on mul siis ziguli raamat ja hakkasin klappe reguleerima. raamtus kirjutab et nukkvõlli märk ja ketiratta peal olev märk peavad yhtima ja samal ajal all rihmaratta märk ja mootori kere peal olevatest kolmest märgist kõige pikem märk.
jama selles et kui mul on yleval märgis koos siis rihmarattal yhtib märk kõige lyhema märgiga mootori peal:yllatunud
mida teha? olen ketrattal ketti liigutand juba paremale ja vasakule:sein
Loogiliselt võttes - pane rihmaratas kõige pikema kriipsuga kohakuti ja veendu, et 4. silinder selles märgis ikka on ü.s.s-is, näiteks mingi varras küünlaaugust kolvi peale ja leia see koht, kus silinder on täpselt üleval.
Kui alt on märgid õiges kohas, siis tõsta nukki hamba-kahe võrra tagasi ja peaks klappima saama küll.
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
ma nyyd tegin mida gta käskis, panin alt selle märgi kohakuti ja tundus kyll et on 4 surnud seis. kui ma alt panin märgid õiesti siis ylevalt need märgid natukene ei klappind
Kui ma ei eksi siis nuka hammasratta märk ei olegi täpselt märkis,ta mõned millid mööda.Kõik mootorid mida ma teinud olen on nuka hammasratas natukene mööda.
Algselt postitas: DreadCross
Tra see siks on ikka nii kopa ette visanud. Klapi reguleerimispoldid on nii kõvasti kinni, et kolme erineva võtmega üle keeranud.
[Muudetud: 10-3-2007 ando]
tegelikult on selle jaoks spets. 17 võti , nn. läbilõigatud kuuskant silmus.