pisem mõlk ja pikk kriim üle katuse, kunde uks on tagurpidi käinud ja mõlk siiani sees, pagasnikuluuk on ka ideaalist kaugel. Salongi on ka igasugust sitta aetud. Üldiselt väldin juba Ladaga mingile peole kohale ilmumist.
Ja kes see siin kobises, et mõlgid kaunistavad?! Tule krt siia, ma annan sulle kilo pahtlit ja tüki liivapaberit, aja teise rikutud auto sirgeks ja oma raha eest hoolitse, et see oleks sama korras kui enne:ylbe Ma ei ole juba tükk aega midagi nii idiootset üldse kuulnud! Selliseid vendi teame küll, pärast on jumala p***ui ja saab veel teistele kiideldagi oma vingete tegemistega. Nõmedad olete!
Mingi jommis noortega on alati jama rohkem kui rubla eest, kui auto platsis on. Ise ka kapotilt, katuselt, pagassilt ja igal pool mitte selleks ettenähtud kohtades persetajaid minema ajanud. No ajab hinge täis. Minge istuge kodus oma isa auto katusel, vaadake mis ta teile ütleb, ausõna:mad:
Paneelid, mis mul teiste poolt ära vandaalitsetud: katuse tagaosas on üks pisem mõlk ja pikk kriim üle katuse, kunde uks on tagurpidi käinud ja mõlk siiani sees, pagasnikuluuk on ka ideaalist kaugel. Salongi on ka igasugust sitta aetud. Üldiselt väldin juba Ladaga mingile peole kohale ilmumist.
Ja kes see siin kobises, et mõlgid kaunistavad?! Tule krt siia, ma annan sulle kilo pahtlit ja tüki liivapaberit, aja teise rikutud auto sirgeks ja oma raha eest hoolitse, et see oleks sama korras kui enne:ylbe Ma ei ole juba tükk aega midagi nii idiootset üldse kuulnud! Selliseid vendi teame küll, pärast on jumala p***ui ja saab veel teistele kiideldagi oma vingete tegemistega. Nõmedad olete!
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
-
ggrimes
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
Endal kh kahju just sellest... et kapotil polnud enne ei ühti mõlki. Peale ühe värvi tefektile mis on tehasest kaasa tulnud. Mingi väri kuivand tömp...
Ajaa avastasin veel bagaasnikult ühe sügava kriimu. Mis plekini väljas
Kõige hullem see... et teiste lõbu pean nüüd mina kõik enda taskust kinni maksma. Alati öeldakse sorry ja tehakse sellist nägu
Ja mina peaks leppima sellega et nüüd minu auto rikutud on. Õiglane olex tema enda rahadega asi korda teha...
Teeks vb ise... aga krt ei saa ju enam sama tooni sinna peale kui ära pahteldan. Ja asi enam poleks kh päris see mis alguses oli
Kui siis ainult terve kapott ära värvida... ja kui väga veab siis saab sama sooni. Aga tervest kapoti värvimisest vist niiguinii ei pääse...
Suur kahju tõesti. Teistel ikka veab et ma nii karmi hingega ei ole... muidu olex asja väga kurjalt võtnud ja tahtnud kohest vigade ligvideerimist. Sisemalt olin ma väga vihane aga ei näidanud seda välja
Kui aus olla... ja ma mõne tuttava auto ära rikuks mis on korralik. Ja väärib taastamist... siis olexin nõus asja kinni maksma. Mis olex igati õiglane ja loogiline enda lolluste pärast.
[Muudetud: 2-7-2007 grimes]
Ajaa avastasin veel bagaasnikult ühe sügava kriimu. Mis plekini väljas

Kõige hullem see... et teiste lõbu pean nüüd mina kõik enda taskust kinni maksma. Alati öeldakse sorry ja tehakse sellist nägu

Ja mina peaks leppima sellega et nüüd minu auto rikutud on. Õiglane olex tema enda rahadega asi korda teha...
Teeks vb ise... aga krt ei saa ju enam sama tooni sinna peale kui ära pahteldan. Ja asi enam poleks kh päris see mis alguses oli

Kui siis ainult terve kapott ära värvida... ja kui väga veab siis saab sama sooni. Aga tervest kapoti värvimisest vist niiguinii ei pääse...

Suur kahju tõesti. Teistel ikka veab et ma nii karmi hingega ei ole... muidu olex asja väga kurjalt võtnud ja tahtnud kohest vigade ligvideerimist. Sisemalt olin ma väga vihane aga ei näidanud seda välja

Kui aus olla... ja ma mõne tuttava auto ära rikuks mis on korralik. Ja väärib taastamist... siis olexin nõus asja kinni maksma. Mis olex igati õiglane ja loogiline enda lolluste pärast.

[Muudetud: 2-7-2007 grimes]
-
mmoosmoosik
- Foorumi kasutaja
- Autod: ei ainsatki ladat enam !
-
ggrimes
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
MAterjali ostsin ühe sõbra tuttavalt. Kes tegeleb nende flantside tegemisega jne. Ja sooveldab klapipesasi jne...
On seal kadaka auto turu juures. Suurmäe 3A oli aadress..
Materjal läx maksma 1000.- selliste seibideks lõikamisega...
Nüüd hetk tagasi käisin ja viisin materjali treiali kätte...
Lubas hommseks õhtuks valmis teha... Jama küll... sest homme plaanisin juba suht varakult hiiumaale tiksuda...
Aga noh mis siis ikka. Vb saab alla vb mitte.. Sest pole veel õigeid pikkasi polte. Ühes kohas müüdi. Suht ok poldid aga keermesamm on vale. 1,50 sixil peaks olema 1,25.
Treimise hinda ma veel ei oska öelda... Aga tulevad pikad poldid lihtsalt. Enne mõtlesin nende tikkude süsteemi peale.
Tegin Paint-is tuuningut
See oli siis see plaan milline mõtlesin et alguses tuleb. Aga selle nõuga kellelt materjali ostsin. ÜTles et õhuke flants ei jää hoidma neid tikke. Sest ka veel alumiinium jne. Ei olex hea lahendus jäänud. Flantsidel tuleb 10mm siis seda tsenreerimis rõngast. Mis läheb veljele. Ja lada enda oma kh. Siis tsentreerib flants velje ära. Ja ei tohiks probleeme tekkida.

Nüüdne plaan siis selline ...
Flantsi paksus on tagumine 15mm ja esimene 23mm + siis 10mm tsentreerimis rõngas. Sai mõõdetud ja alla keeratud ja seibe vahele pandud (velje proovimisel). Ja niimodi saime tulemuse. Nii ei tohiks hakata kuhugile vastu käima. Õõtsutasime keerasime jne. Peaks nagu koopasse ilusti minema. Üks asi mis veel on on esimene logar. Mis ei ole nagu koopasse sisse. Vaid koopaga tasa. Isegi orig rehv käib praegu vastu seal. Sellega peab tööd tegema...Aa sellel pildil on aukudel keere. Mille ma kogematta tegin. Aga ärge neid tähele pange. Neid keermeid ei ole seal. Või õigemini ei tule.

On seal kadaka auto turu juures. Suurmäe 3A oli aadress..
Materjal läx maksma 1000.- selliste seibideks lõikamisega...
Nüüd hetk tagasi käisin ja viisin materjali treiali kätte...
Lubas hommseks õhtuks valmis teha... Jama küll... sest homme plaanisin juba suht varakult hiiumaale tiksuda...
Aga noh mis siis ikka. Vb saab alla vb mitte.. Sest pole veel õigeid pikkasi polte. Ühes kohas müüdi. Suht ok poldid aga keermesamm on vale. 1,50 sixil peaks olema 1,25.
Treimise hinda ma veel ei oska öelda... Aga tulevad pikad poldid lihtsalt. Enne mõtlesin nende tikkude süsteemi peale.
Tegin Paint-is tuuningut

See oli siis see plaan milline mõtlesin et alguses tuleb. Aga selle nõuga kellelt materjali ostsin. ÜTles et õhuke flants ei jää hoidma neid tikke. Sest ka veel alumiinium jne. Ei olex hea lahendus jäänud. Flantsidel tuleb 10mm siis seda tsenreerimis rõngast. Mis läheb veljele. Ja lada enda oma kh. Siis tsentreerib flants velje ära. Ja ei tohiks probleeme tekkida.

Nüüdne plaan siis selline ...
Flantsi paksus on tagumine 15mm ja esimene 23mm + siis 10mm tsentreerimis rõngas. Sai mõõdetud ja alla keeratud ja seibe vahele pandud (velje proovimisel). Ja niimodi saime tulemuse. Nii ei tohiks hakata kuhugile vastu käima. Õõtsutasime keerasime jne. Peaks nagu koopasse ilusti minema. Üks asi mis veel on on esimene logar. Mis ei ole nagu koopasse sisse. Vaid koopaga tasa. Isegi orig rehv käib praegu vastu seal. Sellega peab tööd tegema...Aa sellel pildil on aukudel keere. Mille ma kogematta tegin. Aga ärge neid tähele pange. Neid keermeid ei ole seal. Või õigemini ei tule.

-
oolaaf
- Ladaklubi Auliige
- Autod: 2105 s1300, 1119
plokikaane poldist spilkad valuveljemutritega pane parem..
elu oluliselt lihtsam ning tugevam!
uus keere lase pingis peale lõigata mitte keermelõikuriga!
sa paned siis ette paksema flantsi kui taha?
tegelt soovitaks taha alati 2-3mm rohkem panna - pidamine paraneb...
[Muudetud: 19-7-2007 olaaf]
elu oluliselt lihtsam ning tugevam!
uus keere lase pingis peale lõigata mitte keermelõikuriga!
sa paned siis ette paksema flantsi kui taha?
tegelt soovitaks taha alati 2-3mm rohkem panna - pidamine paraneb...
[Muudetud: 19-7-2007 olaaf]
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
"90 percent of carb problems are ignition related.."
-
ggrimes
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
Njh... eks ta parem olex kui ees oleks kitsam... aga nii näib kõige parevam lahendus koobastes... Muidu hakkab koopa äärde käima... või siis seespool seina... ET on 55...
Ees läheb lanseka posti juures pihta ja taga läheb vedrule. Aga nüüd on täpselt vahepeal. Kus ei tohiks kedagi segada...
Aga kui paneksingi siis tikkudega... kas siis peab keerme liimiga sixi enda rummu jne külge kleepima ?
Siis pärast ei saa peale nende velgede midagi alla panna... kuna tikud pool meetrit väljas pool 
[Muudetud: 19-7-2007 grimes]
Ees läheb lanseka posti juures pihta ja taga läheb vedrule. Aga nüüd on täpselt vahepeal. Kus ei tohiks kedagi segada...
Aga kui paneksingi siis tikkudega... kas siis peab keerme liimiga sixi enda rummu jne külge kleepima ?

[Muudetud: 19-7-2007 grimes]