ma loodan, et need viimased postitajad on ise ikka liikluskultuuri tõstmisel esirinnas - purjus päi ei sõida, lubadeta ei sõida, kindlustuse-ülevaatuseta ei sõida, peavad kinni kõigist LEs toodud nõudmistest(eriti just neist, mis räägivad suurimast lubatud kiirusest)
EDIT: MuKi14, see ei käinud kindlasti mitte sinu postituse kohta
Algselt postitas: MUST KYTT
ma loodan, et need viimased postitajad on ise ikka liikluskultuuri tõstmisel esirinnas - purjus päi ei sõida, lubadeta ei sõida, kindlustuse-ülevaatuseta ei sõida, peavad kinni kõigist LEs toodud nõudmistest(eriti just neist, mis räägivad suurimast lubatud kiirusest)
Algselt postitas: MuKi14
Kui purjus inimene avarii sooritab, ei ole ta nii pinges, kui kaine inimene. Kaine inimene kangestub ja selle pärast on vigastused ja surmad sagedamad...
See mu kogemuste põhjal niiväga reegel polegi.
Kui kunagi "laubakas" oli, siis jäid luud-kondid terveks just tänu sellele, et olin parajalt kangitrenni teinud ja lihased suutsid liikmeid koos hoida, ainult luude otsad said kõva põrutuse osaliseks.
Kogu treeningprogramm lendas peale avariid aiataha, valus oli ja laisaks läksin. Sellest on küll kahju .
Algselt postitas: MUST KYTT
EDIT: MuKi14, see ei käinud kindlasti mitte sinu postituse kohta
[Muudetud: 1-7-2008 MUST KYTT]
Kiirust rohkem ei vajuta kui märk lubab(Üle 90 vajutan ainult möödasõidul, mida ma pean tegema enda aeglase sõidu juures väga harva), Purjus sõit ei tule kõnessegi ja paberitega on korras nagu peab.
Vene kroonus toodi näide kuidas shiguli sõitis kõrvalteelt 3il 131 küljelt sisse ja keeras veoauto katusele.Hukkus 17 sõdurpoissi kes olid veoauto kastis.
Algselt postitas: Marduss
vussvillemi vanast 06st on ikka tõsiselt kahju.Ei tea, kuhu romulasse see nüüd jõuab.
kurat,:mad:ma täna päevotsa vahetasin 05-l öötshoobasi,amorte,?arniire, pukse ja siis koguaeg telefon punane. et õu,vaata reporterit täna,sinu siks pani läbi betoonposti. Ma loodan et ennem oli ikka omanikuvahetuse ära teinud.