Töötan bussijuhina,sõitsin laupäeval liini 312 Tartu-Otepää-Valga. Päevas oli kaks reisi, tulin viimase reisiga Tartust Valka, ja enne Otepää linna umbes 3km tundsin jubedalt lööki küljele..... Vaatasin peeglisse ja nägin et igasugu plast pilpaid lendab.... Pidasin kinni ja läksin vaatama, silmade ette tuli selline pilt: Purupurjus mees ja hunnik plekke, mis oli minut tagasi veel päris ilus Audi 100..
Õnneks bussis keegi viga ei saanud ja buss sai oma jõul edasi liikuda.....
See mis jäi Audist:
to olaaf ega see sind päästa kui sõidetakse müstiliste kiirustega ja seal kus jumal juhatab olen näinud korraliku ettevalmistusega autot millel oli puur sees ja põrutas kokku joodiku juhitud kalluriga tagajärgi mõelge ise:kuri
Algselt postitas: rizto05
Täna nägin seda bussi (see oli Tartu mnt. Tallinna poole, peale Patika silda natuke. Kell 4 umbes), tagant plekid olid päris korralikult mõlkis:kuri.
Midagi teha ei ole, peab sõitma mõlkise bussiga kuni uued plekid Saksast saabuvad.
Kella 4 paiku olin jah seal kandis Valga-Tallinn liiniga
Ei päästa siin lõhnarool ega mingi teine vidin. Karistamatuse tunne tuleb ikka teisiti välja ravida. Nagu varem õeldud, load ära ja auto müüki. ja müügist saadud rahaga , näiteks promilljuhtide tekitadud kahjusid siluda
Liiklus on ikka väga jubedaks läinud, metsikult avariisid, joomisega vahelejäämiseid jne jne. Mis minu kui autojuhi jaoks kõige jubedam, on see, et kui uudiseid vaadata/kuulata, siis roolijoodik jääb alati ellu ning süütud isikud saavad avariides surma.
Sellessuhtes on hea et buss on selline suur ja raske,et väike sõiduauto kõks teda eriti ei mõjuta, olukord oleks kõvasti hullem kui oleks mingi reka vms suurem masin sisse sõitnud, oleks arvatavasti ka bussis reisijad viga saanud. Kuid jah see liikluskultuur on tõesti nagu ta on:(
Algselt postitas: ralliace16
Liiklus on ikka väga jubedaks läinud, metsikult avariisid, joomisega vahelejäämiseid jne jne. Mis minu kui autojuhi jaoks kõige jubedam, on see, et kui uudiseid vaadata/kuulata, siis roolijoodik jääb alati ellu ning süütud isikud saavad avariides surma.
Kui purjus inimene avarii sooritab, ei ole ta nii pinges, kui kaine inimene. Kaine inimene kangestub ja selle pärast on vigastused ja surmad sagedamad...