Ma teen uurimust internetikommentaaride keelekasutuse kohta ja uuriks kui paljud teist üldse hoolivad, et nende jutt oleks vastav eesti keele reeglitele ja kes mitte. Palun kõigil vastata ausalt.
Siia teemasse võite kirjutada ka oma arvamust
Kirjutan vastavalt vajadusele. Kui vaja kiiresti mingi jutt kirja panna kusagil mitte väga ametlikus kohas siis kasutan vaba kirjavormi. Niinimetatud MSN'i släng või kuidas kellegile ka Rate släng.
Asi ei ole mitte viitsimises ega oskamatuses vaid harjumuses. Kui vaja kirjutada oma eluloo kirjeldus või ametlik kiri firmasse - ei kasuta ma muidugi lühendeid(nagu=naq; näiteks=ntx, jne).
Tähendab lähtun sellest kuidas olukord nõuab.
Enamvähem üritan reegleid jälgida. Viimasel ajal on aga ...(kolm punkti) saanud harjumuseks mõttepausina millegipärast. Muidu komad on kõik enamvähem õiges kohas;)
Kusjuures, kui siia registreerisin ei viitsinud ma lauset suure tähega alustada, komasid panna, kasutada nuppu "edit", kui kirjavead sisse jäid, lauset enne läbi mõelda kui selle ära postitasin jne. Mingist ajahetkest tahtsin end foorumis korrektselt väljendama hakata ja nii ma enda kirjastiili jälgima hakkasingi.
Ega ma mingi düsgraafik pole, aga lihtsalt ei viitsinud vanasti pingutada, et end korrektselt väljendada.
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme