Ma vabandan selle kohta et pole vastanud antika kõrgust ma öelda ei oska kõikide lohutuseks ütlen et tulemas on uus stange ette ja kulmud ka aga eks igal inimesel on oma arvamus ja on tore et julgete seda öelda mulle .......... kõike paremat teile soovib DASF
Algselt postitas: Jonx666
Vaadates seda kollast kleepsu seal esiklaasi yleval tekib kohe kysimus, et kas see probleeme ei hakka valmistama. Mõtlen politseid, sest see riba seal klaasil on keelatud, arkist käisin kysimas ja keelati seda peale panna. Ja siin Hiiumaa kohalik ment käskis yhel autol selle maha rebida eest.
on öeldud et 70 peab klaas läbipaistma ülejäänuga tee mida ise soovid:lol
Algselt postitas: Jonx666
Vaadates seda kollast kleepsu seal esiklaasi yleval tekib kohe kysimus, et kas see probleeme ei hakka valmistama. Mõtlen politseid, sest see riba seal klaasil on keelatud, arkist käisin kysimas ja keelati seda peale panna. Ja siin Hiiumaa kohalik ment käskis yhel autol selle maha rebida eest.
on öeldud et 70 peab klaas läbipaistma ülejäänuga tee mida ise soovid:lol
Ei tegelikult ei tohi,tohib ainult olla tehase poolt klaasi sisse pandud läbi paistev kleeps ja seegi ei tohi olla laiem kui
päikese sirmid minu arust.Ma olen argist järele uurind selle.
ok jutt hakkab teemast välja minema
kõigepealt suured tänud hr bergile kes aitas pildid üles panna
ilma stangeteta hakkas politsei mulle märkusi tegema siis ma sain ühe katkise stange mis peaaegu sobis ja nii ma hakkasin aretama
praegu on stange nurgad lahti sellepärast tunduvadki viltu
tulemas on veel kulmud nagu eespool näha
originaal sobis nagu vähe paremini aga noh maitse asi omale muide tegin torust stanged ja kah samal põhjusel et miilitsad hakkasid nokkima ja välimus märksa parem kui tavalise stangega;)