Algselt postitas: Tormi
veneajal tehtud mudelid on nats ilusamad
aga neil pole ka viga
ise vist ei telli kuna on olemas selliseid mudeleid ca 20
Ega neil praegu midagi muutunud pole, täpselt samade vormide järgi tehakse neid. Ainus vahe on see, et antud hetkel mingi partii mudeleid tuli matt hallide detailidega kuna selle kroom immitatsiooni valmistamise seade pidavat remondis olema.
Kuda kvaliteet mudelil on? Endal ka kodus paar tükki sügavast vene ajast veel.
Nendele küll kvaliteedi koha pealt midagi ette heita ei saa, aga need siin :(:(
Või on pildid ekslikud?
Algselt postitas: Tormi
veneajal tehtud mudelid on nats ilusamad
aga neil pole ka viga
ise vist ei telli kuna on olemas selliseid mudeleid ca 20
Ega neil praegu midagi muutunud pole, täpselt samade vormide järgi tehakse neid. Ainus vahe on see, et antud hetkel mingi partii mudeleid tuli matt hallide detailidega kuna selle kroom immitatsiooni valmistamise seade pidavat remondis olema.
erinevad on ikka natukene
aga proovin pilte ka teha nendest
kuna suht kenad on veel
ei tohi kedagi ligi ajada kuna lähevad kergesti katki
enamus mudelid on kopikad,mossed,tsaika,kamazid,gazellid,mazid jms
Algselt postitas: mauer
Kuda kvaliteet mudelil on?
Oli see küsimus Reineri postis oleva pildi kohta ? Kui jah siis nii palju kui aru saan pildilt peaks tegu olema Welly toodanguga, mis jääb kohe kõvasti alla Agati toodangule, suurus ei vasta päris täpselt skaalale ja väga detailsed nad ka pole.
Muidu võin soovitada, et kes tahab endale korralikku 01 mudelit siis IXO toodang on väga hea ( hind jääb sinna 400-600.- kanti ). Pole küll täpselt 01, on küljes ka detaile mis peaksid olema iseloomulikud 011 ja 013
Algselt postitas: vs
Keegi korralikku 03 mudelit pole kuskil müügil näinud?
03 mudelit on siiamaani toodetud ainult 1/87 skaalas ja neid oli ka vist väga vähe, praegu võib veel mõnele üksikule peale sattuda eBay oksjonitel, küll aga pole 1/43 skaalas 03 tootnud ei Agati ega ka mõni muu firma.
Aga Firma PCT - Premium & collectibles Co. Ltd. ehk paremini tuntud IXO kaubamärgi all plaanib hakata tootma uut mudeliseeriat Ida-Euroopa autodest mille hulka kuulub ka 1/43 skaalas Vaz 2103. Lubati see seeria valmis saada järgmiseks poolaastaks.
plan ka natuke raha raisata mudelite peale aga pole leidnud õige värviga o7 mida tahaks olemale väga saad. on olemas mul valge aga tahaks beezi kui kellegil müüksiks või vahetuseks andke teada.
Vanametalli,mööbli,vanatehnika ja kodukraami utiliseerimine
+ 372 50 51 300
Algselt postitas: RG
plan ka natuke raha raisata mudelite peale aga pole leidnud õige värviga o7 mida tahaks olemale väga saad. on olemas mul valge aga tahaks beezi kui kellegil müüksiks või vahetuseks andke teada.
Beeze sigulli mudeleid polegi minu arust tehtud, värvidest neil peaks olema punane, hele - ja tumesinine, hele- ja tumeroheline, valge. Aga saad iga hetk ju enda oma üle värvida.
Beeze sigulli mudeleid polegi minu arust tehtud, värvidest neil peaks olema punane, hele - ja tumesinine, hele- ja tumeroheline, valge. Aga saad iga hetk ju enda oma üle värvida.
aga kui värvid siis pole auto enam see mis ta oli:lol
aga kui värvid siis pole auto enam see mis ta oli:lol
No oleneb ka tegijast, kui kasutada kvaliteetset värvi ja värvipüstolit ning pärast kergelt üle poleerida värv võib asi väga ilus jääda, vähemalt mina olen siiamaani enda tehtud töödega üsna rahule jäänud.
Mudelautode lehel üleval Autolegendide kollektsioon DeAgostini poolt. Autoga kaasas ka ajakiri. Hinnad on suht mõistlikud minu silmis, endale sai punane 02 ära tellitud.
Lehekülg ise siin: DeAgostini autolegendid Pildid mudelitest ja arutlus volga.ee-s
See ajakiri on üks igati kasulik asi, kohati isegi väärtuslikum kui mudel:) Igati põhjalik info ja pildimaterjal "venelaste" kohta.
Hinna ja kvaliteedi suhe paistab samuti enam-vähem paigas olevat nendel mudelitel.