Niisiis nendele ladarecing clubidele ja SLR vahelduseks mõni päris juhitavuse ja suhteliselt hea pildiga mäng LFS S2(LiveForSpeed S2). Mängu saab alla laadida : http://www.liveforspeed.net/?page=downloads&which=full Et mängida kõigi autodega peab olema litsents ,aga esimeste 3 autoga saab ka ilusti hakkama. Muidugi on netis ka piraat unlocereid ,kuid nendega ei saa S2 versiooni võrgus mängida. Mäng iseenesest on mõeldud võidusõiduks aga mängus sees(võrgus mängides) korraldatakse oma algatatud Drift ja Drag Race. Proovige hea mäng on. MÄNG ON KA EESTI KEELES!!:D
mängu koha pealt veel nii palju, et mäng ei vaja võimast arvutit. saab mängida ka tavalisema kodu arvutiga.
peaks mainima ka seda, et üks parimaid sõidu simulaatoreid
Algselt postitas: MuKi14
lähed mängu sisse sealt saab valida võrgumäng ja siis lähed mõnda serverisse mis ei ole täis valid auto ja sõidad mis seal aru saada. Lihtne
tnx sain aru ja sain eestlastega juba kokku ja proovisin dragi aga ma ei saa arau kas seal peab registeerima sinna dragi või mitte aga igastahes nad panevad seal korraga minema:D:P
Tehnika lolli käes on vanaraud!
Autosõit on nagu keeleoskus – seda tuleb praktiseerida; lõputult praktiseerida.
mul oli alguses sama jama ...sellised ruudud ja värgid aga ma tõmbasin uuesti siis sealt sain muuta graahvikat ja oli jälle eesti keeles
väga segane tekst kuidagi