Algselt postitas: motamees
Ega seal midagi imelikku polegi, kui kolme kuu läbisõit on 15 tuhat. See täitsa normaalne õlikulu.
Millist õlikulu võib lada mootoritel normaalseks pidada ?
Märkasin, et enda masin on 6000 km möödudes võtnud ca. 300g õli. Seda siis poolsünteetilise õliga, kui kasutada mineraali, siis ei võta tilkagi
Kirjas pole, kas auto on 3 kuud sõitnud, või sesinud. Kui on 3 kuud seisnud ja max=>min langenud, siis peale karteritihendi võib läbi lasta ka näiteks õli väljalaskepunn Vaata auto alla, kust õline on.
Algselt postitas: wax
Kirjas pole, kas auto on 3 kuud sõitnud, või sesinud. Kui on 3 kuud seisnud ja max=>min langenud, siis peale karteritihendi võib läbi lasta ka näiteks õli väljalaskepunn Vaata auto alla, kust õline on.
seismisel ei mängi karteri tihend mingit rolli, õli selleni ei ulatu ju.
Algselt postitas: Priidic
teema algataja pole kursis teema püstituse elementaarsete reeglitega, sellest tingitud ka umbkaudsed vastused ja muidugi lihtsalt mölisemine.
hea teemaalgataja, anna nüüd korralikku infot oma masina seisundi ja olukorra kohta, saad ka korraliku(d) vastuse(d);)
Nii ma ütlen siis miks ma ise pea kottigi ei jaga:
Kui mul garaazi pole ja auto luksepa ametit ei õpi siis ma ei oska ja ei saagi midagi sel aasta ajal vihmaga väljas teha
Alustame siis vähemalt sellest-
1/Kas seistes kadus?
2/Kui sõitsid,siis palju?
3/Kas oli mineraal või sünteetiline õli?
4/Kas sumbutist tuleb sooja mootoriga sinist suitsu?
[Muudetud: 3-2-2007 Priidic]
Ära osta omale autot,mida sa lükata ei jaksa!-Al Bundy
Algselt postitas: wax
seismisel ei mängi karteri tihend mingit rolli, õli selleni ei ulatu ju.
Huvitav kus see õli siis on,kui ta karteri tihendini ei ulatu
Bmw 525IA 141 kw 1991.Toyota celica gen3 78kw 1984
[quote]Algselt postitas: kopec
Alustame siis vähemalt sellest-
1/Kas seistes kadus?
2/Kui sõitsid,siis palju?
3/Kas oli mineraal või sünteetiline õli?
4/Kas sumbutist tuleb sooja mootoriga sinist suitsu?
[Muudetud: 3-2-2007 Priidic] [/quote
Ega mul masin eriti seisnud küll pole
~ 2500km 3 kuuga
Mineraal õli kasutan
Valget suitsu tuleb ja külma mootoriga suht palju:sein
no kompresiooni mõõdad külmal seisnud mootoril ära siis kohe selgem milles asi.. kas tasub karu kõhtu ka vaadata või piisab ainult klapisääre tihendite vahetusest..
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."