Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Tulid mulle Sõmeru sissesõidu juures vastu. Pilk jäi juba kaugelt peale ja tundsin lõpuks ära, et oma klubi masin ju:D Päris madal teine, kas juhitavusele kehvasti pole mõjunud, et "põrkama" kipuks vms?
Käppa ma ei tõstnud ja mind sa vaevalt tähele panid, kui just mingit eriti risut 07-t ei silmanud:P Eelmise neljapäeva lõuna paiku vist.
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
Millalgi tuli jah seal kusagil 05/07 vastu ja oli näha, et roolis olijal oli huvi minu lada vastu.
Põrkamisega on nii, et vahest ikka raputab korralikult.
Täna sai kiirendusel käidud. 66 kw audi sai 2-3 auto pikkusega pähe ja 85 kw käest sain ise 2 auto pikkusega. Esimesed kaks käiku käib korralikult tühjaks, aga starti on vaja veel palju õppida selle kange nukaga. Iseenesest auto nagu liigub aga järgmine nädal peaks saama aeglasema ülekande kätte. Siis vaatame uuest kas on aeglasemast ülekandest ka kasu.
Algselt postitas: Marek504
Aeglasemat ülekannet on ikkagi vaja kuna 5nda käiguga ei kogu praegu eriti kiirust.
Ladal polegi 5 käik mõeldud kiirendamiseks. Mõeldud on see rohkem kiiruse hoidmiseks, et ei peaks neljandaga mootorit "piinama". Muidugi ka vaiksem mootori müra ning väiksem bensukulu..
Lower your standards and you'll never be disappointed!
02 differ all. Kiirendus läks tiba paremaks ja spiodmeeter jookseb nüüd vasakpoolse suunatule lambini. Kui spidomeetrit numbritena vaadata siis 200 km/h aga eks ta valetab.
Käisin väikel kiirendusel ja nüüd on nii, et 85 kw ventoga sõidab võrdselt üle lõpujoone. Mazda 323f sai paari autopikkusega pähe. Paistab, et 02 differ ja jahedam õhuvõtt isegi toimivad;)